Ce este din material plastic

Termenul „plastic“ are mai multe înțelesuri. În acest articol, vom lua în considerare pe scurt ce plasticul, și în care valoarea cuvântului este folosit mai des. În funcție de domeniul de aplicare al înțelesul termenului este ajustat. Dar, oricum, toate au ceva în valori comune.Mai jos vom prezenta toate valorile din plastic yaslova.

Plastic - este ...

  • Destul de des puteți găsi astăzi termenul „material plastic“, ca un tip de material plastic - și anume, lut polimer. Argila polimer este utilizat pentru modelare. ACESTEA face decoratiuni diverse, sculpturi, păpuși și altele. Materialul se solidifică la o temperatură de la 100 până la 130 de grade. Masters sunt capabili de a crea opere din acest materiale de artă.
  • Sub plastic poate însemna, de asemenea, un fel de artă plastică - o sculptură. Adică, sculptarea, care sunt o formă tridimensională și sunt realizate din materiale solide sau plastic.
  • Termenul „plastic“ poate indica o calitate a obiectului, care indică flexibilitatea și maleabilitate acesteia.
  • În dans și artele spectacolului a însemnat o plasticitate si consistenta mișcărilor armonie.
  • Chirurgia plastica poate în discursul de zi cu zi numit plasticitate. Chiar și chirurgii folosesc adesea expresii cum ar fi „rinoplastie“ sau „chirurgie de san“, și așa mai departe. D.


Multe alte definiții interesante pot fi găsite într-o secțiune specială a site-ului nostru - Definiții.

Chiar mai interesant