Ce este un proxy cum să configurați un proxy pentru anonimat pe internet

Acest articol ne-ar dori să dedic pentru utilizatorii avansați care doresc să rămână anonimi atunci când accesați resursele Internet. Singura metodă convenabilă prin care puteți deveni utilizator anonim în rețea - este de a utiliza un server proxy. Cum de a face acest lucru - vă vom spune în acest articol.Ce este un proxy cum să configurați un proxy pentru anonimat pe internet

Ce este un proxy?

Trebuie remarcat faptul că, pentru a găsi de lucru, iar serverul proxy mai calitative de lucru - nu foarte ușor, deci trebuie să fie „live“ eșantion performanța lor. Acum, să ne uităm la modul în care să configurați un server proxy pentru browser.

Ce este un proxy cum să configurați un proxy pentru anonimat pe internet

De ce să utilizați un server proxy?

Este - în ceea ce privește proxy pe Internet. Anterior, un server proxy nu a fost folosit ca mijloc de anonimat, ci ca un „accelerator web“ și o modalitate de a salva de lățime de bandă. În urmă cu câțiva ani, prețurile de Internet au fost foarte mare, astfel încât unii furnizori de servicii de Internet a deschis accesul liber la anumite servicii Internet, cum ar fi ICQ la, accesat de la rețeaua a fost gratuit. În plus, serverul proxy îndeplinește funcția de economie de trafic, atunci când sunt întreținute la site-urile de server frecventate de către utilizatori pentru descărcare rapidă. Acum, acest tip de proxy-uri locale este aproape niciodată folosit, dar ele nu pot fi în acest articol nu menționează.Configurarea unui server proxy


Pentru a configura un server proxy în browser-ul dvs., aveți nevoie pentru a face setările corespunzătoare în proprietățile de conectare. Pentru a ajunge la proprietate există 2 moduri de a conecta: face printr-un browser sau prin panoul de control.

Pentru a ajunge la setările de conectare prin intermediul unui browser, trebuie să mergeți la setările și mergeți la tab-ul „Rețea“. În continuare, va trebui să faceți clic pe „Setări conexiune“ sau „Setări proxy“ - în funcție de browser. De exemplu, ia în considerare modul de a seta un proxy în Chrome.

Pentru a configura un proxy în Chrome - trebuie să faceți clic pe butonul de meniu Settings, care se află sub butonul închideți browser-ul și selectați „Setări“.

Ce este un proxy cum să configurați un proxy pentru anonimat pe internet

Apoi, aveți nevoie pentru a deschide setările avansate făcând clic în partea de jos inscripția de pe „Afișați setările avansate.“

Ce este un proxy cum să configurați un proxy pentru anonimat pe internet

În setările avansate, consultați „Rețea“ sub inscripția «Google Chrome utilizează un sistem de configurare a unui server proxy pentru conectarea la rețea“, faceți clic pe «Modificați setările proxy ...».

Ce este un proxy cum să configurați un proxy pentru anonimat pe internet

A doua opțiune pentru a configura un server proxy - prin intermediul panoului de control. Du-te la ea și selectați „Internet Options“ icon. În fereastra care apare, faceți clic pe fila „Conexiuni“ și efectuați setările conform instrucțiunilor de mai sus proxy.