Ce mănâncă buza inferioară

Ce mănâncă buza inferioară

Mulți oameni pun adesea întrebarea: ce este zgâriat una sau alta parte a corpului? De exemplu, în opinia majorității, mâna stângă pentru a finanța mănâncă nas - pentru sărbătoare, iar buzele - un sărut. Cu toate acestea, nu toată lumea știe că separat pe buzele noastre pot fi zgâriat, nu numai pentru evenimente romantice, dar, de asemenea, la un complet diferite accidente improbabile.După cum sa dovedit, o mâncărime slabă a buzei superioare poate informa că în curând veți mânca ceva dulce. Acest semn este cel mai probabil un dinte foarte plăcut dulce.

În ceea ce privește buza inferioară, apoi în raport cu acesta, există doar două interpretări. dar nici unul dintre ei nu prevestește consumul de alimente sarate ca la origine ar fi fost de așteptat.Conform primei, buza de jos începe să mancarime atunci când o persoană devine într-o situație dificilă și nu poate găsi o cale de ieșire din ea. Ca buzele râios indică faptul că este timpul pentru a apela pe cineva pentru ajutor, astfel încât să nu pentru a obține într-o altă junglă mare, care mai târziu nu vei ieși.

A doua legenda populara o are ca buza de jos poate fi zgâriat atunci când de așteptare pentru a vizita o persoană importantă. Această persoană poate fi o rudă apropiată, care nu au văzut, și un iubit, și capul, care va depinde de carieră viitoare. Într-un fel sau altul, dar nu și factori negativi ai acestor lucruri nu oferă o predicție.

În general, acesta este în valoare de a spune că același semn pentru fiecare poate lucra în moduri diferite. astfel încât interpretarea prezentată mai sus pentru cineva va găsi, și pentru cineva la un alt purtător de informații inutile.

Dar, dacă credeți că starea de sănătate „Legenda“, mâncărimea a buzei inferioare poate fi un simptom al diferitelor răceli. herpes sau apar din cauza reacțiilor alergice la produse cosmetice sau de orice factori de mediu.

Crede semne naționale sau pentru a asculta punctul de vedere medical - toată lumea alege pentru sine, atâta timp cât preferat de mijloace pentru a fi cu adevărat eficientă.

Vestea mai interesante:

Legate de intrări: