Ce întrebare poate fi setat pentru a cere ru

Servicii cum ar fi răspunsurile formspring.me și devin un mijloc din ce în ce mai populare de comunicare pentru tineri. Să vedem ce fel de întrebare poate fi rugat să ceară resurse py și similare.Însuși conceptul de serviciu vă permite să întreb omul orice întrebare care ar putea să nu fie adecvată în comunicarea de zi cu zi, și anonimatul opțional vă permite să pună întrebări de orice natură, la toate cu impunitate. Din moment ce persoana este înregistrată în acest chestionar - înseamnă dorește să primească întrebări.

Întrebările pot fi de natură diferită. Unele sunt bune în aceste cazuri, dacă doriți să se cunoască persoana mai bine, ajunge să-l cunoască mai bine. Unii cere doar ca o glumă pentru a ușura starea de spirit sau de a menține link-ul de comunicare. Și, desigur, nu este fără trolling.

Întrebări pentru a explora

Dacă doriți să întâlnesc o fată - începe cu un simplu: întrebați dacă ea a avut un bărbat sau o femeie tânără (bine, orice se poate întâmpla). Pe baza răspunsului ei, va fi capabil să evalueze șansele lor, și starea de spirit ei despre noi relații. Dacă ea a răspuns repede că tânărul ea nu, atunci este bine poziționat pentru o nouă relație. În alte cazuri, afacerile tale sunt complicate. Dacă doriți să se cunoască o fată - pune întrebări, care sunt, de obicei întrebat când se ocupă offline: ce cărți îi place, fie că este vorba de lectură, pot să gătesc, în cazul în care ea a avut un fel de mâncare preferate, muzica, filmele preferate, etc. Oamenilor le place să vorbească despre gusturile și preferințele lor, și chiar mai mult le place aprobarea gusturilor lor.întrebare trick

Pe cere py poate pune o întrebare capcană. Verificați persoana asupra absorbției cu două întrebări simple:

  1. „Imaginați-vă că acum participă la cursa de rulare și alergător brusc depășit ocupând locul al doilea. Ce loc iei acum?“
În cazul în care persoana răspunde că el este acum primul - este absolut greșit. El a depasit pe al doilea și a luat locul lui, astfel că el este acum în a doua poziție. Cele mai multe răspunsuri greșite, fără prea multă gândire, inclusiv grăbește tyknut interlocutor nas în lentoarea său.
  • "Ia-o mie, a adăugat el, 40, este adăugată acum încă o mie. Adăugat un alt 30, un alt 1000 + 20, plus o mie, plus 10. Ce sa întâmplat?"

    întrebare încărcate