Ce este mai bine pentru a alege un tractor mers pe jos în spatele

Ce se află în spatele?

Zece ani în urmă, oamenii nu au stabilit problema a ceea ce este cel mai bine motocultor, cumpara cultivatori primitive pentru a fi în măsură să se ocupe de sol rapid. Și prețul mulțumit. La finalizarea primăvară cultivator ridicat la următoarea aplicare în cămară funcționează.Ce este mai bine pentru a alege un tractor mers pe jos în spatele

Conducerea motoblock pentru orice fel de sol.

În ultimii ani, fermierii pentru a nu opri de lucru pe tot parcursul anului, dobândesc motocultoare, care facilitează foarte mult munca agricolă și sunt utilizate de către agricultori în întreaga lume. Deci, ce este prezent cultivatorilor? Funcția sa de bază este aceeași cu cea a cultivator - cultivator (plug, slăbiți, la deal, elimina buruienile).

Dar tractor puternic de mers pe jos-in spatele, grele, are o cutie de viteze, care permite să lucreze la sarcini mari. Aceste calități (greutate și putere) incomodează atunci când sunt cultivate moale sol: mecanism cade sub propria greutate. Motoblock mai potrivite pentru munca în teren dens.

Ce este mai bine pentru a alege un tractor mers pe jos în spatele

Planurile pentru un tractor simplu de mers pe jos.

Prin combinarea mai multor funcții într-un singur mecanism, este capabil să aibă grijă de grădină și complot, înlocuind toate tehnicile, permițând astfel economii proprietarilor.

Motocultor - o unitate universal puternic pentru a facilita cultivarea de înaltă calitate pe parcursul a 4 sezoane în grădină, în câmp sau în grădină.

Se rulează pe o varietate de soluri, are mai multe viteze.

Folosind diverse instrumente, este folosit ca un generator, pompa de apă. mini tractor pentru transportul de mărfuri. Este posibil să se instaleze un număr de echipamente suplimentare. Aceasta masina de tuns iarba, afânătoare, masina de tuns, zăpadă aruncător. Instalați chopper iarba scarificator, tractari auto, aerator, ca distribuitoare de reactivi și perii de nisip pentru a mătura, etc.

Ce este mai bine pentru a alege un tractor mers pe jos în spatele

Conducerea troliuri pentru arat propriile lor mâini.

O gamă largă de inginerie cufundă în confuzie potențialii cumpărători. Pentru a înțelege ce este cel mai bine de mers pe jos în spatele-și alege, trebuie să aveți o idee despre ce caracteristicile fiecăreia dintre ele.

În funcție de modelul de tractor pe jos variază de o varietate de accesorii incluse în kit. Prin urmare, pentru a selecta o unitate adecvată, trebuie să identifice provocările cu care se confruntă cu motor-bloc și ia în considerare posibilitățile de modelul ales.

Înapoi la cuprins

cultivatoare

Recunoaste patru clase de lăstari de putere. Acestea depind de puterea motorului și greutatea. Există ultra-ușoare și ușoare, medii (cultivatori) și grele (lăstari).

Ultra-lumină. Ele se disting prin greutate mică (9-12 kg) motor slab (0,9-1,2 CP) cu un tăietor de transmisie captează până la 25cm. Este greu de spus care este mai bine plugar, din cauza diferențelor fundamentale în cultivatorii de diferiți producători de nicio formă de cuțite și viteza tăietor de toate la fel, astfel încât acestea să îndeplinească aceleași acțiuni: slăbiți sol vegetal și pieptanat din sol pe suprafața buruienilor în paturi și în paturi de flori.

Scheme cultivator cultivator cu motor tăietor pentru 1 - cultivator; 2 - cu role; Axa extensie - 3.

Plămânii. Greutate 20-30 kg, putere 2,5-3,5 tăietor de cai putere captează până la 40 cm, de structura lor simplă, dar există unele diferențe: o curea de transmisie este tensionat la un fix montat pe motor, altele - la motor mobil. . procesul de întindere a benzii poate fi determinată prin împingerea manetei ambreiajului. În cazul în care nu există nici un scripete de tensionare, motorul va „crawl“ pe suport. Puterea cultivatorului motorului este mai slab, și vibrează de mult că nu este foarte frumos.

Există diferite modele ale cutiei de viteze. Forma de realizare nefericită, reductorul de unică folosință, a cărui carcasă este formată din 2 jumătăți sudate. nu poate fi reparat. angrenajele pliabile, chiar dacă acestea sunt mai scumpe, permit, prin înlocuirea elementelor de praf, de 3-4 ori pentru a prelungi durata de viață atât a angrenajului separat, și toate cultivatorilor. 2 dintre jumătățile dințate îmbinate unei bolțuri de perimetru sau cătușeNotă detașabile.

Distinge lanț, iar roata din cutia de viteze. Când melcat este de dorit pentru a selecta grapa, în care carcasa schimbătorului de viteze este făcută de turnare exactă demontabilă și nu perforate. cultivatoare care transportă cu condiția mâner frontal, acesta înlocuiește, de asemenea, angrenajul din spate (ridicați doar mânerul și rotiți cîrma). Absența mânerelor asigură arsuri de la motor la cald.

Puteți săpa plămânii solului cu cultivatori. Totuși, este posibil, datorită HILLERS tractate, tăiat șanțuri și plante okuchit. Este toate cultivatori functiei pulmonare. Este necesar să se acorde o atenție la viteza de frezare. Pentru săpat grădina viteză optimă - 100-130 pe minut. Efectuarea slăbirii minore și distrugerea buruienilor - la viteze mari. Este necesar să se aleagă eche pentru a efectua operațiunile necesare.Înapoi la cuprins

motocultoare medie

Ce este mai bine pentru a alege un tractor mers pe jos în spatele

Conducerea titular cu butonul de comandă.

Greutate 40-60 kg ei, puterea de pana la 5,5 cai putere, capturarea tăietor 40 la 80 cm. Acest lucru îmbunătățește performanța de 1,5 ori. mărimea terenurilor cultivate dictează motocultor cu o putere și nevoile de captare. Pentru complot de până la 0,2 m, mai degrabă o capacitate de 3,5 litri. a. și 60 cm lățime. La 0,6 m - capacitate de 4 litri. a. și lățime de 80 cm, 1 m - 5.6 litri. a. și 90 cm, respectiv.

Proiectarea agregatelor secundare nu este cu mult diferit de dispozitivul de lumină. Transmiterea de rotație pe același principiu: de la motor la dispozitivul de tăiere. Dar folosit lanțuri și curele mai puternice, care transmit o putere considerabilă. Cu freze cu diametru mare, au slăbit profund pământ. O vedere din masa mare de telefoane din clasa de mijloc perfect măcinat de sol și, după unele de formare, ușor de operat. Eliminarea acestor lăstari, de obicei, 2 față și transmisie spate. de transmisie a puterii permite să lucreze cu dispozitive suplimentare.

Posibilitatea de a merge tractoare în această clasă extinde prezența cadrului, vă permite să atașați diverse atârne echipamente: cultivator, grapă, Hiller, pololnye și picioare arcuite și chiar plugul, care utilizează un cuplaj special este articulat în partea din spate. Desigur, cu acest tip de muncă nu pot face față orice clasa de mijloc walk-in spatele, au nevoie de dispozitive mai grele (60-70 kg), cu o cutie de viteze mai puternice centuri și grele.

Ce este mai bine pentru a alege un tractor mers pe jos în spatele

Schema improvizat cultivator cu motor.

Astfel, modelele de resurse au Solo-504, Viking-VH600, puterea de transmisie care permite de a lucra cu echipamente suplimentare la viteze reduse ale arborelui de lucru. Un bun model de BL-450 firma italiană Benassi italiană-6. Ea nu are analogii: aici 4 înainte și 2 revers.

Pentru a lucra cu un plug nevoie de roți de metal echipate cu papuci. Pe o roata din față și o contragreutate atașat la lingou metalic, crescând greutatea cultivatorului motorului la 120-150 kg. Un ansamblu de plug, cu o adâncime de 10-12 cm, având în vedere clearance-ul scăzut, dar le poate trata suprafata de teren de dimensiuni impunătoare.

clasa de mijloc aparate folosind echipamente pot plug Spud cultiva. Cu succesul dezgropa cartofi, morcovi si sfecla, și distruge buruienile. Proprietarii de terenuri mari ar trebui să fie selectate lăstari cu greutate mai mare de 60 kg. Designul lor este mai robust, iar puterea motorului mai mare de 6 cai putere. Aceasta este clasa de lăstari grele.

Înapoi la cuprins

lăstari grele

Ce este mai bine pentru a alege un tractor mers pe jos în spatele

Schema de casă grapă cultivator cu motor.

Greutatea lor de până la 100 kg. cunoscut pe scară largă modelul "Neva - 2K" și "Salute". Acestea sunt realizate cu motoare de producatori romani si americani. Aceste dispozitive sunt 4 din față și din spate două transmisie funcționează cu plug cultivator poate trage bunuri de până la 500 kg.

Aplicând această tehnică, este posibil să reinvestească și cultive pământul și cartofi sapat, efectua relaxare randuri. Cositoarea pompa, generator, mătură și plugului, prefixul pentru prelucrarea lemnului sunt conduse de scripetele de priză de forță. Pentru viața în sat este foarte convenabil, deoarece este posibil să se conecteze la remorcă.

O astfel de versatilitate îl pune într-un număr de lăstari de putere profesionale, dispozitivul care este semnificativ diferit de unități de consum. Puterea motorului - 6.0 CP și mai mult. Întregul sistem de lubrifiere ulei este fabricat din materiale de înaltă calitate, din cauza care mărește durata de viață a motorului.

puterea motorului transmisă la arborele de ieșire prin intermediul transmisiei de viteze care modifică viteza de rotație a acestuia. Prin urmare, walk-in spatele pe treapta 1 de viteză este foarte puternic și trage plugul cu ușurință. El se adâncește pe moara la 20-30 cm și sape solul în treapta a 2-a. Pe treia roata loosens de sol vegetal și pieptene buruieni. În plus, cutia de viteze are 2 PTO. Arborele superior este folosit pentru conectarea cu pulverizator, o pompă, etc. ferăstrău circular. Fundul este montat pe o remorcă.

Ce este mai bine pentru a alege un tractor mers pe jos în spatele

Conducerea cultivator cu motor al motocicletei.

tăietor de reductor largă și sferică, deoarece conține o treaptă de viteză. Dispozitivul de tăiere este plasat pe un ax de 6-verso, ceea ce îi permite să lucreze pentru o lungă perioadă de timp. motoblock Semiaxis manivele o roată în raport cu cealaltă. Acest lucru este foarte util atunci când cotitură.

Pe amatori Blocuri motoare în timpul funcționării a manetei de ambreiaj este necesar pentru a menține în jos mâna în mod constant pe degetele de la picioare lor, și devine obosit. Aici, funcționarea motorului începe cu faptul că maneta este eliberată. Pentru a opri este sus pârghia roșie, care este presată pe mânerul în timpul funcționării. Este foarte convenabil: pentru a opri, pur și simplu eliminați mâna de mânerul pentru a ridica pârghia și a opri motorul.

Desigur, multi-motocultor mai scumpe decât de obicei, dar costul de o oră de muncă are de jos. Având în vedere capacitățile sale și de auto-suficiență, banii cheltuiți va reveni rapid.

Înapoi la cuprins

Ce motoblock aleg?

Pentru a determina ceea ce este cel mai bun tractor mers pe jos în spatele, acordă o mare importanță producătoare de țară. Prezentat astazi, tehnica poate fi împărțit în grupe: produse în CSI, fabricate în China, realizate de firmele străine.

Unitățile de producție internă de tehnologii inferioare din țările dezvoltate, în termeni de confort și ergonomie, dar demnitatea de caracteristici tehnice, versatilitate, accesibilitate depășesc adesea balanța în favoarea lor. Prin urmare, acestea sunt cele mai populare în rândul consumatorilor.

motocultoare mai popular cu transmiterea cuplului la dispozitiv suplimentar prin intermediul unei curele. Această caracteristică este prezentă în modelele 5-Salute, Favorit, MB-1 Oka, Neva MB-2, MCM-3 Lander (Plowman) Cascade. Un astfel de dispozitiv este extrem de facilitează repararea: înlocuire, de obicei, destul de centura. Fiabilitatea datelor furnizate motoarelor și uneltele de lăstari importate, proiectat de inginerii este încă URSS.

unități chineze celebre: Crosser, Hunter, Champion, Greenfield, Kipor, Weima, Celina, Sugarden, Zirka, Centaur - de multe ori sunt analogi ai favoritele noastre, Salute sau Neva, sau copia modelele europene. Acestea sunt destul de ieftine din cauza costurilor scăzute. Acest lucru se realizează prin simplificarea tehnologiei de fabricație a componentelor și utilizarea forței de muncă ieftină. Dar o astfel de reducere de preț afectează calitatea produselor: fiabilitate redusă și durata de funcționare.

motocultoare de import: Viking, Pubert, BCS, Craftsman, Grillo, Efco, MTD, Husqvarna, Eurosystems - sunt mult mai scumpe decât piața internă, dar îndeplini aceeași funcție. echipamente suplimentare (prea scump) va crește substanțial costurile. Acordarea de prioritate mașinilor importate ar trebui să identifice locația centrului de servicii, astfel încât garanția nu ia mult timp.

Prin urmare, atunci când cumpără este merită să ne amintim că, chiar și cea mai planta cea mai versatil și costisitoare are nu numai avantaje, dar și dezavantaje, care trebuie să fie evaluat cu atenție înainte de a lua o decizie. Mai bine să facă acest lucru: uita-te în jurul valorii de câteva lăstari și alegeți opțiunea care este potrivit pentru tine pe funcționalitatea, calitatea și valoarea.