Ce câine heppidogs diver

Diver: dog - salvamar

Diver în România numit câine rasa Terra Nova, care este un salvamar. Acesti caini - înotători neobosite cu un instinct natural să se grăbească în ajutorul înec.Considerat locul de nastere al insulei omonim al Newfoundland și Labrador coasta. Istoria apariției și dezvoltării rasei până la sfârșitul anului este necunoscut. Europenii au văzut primul câine în urmă cu aproximativ 300 de ani, cand rasa a fost deja pe deplin format.

Terra Nova - un curajos, rezistent, puternic, bine tolerat de înot la rece și se bucură. El este înzestrat cu un caracter calm și devotament dezinteresat la stăpânul său.

câine rasa scafandru nu poate lăsa pe nimeni indiferent persoană. Acesta este un caine foarte mare pletos, ca un urs, cucereste cana destul cu ochi calde, o bună îmbătrânire moale-minded, nobil, demnitatea aristocratică și incredibilă. În ciuda dimensiunilor impresionante, scafandri sunt echilibrate, flexibile și foarte agreabilă.

Divers - câini inteligente răspund bine la formare, ascultare, iubesc copiii, nu sunt agresivi cu alte animale de companie. Îndelete o minte cu adevărat scafandru rapid pentru a răspunde situației.

Newfoundland face parte din categoria de câini silențioase - lătratul lui poate fi auzit foarte des. În cazul în care a venit latră, înseamnă că era ceva neobișnuit.

Se crede că scafandrul nu are calitățile protectoare ale santinele, dar acest caine nu va da ofensă membrilor familiei sale. Scafandrul este foarte mândru de stăpânul său și este întotdeauna gata să-l slujească. El mai ales îi place să aducă lucruri și transporta pungi grele.

Diver - un caine mare cu os mare si musculatura bine dezvoltata. El are un cap mare, frunte proeminente, urechi floppy, puternice picioare destul de scurt, alungit al trunchiului armonios dezvoltate, pieptul larg, o coadă lungă.

strat hidrofug câinelui este de lungime medie si subpar gros bine dezvoltat. Pe picioarele sunt webbed degete.

mai mult

Ce câine heppidogs diver

Ce rasa de caine este cel mai bine cunoscut printre noi sub numele de scafandru? Descrie aceasta rasa.

Și-și Genius acum (70875) 7 ani

Există mai multe ipoteze, de multe ori contradictorii, cu privire la originea acestei rase.

Unii experți cred că Terra Nova este coborât din rasele de nord a adus pe insulă în jurul valorii de 1600.

Alții cred că rasa provine din Marea Britanie, și a fost crescut în jurul valorii de 1700, când Terra Nova a intrat în posesia Marii Britanii.

Conform acestei teorii, britanicii au adus la insula Mastiff Tibetan și le-au trecut cu câinii locali.

În cele din urmă, în conformitate cu a treia ipoteză, Terra Nova - o rudă apropiată a Labrador.

Această teorie se bazează pe faptul că Newfoundland și Labrador este în mare măsură similar cu unul de altul. În plus, insula Newfoundland și Labrador sunt destul de aproape și este posibil ca Labrador, fiind un inotator excelent, ar putea înota cu ușurință peste strâmtoarea Belle Isle, sau mutați-l pe gheață în timpul iernii.

Din timpuri imemoriale, Newfoundland indieni păstrat coasta de nord-est a Canadei.

Coloniștii europeni au văzut câini numai în secolul al XVI-lea. Câinii au fost inotatori calificați, ar putea fi o lungă perioadă de timp în apă rece ca gheața. Ei au webbed picioare cu roata de groase si grele coada, pieptul larg - chila, puternic și gât puternic pentru a transporta sarcini grele și hidrofobe (respinge apa) lână minunat. Timp de secole, selecția are loc în mod spontan pe calitati de lucru: rezistenta, forta, curaj.

Primele informații scrise despre negru cărucioarele câini exigente de apă și sunt în 1639, iar prima descriere a fost făcută de John. Becky în 1700. Astfel, formarea de rocă primară Newfoundland a avut loc destul de independent de alți descendenți tibetan câine, urmat de banda de vest 40-42 minute paralel.Terra Nova - câine de talie mare, puternic, elegant, armonios, agil și Hardy. Înălțimea medie la greaban - 70 cm pentru masculi, 65 cm pentru femele, mulți câini și ajunge la dimensiuni mai mari. Greutatea medie - 54-68 kg.

mai mult

Ce câine heppidogs diver

Care este cel mai frumos caine de rasa? spune scafandru? :)))))

... tu figura) Taksa..i care nu mă convinge) și care încearcă să fie mușcat) și cu mine și Johnny meu

Cel mai frumos și inteligent câine pentru mine-setter, restul sunt la fel ca ei, dar nu toate-bull terrier cu un șobolan ochi nu le place.

Iar pudelul regală, toate Shepherds, Hound rus, câini, ogarul Afghan ... mai mult lista?

Ei bine, îmi place toate animalele.

Scafandrul este rasa foarte frumos, mai ales ciocolata, zenenhund Bernese (Collie) îmi place cel mai mult, deși sunt asemănătoare.

mai mult

Ce câine heppidogs diver

Newfoundland Dog Breed

originea rasei

Locul de nastere al Newfoundland este considerat a fi Canada, pentru a fi exact - insula Newfoundland, în cazul în care acest câine a fost folosit inițial ca un lucru. Există cel puțin trei versiuni ale originii Terra Nova.

Conform uneia dintre rase a fost obținut prin trecerea mastiff și lup negru, într-o altă versiune, Terra Nova - amestec Wolf și Viking câini, ca o treime - rasa are originea prin traversarea mastiff, apă și câine Shepherd.

câine rasa scafandru

caine rasa scafandru din cauza greutății sale și puterea, Terra Nova au fost folosite pentru a transporta încărcături grele mai târziu, calitatea cererii de oțel în salvarea oamenilor din apă, care, de fapt, a dat câinele un al doilea nume - scafandru. Utilizate pe scară largă în construcția acestor câini, în diverse expediții. Diver poate fi pe bună dreptate privit ca un gigant printre caini, greutatea sa poate ajunge la 70 kg, cu o creștere de 72-75 centimetri.

Capul este masiv de culoare, predominant negru, există, de asemenea, maro câine. Newfoundland Botul pătrat, scurt, acoperit întotdeauna cu par. Ochii sunt de culoare maro inchis la câinii cu maro - brichetă.

câini de locuințe este masiv și musculos, pe gât nu există nici o suspensie vizibilă. Diver - un caine foarte inteligent, este bine instruit, blajin și poate servi ca un prieten excelent și de ajutor pentru om. Trebuie remarcat faptul că scafandrii sunt foarte curios, au nevoie de o nouă experiență.

Serviciul de scafandru calitate

Multe dintre calitățile fizice ale scafandrul a determinat scopul său oficial, în primul rând - ajuta pe oameni înec. Datorita puterii sale de acest caine poate tracta chiar și o mică barcă pe linia de plutire, iar flotorul poate fi de ore și de călătorie pe distanțe lungi.

mai mult

Ce câine heppidogs diver

Câine scafandru - familiaritate cu rasa Terra Nova

Câine scafandru - familiaritate cu rasa Terra Nova

Vom continua să vă, dragi cititori spun, despre diferitele rase de câini, cu privire la caracteristicile și comportamentul acestora. și, de asemenea, că trebuie să știm unde în casa stabilit un prieten cu patru picioare. Astăzi vorbim despre rasa de caine, care, în ciuda speciilor sale de temut, mari și stufoase diferă astfel de bunătate și afecțiune, care ar trebui să arate în lume câine.

Istoria apariției rasei

Noi numim aceasta rasa de caini - scafandru (care de altfel nu este în întregime corectă, din moment ce Moscova Diver rasa a fost dezvoltat de trecere Newfoundland și Ciobanesc Caucazian), dar și în Europa, acesta este tratat cu mai mult respect, și chiar a venit cu numele de nume complicat rasa, care greu de pronunțat - Newfoundland.

Se pare ca Terra Nova

Se pare ca Terra Nova

Newfoundland caine rasa arata puternic în detrimentul unui corp musculos, care aderă la proporțiile sale. Capul acestor caini seamana cu un urs, craniul - cu un arc ușor convexă și un os occipital bine dezvoltat, nas - nari mari, bine dezvoltate, de obicei negru sau maro. Ochii - mici și adînciți, culoarea ochilor întuneric. Urechile proporții relativ mici a corpului în ansamblu, o formă triunghiulară, cu varfuri rotunjite. Gatul este puternic si musculos. Coada reprezentanților acestei rase în timpul apa înlocuiește căldurilor volanul, și pe uscat - este un indicator al stării de spirit a câinilor - deci, dacă coada unui caine efectuat de mare - deci este în toane bune. PALTON Terra Nova are un calități hidrofug, ea însăși mult timp o ușoară ondulație admisibilă. În ceea ce privește culoarea blanitei, este de obicei negru, maro și alb și de culoare neagră, cu toate acestea, este permis să aibă marcaje albe pe piept si picioare.

Creșterea medie în umăr la bărbați este de 71 cm, și cântărește 68 de kilograme, în timp ce rata de creștere medie la cățele - 66 cm și o greutate de 54 kg.

  • Ce câine heppidogs diver
    dacă nuci câini

  • Ce câine heppidogs diver
    cum să învețe câinele la guler