Ce este USRLE transcriere, ceea ce este, ceea ce face o intrare, tipurile de declarații

USRLE - Aceasta este abrevierea după cum urmează: „Uniform Registrul de stat al persoanelor juridice.“

Acest registru este o bază de date la nivel mondial, care conține informații complete cu privire la persoanele juridice care operează în Federația Rusă. Menținerea registrului este încredințată Serviciului Fiscal Federal, și este realizată de către inspectoratele teritoriale și regionale.Atunci când datele sunt introduse în Unified

 • Crearea, reorganizarea și lichidarea întreprinderii trebuie să se reflecte în baza de date, prin crearea unei înregistrări a înregistrării de stat a persoanelor juridice.
 • Înregistrarea se face și în cazul în care corectate și înregistrată oficial de documentele de constituire.
 • Atunci când informațiile despre companie devine irelevantă, datele actualizate sunt introduse în Unified.
 • În plus, furnizarea de documente de înregistrare a persoanelor juridice este, de asemenea, însoțită de introducerea de intrări de registry.

Accesarea și de a face o intrare în Unified

Cum se obține un extras din registrul

Orice persoană are dreptul de a emite o cerere scrisă de informații cu privire la documentele din registru, iar autoritățile de înmatriculare vor fi obligate să furnizeze informațiile solicitate, la cerere, în termen de cinci zile.

Informațiile pot fi furnizate sub formă de:

 • un extras din registrul de stat;
 • copie a documentului sau a setului de documente;
 • certificate ale eșantionului stabilit, informează că informațiile solicitate documentele din registru sunt lipsesc.


În cazul în care solicitantul este o autoritate publică sau necesită o declarație a propriilor documente, informațiile sunt furnizate gratuit. În toate celelalte cazuri, obținerea extractului este precedat de plata unei taxe.

Tipuri de extrase din registrul

Care sunt certificatul de înmatriculare

 • În primul rând, ei au nevoie departamentul de resurse umane și departamentul de securitate al companiei - pentru a verifica personal și potențialilor angajați cu privire la participarea acestora la activitățile altor companii.
 • În al doilea rând, ele pot fi utile pentru proprietarul companiei, pentru a preveni capturarea acestuia sau de a rezista competitori agresivi.
 • În al treilea rând, controlul de credit cu ajutorul lor clarifica informațiile de înregistrare.
 • În al patrulea rând, ele ajuta companiile de contabilitate facturi în mod corespunzător și să aibă grijă de relevanța datelor de înregistrare.
 • În al cincilea rând, ei pot profita de o persoană fizică, pentru a afla mai multe despre potențialul angajator.

În plus, unele dintre informațiile din registru pot fi solicitate prin intermediul internetului. Acestea pot fi furnizate sub formă de:

 • informații de ajutor on-line despre companie (în principal, cu privire la activitățile sale);
 • ajutor online pentru Nume care conține informații despre ultima fața înregistrată - atât fizic cât și din punct de vedere.

Printre altele, este posibil să se efectueze o monitorizare a potențialilor parteneri și clienți prin intermediul internetului: datele de înregistrare este actualizat în fiecare zi. În cele din urmă, informațiile obținute din registru, utilizate pentru a verifica rapoartele anuale contabile ale unei întreprinderi.

Astfel, un extras din registru pot fi utilizate în diverse scopuri diverse persoane. Colectate într-un singur registru al persoanelor juridice informațiile sunt relativ accesibile.

Ce este EGRIP? Ce conține este informația? Cum se obține o declarație de la EGRIP? Noi portal experții noștri au răspunsuri pregătite la aceste întrebări și mai mult.