Ce copii vis interpretare vis - copii

Ce copii vis interpretare vis - copii
Visele în care le vedeți copiii, nu poate fi întotdeauna profetic. Ar trebui să acorde o atenție la contextul somnului, care este important. Înțelegeți ce vis ajuta copiii de interpretare într-o varietate de cărți de vis.De ce visul copiilor de Miller vis Interpretare?

Pentru a vis de copii frumosi - ceea ce înseamnă că veți găsi fericirea, binecuvântare și prosperitate. În cazul în care mama a avut un vis în care copilul nu se simte bine, atunci copilul va fi întotdeauna în stare bună de sănătate, dar poate că va perturba alte probleme mici în ceea ce privește copilul. Și dacă într-un vis propriul copil a fost foarte bolnav sau mort, ar trebui să vă faceți griji, pentru că în realitate există ceva serios amenință bunăstarea lor. Un vis în care a existat un copil mort în viitorul apropiat va aduce entuziasm și frustrare.

În visul tău, copiii lucrează sau merg la școală - aceasta înseamnă în viața ta va fi pace și prosperitate. Dacă copiii plânge sau plânge, vei fi depășită de premoniții deranjante probleme, poate că prietenii imaginari va arăta răutate și înșelăciune. Visul despre modul în care joci si joaca cu copiii, mijloace pentru a atinge obiectivul prețuite în afacerile de dragoste și de afaceri.

Ce copii visat de vis Interpretare Vanga?

Dacă ați avut o mulțime de copii - acest lucru înseamnă că trebuie să-și petreacă o mulțime de timp pe probleme mici, care au un număr mare va apărea. Acest vis poate prezice și de a crește rata natalității în lume. Mă văd ca un copil mic într-un vis - înseamnă că comportamentul și poznele copiilor dvs. nu sunt doar complet din loc, dar, de asemenea, rănit oamenii din jurul tău.

În cazul în care copiii dumneavoastră vis a strigat, planeta este amenințată. Trebuie să vină o vreme când bărbații au plecat la război, femeile vor angaja treburile nezhenskimi și copiii într-adevăr începe să plângă mult. Dreamer acea viziune poate profețesc munte, venind de la proprii copii sau descendenți ai o rudă. Un vis în care ați văzut copiii cu dizabilități sugerează că obiceiul rău afecta nu numai sănătatea, ci și starea de sănătate a oamenilor din jurul tău. În unele cazuri, acest vis prezice dezastru ecologic la scară planetară.

copii proprii, care a apărut în visul tău - acesta este un avertisment pentru tine de a deveni mai aproape, construirea unei relații cu familia ta. Sunt sanse ca cuvintele sau acțiunile tale să le rănească grav. Somnul prost este considerat a căuta copii - acest lucru înseamnă că fluxul de mici probleme complicate sau de a face imposibilă o cale de ieșire dintr-o situație dificilă. Joaca intr-un vis cu copii - înseamnă că sunteți în căutarea unui loc de muncă pentru toată lumea. Cu toate acestea, trebuie să-și petreacă cu privire la munca neiubit un pic mai mult timp.

Pentru a vedea copiii într-un vis - ce înseamnă, ce vise?

Dacă visezi te joci cu copii - se spune că sunteți ocupat în căutarea de muncă, ceea ce va aduce placere nedemnă, dar totuși încă îndeplini sarcinile greoaie. Visezi o mulțime de copii - așa că va avea o cantitate mare de probleme, consumatoare de o mulțime de timp și efort. Un vis în care vă dau copilul să mănânce, va duce la pierderi și alăptarea prevestește de sănătate și alte treburi.

Vei trăi în abundență și veți începe o perioadă de noroc, dacă ai avut un copil. Cu toate acestea, în cazul în care el plânge, speranța ta nu va fi justificată, dar eforturile vor rămâne fără rezultat. copil mort - o dezamăgire serioasă. Un vis in care scaldă copii, promite îmbunătățirea sănătății și săruți copiii - mijloace pentru a atinge armonie cu sine și lumea din jurul tău. În cazul în care un copil este în afara de somn au nevoi speciale - acesta este un semnal că acțiunile tale nesăbuite aduc prejudicii pentru tine și alții.Pentru a avea un copil - la bogăție, iar dacă miezul nu este sănătos - aceasta înseamnă că trebuie să devină mai retinuta si corecteze neajunsurile lor. Dacă renunți, este posibil ca in viata nu faci cu adevărat un lucru bun cu copilul dumneavoastră, și subminează sentimentul propriei demnități. A se vedea copii cu dizabilități mintale - aceasta înseamnă că, în realitate, vă așteptați o schimbare în rău. Un vis în care sunt lipsite de viata copiilor, prevestește ai fericire. Participarea la căutarea copiilor spune că se încurcă în propriile lor probleme și nu se poate lua decizia corectă. Dacă visezi ați văzut un copil - ea prevestește evenimente adverse.

Ce copii visează opinia lui Freud?

Conform teoriei lui Freud, să viseze la copii este considerat a fi afișarea stării organelor genitale, si viata sexuala. Având grijă de firimiturile indică excelenta funcționare a sistemului de reproducere și o relație stabilă. Un vis în care plânge copilul, simbolizează natura senzuala, sexuală și capacitatea de a obține plăcerea plin de intimitate. Dacă pedepsi copiii într-un vis - este un semn că sunteți nemulțumit sexual, sau predispus la auto-satisfacție.

Ce copii visat de vis Interpretare Nostradamus?

În înțelegerea lui Nostradamus, copiii sunt un simbol al viitorului Pământului. Dacă visezi ați văzut copii fără părți ale corpului sau bolnav - este un avertisment asupra pericolului care este asociat cu poluarea atmosferică globală, iar copiii murdare reprezintă o amenințare credibilă de scară planetară. Un copil care ucide un șarpe într-un vis, dă speranță pentru a preveni o catastrofă nucleară și omenirea de economisire.

Un vis în care vedeți râs, copilul sănătos, este considerat un semn de bun augur, schimbarea prorochaschim în bine. copil de căutare încearcă să găsească fericirea pierdută. Dacă ați avut un copil plangand - un simbol al viitorului probleme mici. Și din nou, să creadă în ei înșiși și speranța lor pentru a ajuta un vis în care țineți copilul în brațe.

Pentru a vis de copii de vis Interpretare Lofa

În înțelegerea Lofa, pentru a vedea copiii într-un vis - un ecran al propriei sale „I“, sentimente adevărate și gânduri. Joaca cu copii este proiectat dorințele. Nu există nici o interpretare fără echivoc a acestor vise, de aceea este necesar să se analizeze situația și să înțeleagă ceea ce vrei cu adevărat. Un vis în care te vezi ca un părinte, înseamnă că te simți nevoia de cineva să aibă grijă. Dacă dețineți vis din copilarie - aceasta poate fi interpretată ca o căutare de protecție, sprijin, dorința de a scăpa, să se simtă grija pentru cei dragi, care, probabil, nu au suficientă.

Ce copii visat de carte vis ezoterice?

Un vis în care există copii, interpretate de carte de vis ezoterice ca un simbol de bunătate și bunătate față de oameni. Pentru a vis de copiii lor, care nu sunt încă - deci un eveniment foarte mare succes.

De ce vis de copii carte de vis engleza?

Dacă o femeie căsătorită visat că ea a dat naștere unui copil - aceasta înseamnă că va deveni în curând gravidă, iar lumina va fi un copil sanatos, si vindeca toate bolile și boli. Un vis în care erau copii mici, ea anunță o nouă stare de spirit și a corpului. Integrity femei singure ar putea fi în curând în pericol, dacă a văzut într-un vis pe care ea are un copil. Visul despre moartea propriei sale urmași nu ar trebui să te sperie, deoarece este interpretat invers, și anume, că copilul va recupera și de a recupera de la boala. Un vis în care te vezi un pic, nu este considerat bun. Dar, dacă visezi propria copilărie, apoi curtare, căsătorie, comerț și probleme operaționale norocul este de partea ta.

Copiii vis a vis chinez Zhou Interpretare-gong

Un vis în care ați îmbrățișat o fiică sau un fiu, prezice complicații. A se vedea moartea propriului său fiu prevestește o altercație verbală. Dacă visezi copilul - este o mare fericire. Pentru a vis despre închinarea la ceremonia de copii sau părinți nunta bodes nenorocire.

Pentru a vedea copii într-un vis pe interpretarea Hasse

Un vis în care copiii sunt fericiți, promite prosperitate materială sau de profit într-un timp scurt. Dacă acalmie copilul să doarmă - ceea ce înseamnă că abordarea de bucurie, dar să bată copilul este considerat un semn al problemelor maritale iminente. Plăcerea și distractiv prevestește un vis în care joacă pentru copii, precum și un număr mare de copii indică sentimente nefondate, griji si anxietati. Daca visezi firimituri a căzut, așa că așteptați obstacole pe calea spre obiectivele viitoare.

Ce copii visat de vis Interpretare Longo?

Potrivit lui Yuri Longo, visul copiilor sunt un semn de succes și fericire în viitor. Un vis în care copiii se distrează, întâlnire, sau vesteste sosirea oaspeții neașteptate în viitorul apropiat. Dacă visezi legănat un bebeluș care plânge, o viziune avertizează că încercați să trișeze, și crezi în promisiuni false. Dacă o femeie gravidă într-un vis a văzut un băiat pe umeri, astfel încât fiul se va naște, și în cazul în care o fată -, respectiv, o fiică. O mulțime de copii prezice treburile placute sau profit rapid. Un vis în care alăptează, spune o sănătate bună, dar dacă ați văzut copilul agitat, apoi, în realitate, aveți nevoie de odihnă mentală și fizică.

Care este visul tău pentru zilele săptămânii