Ce este o persoană juridică BIN, și ceea ce este pentru

Abreviere BIN familiare fiecare fondator al unei persoane juridice, și reprezintă principalul numărul de înregistrare de stat. persoană juridică BIN este una dintre condițiile prealabile pentru activități juridice, el este atribuit în fiecare nouă companie înregistrată sau întreprindere.Stimați cititori! Articolul descrie modalități tipice de modul în care să se ocupe de probleme juridice. Cazul tău este diferit.

A ceea ce constituie un număr de înregistrare de stat?

Ce este o persoană juridică BIN, și ceea ce este pentru

BIN este format din 13 cifre

BIN include 13 cifre, dar numărul poate fi împărțit în cinci părți, fiecare dintre care are propriul său scop. Acest sistem este interpretat după cum urmează:

 • Primul caracter arată alocarea numerelor. Figurile 1 și 5 indică faptul că acesta este principalul numărul de înregistrare de stat al organizației, numerele de înregistrare ale companiilor individuale în primul rând este numărul 3.
 • Al doilea și al treilea semn in camera indica anul în care a fost înregistrată organizația. În camera principală organizația a făcut ultimele două cifre ale anului de înregistrare.
 • Următoarele două cifre indică locul de înregistrare a organizației. Aceste două numere sunt numite număr ordinal listă subektaRumyniyapo, articolul înregistrat din Constituție.
 • Urmatoarele 7 caractere - acesta este numărul unic care este înscris în registru și atribuit organizației atunci când aceasta este înregistrată și înregistrată în Registrul unificat. Cifră - toate numărul anterior 12 cifre este împărțit la 11, după care reziduul este introdus ca un număr de control în BIN. În cazul în care acest echilibru este zero, atunci numărul de ultima cifră va fi, de asemenea, 0.

OGRN - același număr care este atribuit nici o organizație, și întreprinzători individuali. Se compune din 15 în loc de 13 cifre și se bazează pe același principiu, doar un număr unic dat organizației nu este 5 și 7 cifre, iar pentru ultimul număr cifră de verificare este împărțit în 11 și nu 13.

Această cameră de la momentul înregistrării este atribuit fiecărui întreprinzător individual, este una dintre condițiile prealabile pentru munca legală.

Unde și ce este indicat BIN?

Ce este o persoană juridică BIN, și ceea ce este pentru

BIN este atribuit fiecărui întreprinzător individual

BIN a fost înscrisă în înregistrarea persoanelor juridice de a crea un sistem mai ușor de utilizat și transparent pentru monitorizarea stabilirea și lichidarea organizațiilor și întreprinderilor în toate direcțiile. În cursul numărul lor de muncă trebuie să fie prezent pe o varietate de tipuri de documente: • Acesta trebuie să fie prezent în oricare dintre înregistrările din registrul de stat asociat cu această organizație. În viitor poate fi reorganizat, se poate schimba direcția de activitate, cu toate acestea, rămâne aceeași coșul de gunoi.
 • Fiecare dintre documentele oficiale ale organizației, precum și numele complet. BIN - este confirmarea faptului că există într-adevăr societatea, de lucru în mod legal, iar activitățile sale sunt supuse controlului autorităților de supraveghere specializate.
 • Documentele sunt dovezi ale modificărilor în Registrul de stat.
 • Actele autorităților executive cu privire la organizarea.

Lipsa BIN spune că o astfel de entitate nu există, astfel încât toate activitățile sale nu pot fi considerate legitime. În plus, coșul de gunoi este utilizat de către autoritățile fiscale pentru detectarea companiilor shell-noaptea și liderii lor: aceste entități și persoane se introduc în lista neagră.

Am nevoie pentru a obține companiile străine BIN?

BIN este destinat exclusiv pentru rezidenți, care este, pentru organizații, inițial înregistrate pe teritoriul România. El este atribuit autorităților fiscale din Federația Rusă, prin urmare, nu este nevoie de companiile străine astfel de număr. acestea pot pentru raportarea financiară și fiscală pentru a utiliza numărul de serie care a fost atribuit la crearea organizației în țara lor.

Analog poate fi un număr al sucursalei sediul social sau reprezentant al afacerii. Orice document în limba engleză sau o limbă străină trebuie să aibă traducere legalizată, decorat de toate regulile. Cifrele din documentul primit de la domiciliu, proprietarul unei companii străine stabilește unde reprezentanții companiilor românești ar trebui să indice BIN.

Ca proprietar al unei organizații de a BIN?

Ce este o persoană juridică BIN, și ceea ce este pentru

BIN entitate juridică pot fi găsite pe portalul Serviciului fiscal federal

BIN este atribuit inspectoratului fiscal, precum și pentru a le obține organizația trebuie să completeze mai multe etape obligatorii:

 1. Se obține un pachet de documente. necesare pentru înregistrarea organizației, acestea ar trebui să fie atașat formularul de cerere.
 2. Documentele sunt trimise către autoritățile fiscale. Proprietarul trebuie să furnizeze coada în fața camerelor, de obicei, în înregistrarea de companie ia o mulțime de timp.
 3. organizație Proprietarul primește în mâinile unui certificat de înregistrare la atribuirea camera principală, sau pe anunțul de refuz. Motivele respingerii pot fi erori în documentele și alte formalități pot contesta refuzul la instanța de judecată stabilit.

Primirea BIN - nu e procedură liberă. Șeful organizației va trebui să plătească costurile juridice, dimensiunea sa este acum de 4.000 de ruble. În cazul în care certificatul este pierdut, și va trebui să atragă din nou, taxa este de 800 de ruble.

În unele cazuri, conducerea noii organizații nu este angajată în propriile lor formalități birocratice și face apel la avocați profesioniști care sunt gata să ofere de înregistrare de afaceri „la cheie“. Aceasta salvează o mulțime de timp, ceea ce este foarte important pentru omul de afaceri novice, dar în acest caz, înregistrarea va costa un pic mai scump.

BIN face posibilă nu numai obținerea de informații despre managementul companiei, dar, de asemenea, pentru a afla mai multe despre ea pentru mai multe informații. Astfel, este posibil să se învețe INN, UAH, detalii cu privire la orice modificări efectuate în Registrul de stat al persoanelor juridice.

Astfel, coșul de gunoi devine un mijloc important de control, care permite monitorizarea activităților persoanei juridice, precum și pentru a preveni abaterea de la taxe și diverse mașinațiuni financiare. FTS este capabil de a primi informații despre contrapartidă și pentru a răspunde la orice procese suspecte.

S-au găsit o eroare? Selectați-l și apăsați pe Ctrl + Enter. pentru a ne anunța.