Ce coase genți de mână materiale de revizuire

Ce coase genți de mână materiale de revizuire

Atunci când cumpără o nouă geantă de mână, de multe ori ne întrebăm pe noi înșine: ce material este cel mai bine pentru a alege un sac? Va oferim o mică trecere în revistă a opțiunilor cele mai utilizate, astfel încât fiecare fashionista mai ușor de a decide cu privire la noua achiziție.Una dintre cele mai populare materiale pentru saci comandanților folosesc mai mult de un secol. El este, de asemenea, cel mai scump, dar utilizarea abilă a acestui sac va servi proprietarul său de mai mulți ani. Produsul trebuie să fie curățat de praf cu o cârpă moale, uneori acoperind o crema speciala. calitatea pielii este determinată prin metoda de prelucrare decât prelucrarea corectă și mai bine mai scump va fi gata accesoriu.

piele artificiala sau imitație de piele

preț rezonabil și tehnologii avansate moderne permit doamnelor pentru a obține saci de materiale puternice bune, chiar și artificiale. Dar, pentru a economisi bani, vă puteți bucura de multe ori ele însele o varietate de modele, cumpara genți de mână de calitate aici. există accesorii pentru fiecare gust și buget.

piele PU si piele presata

Este astazi considerat unul dintre cele mai bune vederi ale înlocuitorului, care are caracteristici bune de uzură. Această dezvoltare a generației moderne având trei ingrediente: piele, rășină, polimeri. Aici pielea nu este folosit o singură piesă, și chips-uri și resturi după articole din piele de cusut. Atunci când este încălzit, aceste componente sunt topite prin lipire sub presiune. Rezultatul este un material denumit turnat piele.

Materialul cel mai frumos, dar în același timp și pretentioasa pentru a utiliza, necesită o întreținere atentă. Cumpărarea unui sac de piele de căprioară, apuca ei o perie speciala, gumă de șters și o cârpă de lustruit. Toate acestea minim stabilit pentru îngrijirea geantă de mână piele de căprioară. Tehnologia de fabricare a materialelor este destul de ușor. Lucrător stă deoparte pentru un moment, și substanțe pentru materialul de bronzare într-o foaie de șmirghel grosier rândul său blând. genți de piele de căprioară pentru fashioniste adevărați care nu se tem să facă sacrificii de dragul frumuseții.În ceea ce privește îngrijirea, tesatura piele de căprioară artificială este mult mai bine decât ruda lor natural. Produsul poate fi supus la spălare și uscare, ca și textile convenționale. Asigurați-faux piele de căprioară a început în anii '70 din cauza lipsei de materii prime naturale. Datorită de înaltă tehnologie, echipamente de înaltă calitate și moderne soluții, materialul poate ocoli principalul său rival.

Una dintre cele mai durabile țesături. Din bumbac pentru a fi nu numai de sport puternice și pungi de cumpărături, dar, de asemenea, accesorii model de doamne elegante pentru vara. Aceste lucruri nu sunt de îngrijire sclifosit și abia simțit greutatea. Nu toate sunt conștienți de faptul că, înainte de transformare într-o geantă de mână, din bumbac depăși un drum dificil. El creste la un anumit domeniu, iar după coacere cutiile de bumbac deschise sunt colectate și trimise la fabrica pentru separarea semintelor de fibra. Fibra extrasă este sortat după lungime. Și numai după ce toate acțiunile întreprinse materia primă este transformată în țesătură.

Această chestiune, care este folosit în principal pentru coaserea de sport, saci de călătorie, rucsaci, și unele modele de sex feminin. Pentru nailon destul de ușor de întreținut, este confortabil să dețină și să folosească arată cele mai bune rezultate de uzură. Aspectul materialului sa datorat sintezei substanțelor monopolimer, când înapoi în 1935 a fost un experiment cu succes a testelor sale. În ciuda acestui fapt popularitate considerabilă de nailon a venit doar câțiva ani în urmă.

Nu sunt materiale, și o adevărată găsi! Se poate lua forma absolut diferite, cum ar fi bumbacul, apoi mătase. Densitatea este de asemenea radical diferit de aer o peliculă subțire de fire aproape fara greutate la o fibre foarte strânse. Poliester - un material sintetic care are un coeficient ridicat de rezistență. Dezavantajul aici, doar una - fibrele nu scurgeri de aer, astfel încât produsele din poliester sunt sfătuiți să se spele mai des.

material artificial de nailon și nailon acoperit cu silicon sau poliacrilat. Saci din Bologna, au detalii estetice bune, senzații tactile plăcute. Ei nu pierde nici aer sau apă, astfel încât o geantă de mână poate fi expus în condiții de siguranță la ploaie. Tara de origine Bologna - Italia, după cum sugerează și numele, și această pânză. În materialul începutul anilor 60 devine în Uniunea Sovietică, în cazul în care expertul a adoptat cu succes experiența de fabricație, producția sa de deschidere.