Ce este luna de astăzi - ceea ce luna astăzi

Ce este luna de astăzi - ceea ce luna astăzi

Simbolul zilei: Phoenix, Peacock, cufarul cu comori
Pietrele Beryl, granit roșu
O parte a corpului: stomacul


Simbol al Lunii este acum mitic Pasarea Phoenix - Pasarea de foc nobil. Prevăzând abordarea morții, Phoenix se arde în scaunul său la pământ. Și apoi se ridica din cenusa. Astfel, ea reprezintă nemurirea și renașterea veșnică în foc. În această zi, transformarea nivelurilor fizice și mentale ale unei persoane în noul stat. Ceea ce contribuie la transformarea lunii și transformare - a opta luna. În această zi, există o schimbare a primei faze a lunii pentru a doua. E ca o moarte, și apoi achiziționarea unei noi vieți.


Astăzi vă - Phoenix zboară în fluxul de viață, se confruntă cu o barieră și de sprijin. Ai inspirație se înalță în sus și se încadrează în jos, predându pentru a rezista fluxului. Viața cu mai multe fațete și divers merge mai departe, dar o persoană trebuie să se întoarcă periodic la origini, la o mai mare putere și înțelepciune pentru a trece mai departe. Cu blândețe și generozitate din Phoenix vă luați întreaga experiență de viață, și zboară în flacăra renașterii. Vei arde în focul sacru, arde toate emoțiile negative și obstacole. Și din cenușă reînviat din nou frumoasă pasăre nobil pentru a merge din nou naviga prin fluxul de viață.

În ziua a opta lunar începe faza a doua a lunii. Astăzi este o zi de foc. În această zi lunar, focul cauzează transformarea și transformarea internă, simbolizează schimbarea spirituală prin pocăință. Focul poate ajuta să curețe omul puternic, dar slab și nepregătit se poate arde. Poate fi necesar pentru a ajuta oamenii din jurul tău. În acest caz, este mai bine să renunțe la ambițiile lor și să împărtășească planurile și ideile lor cu persoane interesate. Cu atât mai mult că astăzi există oameni care vor împărtăși cu plăcere munca ta.

Din timpuri imemoriale, omul interesat de lumina de noapte. Străbunii au cunoștințe despre influența Lunii asupra proceselor naturale. Se observă că luna influențează starea tuturor ființelor vii de pe planetă și Pământul însuși. Tides în oceane apar sub influența gravitației lunar. În prezent, cercetarea modernă a demonstrat legătura luna cu activitatea proceselor care au loc în creier și pe tot corpul. În funcție de modul în care Luna. schimbare de sănătate și starea de spirit a oamenilor.

Succesul în afaceri depinde nu numai de pregătire minuțioasă și munca grea peste conceput. Pentru executarea cu succes a companiei este important să știm ce luna astăzi: creștere sau în scădere. atunci când influențează în mod activ luna plină, iar în cazul în care perioada de lună nouă. După ce toate procesele care au loc pe teren depinde în ce zi a lunii și ce faza de luna de astăzi.

În lumea modernă își amintește ce faza de luna este acum. probabil, singura femeie. Și doar atunci când merge la coafor - invata, creșterile sau scăderile luna de astăzi. Da, fermierii sunt interesați de ceea ce luna pe cer mâine, înainte de plantare sau de udare - pentru că știm cu toții că plantele reacționează foarte puternic la luna. Dar aceasta este doar 2 aspecte ale modului de a utiliza cunoștințele ciclului lunar.

În trecutul îndepărtat, când omenirea era necunoscută la tehnologia informatică și metropolele, strămoșii noștri antici în mare măsură pe bazat luna. Indiferent de ceea ce luna depindea când să înceapă de plantare și de udare, sărbători evenimente importante și de a colecta plante medicinale, atunci când pentru a începe construirea unei case și să înceapă o campanie militară.Este dificil să se includă cunoștințele vechi prejudecăților strămoșilor noștri. Cercetatorii moderni au observat o coincidență uimitoare - cei vechi, care sunt situate pe continente diferite, folosesc aceleași calendare lunare.

Acum, cunoașterea Lunii este aproape complet pierdut. Nunti sunt redate pe luna în scădere, iar în familie există certuri constante. Oamenii fac aterizare în faza greșită, și e de mirare de ce plantele cresc încet și suferă. Începeți o afacere în luna în scădere, și toate lucrurile care se încadrează în afară.

Doar recent, mulți oameni au început să înțeleagă că strămoșii noștri erau chiar în cunoștințele lor despre lună, și a devenit interesat de întrebarea „ce luna de astăzi.“ Uneori este mai bine să aștepte câteva zile înainte de fazele relevante ale lunii, de a acționa. Și apoi rezultatul va fi mai bine.

Care sunt fazele lunii sunt acolo?


Fiecare fază lunar schimbare starea corpului și activitatea sa. Pentru a planifica rațional activitatea în armonie cu Luna, trebuie întotdeauna să știe ce luna de azi.

Primul pătrar - durează de la lună nouă semiluna în creștere.

Al doilea trimestru - durează de la Semiluna tot mai mare la lună plină.

Al treilea trimestru - durează zilele următoare lună plină înainte de diminuarea semiluna.

PATRA - durează de la lună nouă semilună în scădere.

Lună în creștere cocoșat - partea vizibilă a Lunii crește disc. Procesul vine de la lună nouă lună plină. Durata aproximativ 14.7 zile Pământ - jumătate a lunii lunar.

În timpul creșterii lunii crește nivelul de activitate fizică, o persoană începe să-și exprime mai clar emoțiile. Îmbunătățește starea de spirit și de sănătate. În această perioadă, este bun pentru a începe noi afaceri, a face investiții bani, afacere mare. Redus în acest moment părul să crească mai bine.

Luna waning - partea vizibilă a discului lunar este redus. Procesul are loc de plin la lună nouă. Durata aproximativ 14.7 zile Pământ - jumătate a lunii lunar.

Când Luna începe să scadă, activitatea fizică redusă, se acumulează oboseală, de multe ori dorința de a se odihni și a dormi, corpul slăbește. În această perioadă, se recomandă pentru a termina de afaceri vechi, pentru a rambursa datoriile, pentru a rambursa împrumuturile, pentru a face achiziții mari. Par nivelat luna în scădere va crește încet. Noi nu ar trebui în acest moment a pus „deasupra solului“, legume, precum și pentru a planifica nunta.

Încercați, cel puțin de dragul de interes, în termen de o lună de la fiecare zi pentru a merge la site-ul nostru pentru a afla ce luna de azi. Urmați sfaturile astrologilor. Veți observa că evenimentele plăcute din viața ta a devenit mult mai multe probleme și, practic, a dispărut.

ciclu luna - o perioadă cuprinsă între două luni noi. Durata sa este de 29-30 de zile. zi lunar (zile) sunt calculate de la răsărit până la răsăritul soarelui. Excepție - ziua de începere a ciclului lunar - se pornește de la o lună nouă.

zi lunar sunt diferite în durată - poate dura de la câteva minute până la 24 de ore.

Într-un semn al zodiacului este luna - este de asemenea foarte importantă. Acest comportament are un efect asupra sănătății organelor și sistemelor, calitățile personale. Un moment bun este atunci când Luna trece prin semnul zodiacal al aceleași elemente ca semnul zodiacal în care sa născut o persoană.

Pentru a determina creșteri sau scăderi luna, substitui mental degetul arătător pe Lună. Dacă cifra rezultată este similară cu litera „P“, apoi luna în creștere ( „P“ - în creștere). În cazul semiluna literei „C“, că luna dispare ( „C“ - îmbătrânire)

Pentru a sistematiza influența calendarului lunar este creat luna. În ea, astrologii noastre descriu în fiecare zi lunar, pentru a vă ajuta să evitați situațiile neplăcute sau sugerează ce mono obține beneficii maxime. Știind ce luna. puteți obține cu ușurință un succes în viața lor personală, la locul de muncă sau în afaceri.

Particulele de praf mici sunt în stratul de suprafață pentru a absorbi o mare parte din spectrul solar și a trecut de culoare roșu-portocaliu. Din acest motiv, Luna devine roșie, aproape un „sângeros“ tinge.

Luna devine roșu cu eclipsa completă.
In timpul eclipsei (chiar si plina) Luna nu dispare complet, dar devine roșu închis. Acest fapt se explică prin faptul că luna, chiar și în faza de eclipsă totală continuă să fie iluminate. Razele solare care trec tangențial la suprafața pământului sunt dispersate în atmosfera pământului și în detrimentul imprastiere este realizat parțial luna. Deoarece atmosfera Pământului este mai transparent pentru razele de partea roșie-portocalie a spectrului, aceste raze ajung din ce în ce suprafața Lunii în timpul unei eclipse, ceea ce explică culoarea discului lunar. De fapt, acest lucru este același efect ca o strălucire portocalie-roșie a cerului la orizont (zori), înainte de răsărit sau imediat după apusul soarelui