Ce este din piele PU din care sunt făcute moderne saci

Ce este din piele PU din care sunt făcute moderne saci

Am întrebat de multe ori această întrebare, alegând o geantă de mână regulat.
Și asta e ceea ce am învățat prin examinarea internetului.
Piele PU high-tech, materiale moderne utilizate în producția de mobilier tapițerie, îmbrăcăminte, încălțăminte, genți, portofele si accesorii din piele, și mai mult, nu este relevant pentru discuția noastră.


Pe caracteristicile din piele PU nu este inferior din piele naturala, iar în unele proprietăți chiar depășește. Tehnologia modernă permite maximum imita piele naturala, piele artificiala fabricarea model diferit, de exemplu, să fie aplicat prin ștanțare sau piton reptile. piele PU are o suprafață netedă, care nu este întotdeauna posibil să se realizeze în producția de piele.


producția de piele PU (poliuretan) este format din mai multe etape - este un proces complex, consumatoare de timp.


În funcție de scopul pielii, în baza unui bumbac sau alt material subțire, Tricotul sau non-țesături.
Pe baza stratului de acoperire defect de piele naturală, tratat special. Impregnată cu compoziții polimerice complexe pentru rezistență.
Al treilea strat este aplicat la polimer este poliuretan, de aici numele de piele - piele PU. În această etapă, textura pielii.
Rezultatul este un material extrem de durabil, rezistent la uzura:
-ecologic (fără miros, nu produce alergii)
- respirabil ( „respira“ materiale)
- Rezistent la apă (nu se teme de apă, nu lasă pete negre în contact cu picăturile de ploaie)
- rezistent la îngheț (rezistent pana la -35, nu crapă sau dubeet)
- tactil cald (nu creează impresia de piele artificiala)
- Elastic (moale piele, plăcută)
Aceasta este doar o mică parte din calitățile pozitive ale pielii - poliuretan.

Piele PU nu necesită îngrijire specială. Dacă vedeți murdăria, ștergeți produsul destul de o cârpă înmuiată în apă cu săpun, iar lucrul va străluci ca nou.
Dacă ați cumpărat o pungă din piele PU, scoate pentru depozitare, se îndeasă ferm interiorul hârtiei, a pus-o într-o pungă tesatura, și va păstra aspectul original până în sezonul următor.
Simțiți-vă liber pentru a cumpăra pungi din piele PU (presskozhi sau eco-piele), te va dura cativa ani mai bine decât pungi din piele, și de a salva bugetul.
A se vedea aspectul de pungi și portofele din piele artificiala PU, vă rugăm să vizitați magazinul www.sumki-yes.ru online.