Ce o carte de vis copil vis un băiețel, fată

întâlnire gratuită
în Clubul Femeilor!

Ce o carte de vis copil vis un băiețel, fată
Visele noastre sunt întotdeauna învăluită în mister, și, uneori, se trezesc dimineața, nu ne putem gândi la nimic altceva decât ca vis.Pentru că știm cu toții că visul nostru nu este doar fantezii absurde, lipsite de sens sau vise.

Dimpotrivă, ei de multe ori sugereaza subtil și ușor pentru noi ca ceva poate fi foarte important. Și ar trebui să învețe să în mod corespunzător aceste indicii și semne pentru a descifra.

Multe femei, și, uneori, bărbați prea, de multe ori visul de copii mici, copii, adolescenți. Aceste vise sunt foarte plăcute și dimpotrivă, foarte tensionat și anxios, dar întotdeauna asigurați-vă că să însemne ceva.

Cu toate acestea, după cum reiese o carte de vis - un copil într-un vis de multe ori vine ca un simbol al unor schimbări în tărâmurile emoționale și spirituale, dar nu și în viața de zi cu zi. Ar trebui să fie imediat înainte de a nota de vis Decipher: copiii nu vis stea pentru ei înșiși, adică acei copii.

Dacă ați avut o mamă, de exemplu, copilul ei este bolnav - nu-ți fie teamă, acest vis nu prevestesc nici un pericol pentru copil. Ceea ce înseamnă că trebuie să te uiți mai adânc ...

Ce spun Downers?

Ce o carte de vis copil vis un băiețel, fată
Înainte de a încerca să înțeleagă ce visează copiii, ar trebui să se gândească cu atenție și să analizeze cu atenție visul. Și pentru a recrea în mintea lui toate detaliile despre cum acest lucru va fi posibil.

Cel mai adesea femei (rar bărbați) a se vedea în visele copiilor în următoarele situații și încarnări:

  • Doar copilul cuiva.
  • Pentru a da nastere copilului.
  • Țineți copilul în brațe, legănat.
  • moartea unui copil (nu vă fie teamă, nu înseamnă nimic rău!)
  • Pacientul sau un copil plangand.
  • Câțiva copii, sau un grup întreg.
  • Hrănirea un copil sau copilul.

Aceste situații - cele mai frecvente în vise, și sunteți sigur de a învăța somn printre acestea.

Deci, să încercăm să înțelegem ce un copil de vis, copii pentru adulți, băieți și fete. Și ce să se aștepte de la astfel de vise?

Al cui copil?

1. În cazul în care într-un vis visat doar copilul cuiva, un străin, nu provoacă nici o emoție, este de obicei un semn că vă așteptați un fel de confuzie mentală. decizii de luare de dificultate, situații jenante sau probleme, indecizie.

2. prieten al unui copil lui, copilul vecin, copilul familiar - este o bucurie, o conversație plăcută cu familia și prietenii la o distracție și distracție de relaxare.

3. Trebuie reamintit cum a fost copilul. Dacă un curat și sănătos în aparență, dificultățile și necazurile vă va duce la un bun, viitor nou, nu ezitati!

4. Dacă ați avut o foarte puțin tot, înseamnă o mulțime de mici certuri, fără griji și forfotă. Dar nu vă faceți griji - aceasta va conduce cu siguranță la un rezultat pozitiv, schimbări plăcute, bune în viața ta!

5. Trebuie să se înțeleagă faptul că, practic, orice imagine a unui copil singur într-un vis înseamnă întotdeauna ceva care este necesar să aibă grijă.

Ai un băiat! Sau o fată?

Ce o carte de vis copil vis un băiețel, fată
De exemplu, ceea ce un copil băiat de vis, o femeie este ușor de înțeles - vă așteptați probleme pe frontul de personal, unele evenimente care te vor face munci din greu să participe și să-și petreacă timpul lor.

Ei bine, ceea ce un copil vis este o fată, de asemenea, este de înțeles:

  • Cel mai probabil, ai probleme în prietenie, și poate chiar a apărut nedobrozhelatelnitsa sau invidios.
  • Nu vă grăbiți, cu toate acestea, pentru a sări la concluzii, acuza pe cineva, scrie pe dușmani și furios - să fie în acest caz, înțelepciune și răbdare, să încerce să afle motivele.
  • Apropo, acest vis poate însemna, de asemenea, că o femeie care într-un vis a văzut o fată care îi lipsesc calitățile naturale de pur pentru femei - sensibilitate, moliciune, maleabilitate.

Deschide orice carte de vis - fetiță vreodată pentru o femeie este un semn de gândire, să se uite în jur, și cel mai important, uita-te la tine. Ascultă, care spune intuitia femeilor dvs. și vă va înțelege direcția în care trebuie să acționăm.În ceea ce privește bărbații, fetele ei în vise vin rar, dar indică întotdeauna la fel. Despre lipsa de blândețe și bunătate, ar putea fi prea strictă cu alesul său și nu arată suficient de dragoste.

Dar dacă un om visează la un băiat nou-născut, atunci acest lucru este pentru sexul puternic este un semn important. Ca și în cazul femeilor, spune orice carte de vis - băiat copil visează om, să facă aluzie la lipsa de calități masculine de caracter: fermitate, perseverență, curaj.

Tender Varsta

Ce o carte de vis copil vis un băiețel, fată
Femeile de multe ori vis firimituri destul. Și aceste vise, desigur, provoca o mulțime de întrebări, confuzie și chiar frică. Nu fi imediat speriat și cred că este nașterea copilului - semnificația acestor vise altfel.

1. Deci, întrebarea - ce este un vis de a avea un copil, și ce să se aștepte de la un astfel de somn ciudat, ambiguu? În cazul în care o femeie a avut un vis în care a fost nașterea copilului, acesta este un semn bun.

Și nu contează, nașteri grele au fost într-un vis sau nu, sa născut un băiat sau o fată - visul este întotdeauna vorbește despre bucurie, o nouă etapă a vieții, o veste bună. Vei fi o perioadă bună în viața mea!

2. Ce poate însemna un vis în care legănat copilul, ceea ce un copil vis în brațe - un semn bun sau unul rău? În cazul în care deține un copil în brațe, balansoar și legănând-l - nu poate fi un semn foarte bun.

Dar, înainte de a înțelege ceea ce un copil de vis, amintiți-vă detaliile de somn. În cazul în miez de pâine pe mâinile tale plângând, am fost bolnav sau capricios - dacă nou-născut este sau nu - poate fi un avertisment.

Ai grijă de sănătate, să fie atent în deciziile nu arată emoție excesivă - poate că nu vine dungă foarte favorabil în viață. Dar nu uita, e doar temporar!

3. De asemenea, este urgentă și frecventă în rândul femeilor și fetelor întrebarea - ce un copil de vis, acel vis trebuie să fie hrănite. Biberonului, copilul sau mai în vârstă, care este alimentat cu o lingura.

Dacă sunteți, să zicem, în visul tău hrăni copilul, atunci este un semn mare. Nu contează, nu e de tot, sau complet necunoscute - pentru a hrăni copilul cu lapte, în special de sân, acesta este un semn clar de finalizarea iminentă a unor cazuri importante și de finalizare excelent!

Eforturile tale, după cum reiese din acest vis, nu va merge în zadar și va aduce rezultate excelente. Un vis în care a trebuit să se hrănească laptele copilului, vorbește mereu despre succes, recunoașterea - dar într-o zonă în care vă deranjează.

Asta pur și simplu nu visa la ...

Ce o carte de vis copil vis un băiețel, fată
Destul de des, femeile vis de vise ciudate și înfricoșătoare, în care cei morți sunt copii. Acest vis poate lăsa un semn foarte rău - în continuare, pentru a vedea o astfel de priveliște!

Nu te teme, pentru că răspunsul la întrebarea, ce vise copil mort, destul de înfricoșător. Acest lucru ar putea însemna dificultate, pericol într-o relație cu cineva. Poate că înșelăciune sau dezamăgire, frustrare.

Dar nimic nu se va întâmpla foarte rău. Doar fii atent în relațiile cu ceilalți, nu construiesc castele în aer și să încerce să fie atent în jur.

Analizeaza!

Downers spune o mulțime de util, promptă și directă, dar nu te uita și conectați imaginația și mintea. Uneori, intuitia poate ghici ce să se aștepte din somn.

Absolut orice somn, copilul în ea seama sau nu, poartă emoțional - și dacă în dimineața te-ai trezit cu un sediment rău, grele în interior, interpretare de vis, cu toate acestea, vorbește despre bun, este necesar să se analizeze și să se gândească de două ori. La urma urmei, simțul interior, de asemenea, vă spune un vis urât un vis, sau, dimpotrivă, spre binele.

Ce o carte de vis copil vis un băiețel, fată
Cum de a schimba viața ta?
Ce o carte de vis copil vis un băiețel, fată
Cum de a deveni un antrenor?
Ce o carte de vis copil vis un băiețel, fată
Work-un vis pentru femei
Ce o carte de vis copil vis un băiețel, fată
Îmi place să dea sfaturi?

Ce o carte de vis copil vis un băiețel, fată
Dumnezeu a avut-o - ce înseamnă?
Ce o carte de vis copil vis un băiețel, fată
Ce înseamnă dacă visul unui sicriu?
Ce o carte de vis copil vis un băiețel, fată
Ce înseamnă dacă visul unui sarut
Ce o carte de vis copil vis un băiețel, fată
Ce înseamnă dacă visul unui preot?