Ce degete, însoțită de mâncărime dreapta și stânga mâinile

Ce degete, însoțită de mâncărime dreapta și stânga mâinile

Aflați ce promit credințe populare și superstiții pentru cei care au degetele senzația de mâncărime. Cele mai multe dintre ele se pregătesc pentru un eveniment plăcut. Pe valorile negative ale acesteia nu vor necesară concentrarea - va deveni realitate numai pentru ceea ce crezi.Dacă degetul senzația de mâncărime pe mâna dreaptă

Uneori ne simțim rîia, nu numai în mâini, coate, sani, genunchi, etc. dar, de asemenea, în degete. Fenomene similare pot fi tratate. Deci, ce să se aștepte în viitor, în cazul în care mâna dreaptă în pruriginoasă degetele?

Thumb - zgâriat această parte a corpului numai la noroc și noroc. Este imposibil de spus sigur persoană, că norocos în orice sferă a vieții, dar este probabil că, indiferent ce se va lua în ziua de azi - totul va fi dat cu ușurință.

Index - mâncărimea degetul arătător pentru a spune despre progresul serviciului. Pentru cei care au un loc de muncă stabil, au o șansă de a obține o poziție mai bună. Elevii și studenții vor fi capabili să se laude cu succes în școală.

Orientul Mijlociu - cei care de multe ori cu degetul senzația de mâncărime, probabil oameni bogați, ca un semn spune că aceasta este o dovadă de a primi profituri considerabile.

Nedenumit - probabil, în curând va fi capabil de a scăpa de atenția obsesivă a persoanei care vă interesează, sau neplăcute. Este posibil, de asemenea, obține beneficii materiale.

Pinky - mâncărime în degetul nu prevestește nimic bun. Strămoșii noștri au crezut că o persoană poate înțelege eșec. Pentru a neutraliza efectul negativ al semnelor, trebuie să fie purtat pe degetul mic un inel de aur și nu-l scoateți, atâta timp cât degetul nu se va opri mâncărime.Dacă degetul senzația de mâncărime pe mâna stângă

Desigur, zgârierea nu este doar mâna stângă, dar, de asemenea, la dreapta. În acest caz, valoarea se va schimba oarecum.

Ce degete, însoțită de mâncărime dreapta și stânga mâinile

Big - pentru a obține o compensație materială. Probabil că nu numai veniturile ca o creștere salarială sau bonus. Posibil și prezent. Pentru fete, acest lucru este, uneori, un semn de promisiune primi cadou special - un inel de nunta.

Index - succesul în afaceri, care credeți că de multe ori, depinde în totalitate de tine. suișuri și coborâșuri așteptate. Păstrați în minte, gelozie ciudat poate strica planurile.

Orientul Mijlociu - mâncărime în acest domeniu prevestește obtinerea se întoarce solide. Probabil și promoții.

Untitled - costurile preconizate. Dar nu fi supărat, poate fi costuri plăcute. Este probabil călătoria, de exemplu. Uneori, mâncărime în deget inelul prevestește un cadou de un inel de nunta. oameni singuri, el promite o cunoștință plăcută cu sexul opus.

Degetul mic - în cazul în care este zgâriat, vă puteți pregăti pentru eșec. În viitorul apropiat, este mai bine să amâne lucrurile care pot aștepta câteva zile. Nu risca în zadar.

Ce mai multe semne de degete mancarime

Există semne, a căror importanță variază în funcție de degetul locul unde a fost mâncărime. De exemplu, dacă rîia între degete, este un semn că norocul va zâmbi în curând. Și dacă ne mănâncă în cot - așteptați pentru oaspeții cu un cadou.

Ce degete, însoțită de mâncărime dreapta și stânga mâinile

Dacă mâncărime la vârful, în apropiere de unghii, aceasta prevestește o cunoștință plăcută. Este puțin probabil că va fi romantic. Aceasta va începe o afacere bună cunoștință, de asemenea, nu te uita. Cel mai probabil, va avea o întâlnire cu cineva care împărtășește interesele dumneavoastră, și poți deveni un bun prieten.

În cazul în care este zgâriat la baza, langa palma ta, întâlnirea va avea un caracter diferit. În curând veți vedea persoana căreia i sentimente romantice. Adevărat, nu faptul că răspunde la tine în schimb.

În general, există o mulțime de a lua pe o mâncărime în degetele mele. Toate au un sens diferit, și depinde de ce fel de mână, un deget, și chiar și în special partea care mănâncă. Cele mai multe dintre aceste credințe sunt pozitive, dar există și excepții.