Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament, câinele pentru un copil sau un incepator

Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament, câinele pentru un copil sau un incepator

Dog - un animal remarcabil, capacitatea de a înțelege emoțiile umane, are un simț al umorului și știe cum să empatiza. Aceste calități într-o măsură mai mare sau mai mică, au reprezentanți din toate rasele care există astăzi, și alege un animal de companie este uneori foarte dificilă din cauza diversității lor.Anterior, atunci când munca educativă printre iubitorii de câini implicate cu câini de reproducție cluburi DOSAAF, această problemă nu apare. O persoană care vrea să cumpere un catelus de rasa pura, a trebuit întotdeauna să aștepte cel puțin șase luni, înscrierea pentru coada și a obține informații detaliate cu privire la toate caracteristicile animalului de companie. Prin urmare, nu a existat foarte puține șanse de pui cumpărate și câini pedigree nu au iesit fara adapost si nu ataca gazdele lor.

Decizia de a avea un catelus, este necesar pentru a afla toate caracteristicile rasei, și să înțeleagă că animalul va fi acolo timp de cel puțin zece ani.

Rase de caini pentru întreținere camera

Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament, câinele pentru un copil sau un incepator

câini de talie mare vor fi înghesuit într-un mic
apartament.

Atunci când se decide ce fel de câine pentru a avea într-un apartament sau o casă, trebuie să ia în considerare zona de origine. Studio apartament câine mare va simti confortabil doar cu condiția ca ea trăi acolo va fi doar două sau trei cu proprietarii. Cu toate ca animalele să se obișnuiască la locul lui, de a trăi viața în înghesuit coridor, întuneric, nu atât de bine ca pe un scaun confortabil sau pe canapea în camera de zi.

Câini ciobanesti rase: Asia Centrală, Caucaz și ciobanesti din Rusia de Sud nu sunt potrivite pentru deținerea de apartament. Aceasta este o foarte mare de animale cu blană groasă și un caracter puternic. Acestea sunt concepute pentru a proteja zone mari, astfel încât într-un mic apartament un astfel de animal de companie este, de a pune-l ușor, strâns, și să le meargă în zonele urbane este problematică.

Pentru un apartament cu o cameră de câini de talie mică sunt perfecte, cu orice rasa, si poate fi chiar un pic tyke. rase cu parul lung, cum ar fi un câine, un pudel sau Bichon naparleasca de mai multe ori pe an, deci ar trebui să fie pregătit pentru curățarea zilnică de lână cu mobilă moale și obiecte.

rase cu par scurt, cum ar fi toyterer, sau pug Pincher, de asemenea, se estompeze, dar vilozităților scurt, cum ar fi ace mici, este mult mai greu de a scăpa de. rase de câini care nu naparlesc, cum ar fi: Scottish Terrier-ul mexican Hairless Dog Schnauzer sau pentru care contează cel mai convenabil.

poti lua un caine de orice rasa, fiecare dintre ele are propriile caracteristici și viitorii proprietari au o idee clară despre preferințele lor atunci când aleg un animal de companie într-un apartament o zonă mare.

În ceea ce privește alergii la păr de câine, animalele sunt hipoalergenice nu are loc, alergii, nu este într-adevăr numărul de lână, precum și substanțele conținute în saliva animalului. Persoanele cu alergii au de a alege un animal de companie, familiarizarea cu un anumit animal.

Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament, câinele pentru un copil sau un incepator


Și știi ce se potrivesc scutece câinele? Detalii despre scutece pentru câini.

Ce fel de câine pentru a avea un copil?

Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament, câinele pentru un copil sau un incepator

Copilul și câinele gasi rapid un limbaj comun.

În cazul în care o familie are copii mici, cea mai buna alegere pentru ei sunt catei de rase:

 • Golden Retriever - un caine de companie perfect, jovial si blajin, usor de dresat si are o natură blândă.
 • Teckel - vesel, optimist Cea mai mare greseala, latră bas profund. Acesti caini sunt un pic incapatanat, dar foarte drăguț.
 • Collie și sheltie - cea mai buna bona pentru copii, usor de dresat, agil și bun. Dezavantajul este lătrător frecventă și strident.
 • Welsh Corgi - cel mai mic păstor. Acesti caini sunt un fel și mobile, dar poate sta în picioare pentru tine si copilul tau.
 • Reprezentanții rasele de vânătoare: Spaniel, terrier, beagle - e caine prea amuzant și drăguț, mereu gata pentru orice rău cu stăpânul său.

Copiii mici nu cumpără câinii de jucărie ca pui rasele mici pot suferi de copii prea activi, sistemul nervos și starea de sănătate a acestor caini sunt slabe. Pui cîini de serviciu poate deveni un prieten al copilului copiii mai mari de până la paisprezece ani, este mai bine să nu cumpere pui Shepherd, Rottweiler sau schnauzer uriaș.

Care rasa este mai bine pentru a obține un incepator?

Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament, câinele pentru un copil sau un incepator

Dalmatian - o alegere excelentă pentru amelioratorului novice

Pentru cei care nu au avut niciodată un câine, experiență de formare catelus sau ciobanesc din Asia Shar-Pei pot fi dezastruoase. AdolescentI aceste roci începe devreme pentru a verifica proprietarul personajului castelului, făcând încercări să-l atace, să muște mâna sau intimida. Repulse pentru animale de companie de bronz la momentul potrivit, nu este fiecare om, astfel încât mai târziu, câinele începe să se ia în considerare un lider al ambalajului și, din ce în ce, există conflicte.

Pentru incepatori cel mai bine este de a cumpăra un caine de companie, cum ar fi:

 • Labrador - dulce, animal ascultător.
 • Sf. Bernard - Bine ai venit nating.
 • Dalmatian - caine activ si vesel.
 • Golden Retriever - un favorit de copii și adulți.
 • Collie - caine cu grad inalt de inteligenta si foarte mobil.
 • Terra Nova - câine mare, leneș care îi place să înoate.

Acesti caini au fost crescuți pentru a ajuta oamenii, pentru a le salva. Reprezentanții acestor rase sau o agresiune la oameni, ei au inteligență ridicat, acestea sunt usor de dresat.

Un novice poate face un ciobănesc german - o rasă cu adevărat versatil, perfect cedat la formare, capabil să se ridice în picioare pentru ei înșiși și pentru a proteja proprietarul.

Pentru un om, prima dată de planificare pentru a cumpăra un catelus ciobanesc german, cel mai bine este de a alege o cățea - acestea nu sunt încăpățânați, mai puțin agresiv și mai ascultător decât câinii din aceasta rasa.

Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament, câinele pentru un copil sau un incepator

Noul venit va fi dificil de a face față cu mare câine, agresiv

Nu este nevoie de a cumpăra un câine ca primii reprezentanți ai următoarelor rase:

 • paza Moscova - poate fi prea agresiv.
 • Chow Chow - aceste ursuleți de pluș drăguț nu poate juca, ei nu au un simț al umorului, și, uneori, se pare că proprietarul nu are nevoie de ele.
 • Rottweiler, Bernese Shepherd - caine destul de încăpățânat poate fi agresiv proprietarului.
 • Caucazian, ciobanesc din Asia - caini puternici si agresivi, pentru a face față cu care nu toată lumea poate stăpâni.

În cazul în care un potențial proprietar al unei case private, cu o curte, există reprezentanți superbe aproape toate speciile: câinele poate trăi într-o casă sau într-o incintă, și o plimbare în jurul zonei. Desigur, rase cu par scurt nu pot trăi în iarna pe stradă, așa că trebuie să ia în considerare acest lucru. Alegerea rasei depinde de preferința personală a proprietarului.

Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament, câinele pentru un copil sau un incepator

Aflați mai multe despre ce tipuri de ciobanestii germani crescuți în lume.