Ce este bipolară fat tulburare

Pe lângă BDP determină, de asemenea, dimensiunea frontală occipital (LZR) - de-a lungul axei majore, de la frunte la ceafă. Cu toate acestea, parametrul principal este dimensiunea biparietal: este folosit pentru a determina vârsta gestațională. Cu o precizie extremă poate fi setată între 12-28 săptămâni.dimensiunea biparietal sau BDP trebuie să confirme în condiții de siguranță, atât pentru fat si mama, care trece prin canalul de nastere si alegerea modului optim de livrare si tactici de comportament a personalului medical în timpul scapă de povara. Dacă ecografia fetală BDP prezintă o discrepanță semnificativă între mărimea capului și căile mamei nașterii lui, care pot apărea din diverse motive, cezariana planificate alocate.

circumferința abdominală nu este măsurată pentru a determina vârsta gestațională a fătului, acest parametru este necesar numai pentru evaluarea creșterii și dezvoltării fetale.Este timpul pentru a afla ce simt femeile, pentru că, după cum știți, toată lumea are propriul său corp și toleranță complet diferite:

Este necesar să se consulte un medic, Lyalikov mici posibil, astfel încât toate cifrele sunt subevaluate, în medie,
Pentru reasigurare lor poate suferi taxa de ultrasunete repetate

Biparietal și dimensiuni fronto-occipital crește treptat în funcție de dezvoltarea pe termen intrauterină a copilului, creșterea performanței este încetinit la 3 trimestre. Luați în considerare BDP masă și fătului LZR de săptămâni de sarcină:

Care este fotografia fătului BDP

Ce este bipolară fat tulburare

dimensiunea biparietal sau BDP trebuie să confirme în condiții de siguranță, atât pentru fat si mama, care trece prin canalul de nastere si alegerea modului optim de livrare si tactici de comportament a personalului medical în timpul scapă de povara. Dacă ecografia fetală BDP prezintă o discrepanță semnificativă între mărimea capului și căile mamei nașterii lui, care pot apărea din diverse motive, cezariana planificate alocate.

ceea ce cypruslegends.ml fetale BDP