Ce presiune musca de pește

Acest pescuit este nu numai interesant, dar, de asemenea, complicat. Pentru a atinge succesul în ea, trebuie să știți condițiile meteorologice în care peștele va musca bine. De asemenea, trebuie să fie capabil de a alege iaz, sau mai degrabă, loc de pește pe ea. Sa dovedit și efectul presiunii asupra ciuguli. alegerea corectă a uneltelor și a calității acestora va ajuta, de asemenea, nu pentru a merge acasă fără o captură. Și, desigur, să pescuiască ciugulit la toate, au nevoie de sfaturi și momeală. Dar nu uita presiunea atmosferică. Pescuitul este mai potrivită stabilitatea și absența extreme. Deși un închizător cu experiență la orice presiune știe cum să nu pentru a merge acasă cu mâna goală.Deci, la ce presiune peștele mușcă? Răspunsul scurt este declarat simplu: și sub redusă sau ridicată, și optimă. La diferite rezervoare confortabile pentru presiunea masticatorie poate varia. Aceasta depinde de locația râului deasupra nivelului mării. Cu toate acestea, pentru rezervoare sub presiune mai confortabile standard, pentru pești - 750 mmHg plus / minus 10 mm. Această valoare este luată ca optimă și nu se schimbă în diferite anotimpuri. Prin creșterea sau descreșterea presiunii asupra mușcătura optimă a unor specii de pești se deteriorează. Și acum ia în considerare mai detaliat problema la ce presiune peștii sunt musca și de ce.

Condiții meteo pentru pescuit

Presiunea atmosferică și prezența precipitațiilor depinde de multe lucruri. Vremea pentru pescuit ar trebui să fie adecvate. Vânt, temperatură și chiar presiune - toate acestea afectează comportamentul peștilor. Prin urmare, de planificare pentru a prinde, trebuie să știți prognoza meteo pentru ziua selectată pentru care contează.

Cicloane și anticiclonale, furtuni magnetice și mișcarea în atmosferă - pentru persoana medie este de cuvinte aproape fără sens, dar un adevărat pescar experimentat va fi capabil să le identifice imediat, ceea ce va fi musca, și dacă peștele va fi în acele zile chiar un pic aktivna.pri muscatura de ce presiune pește

Mai mult decât atât, și timp de ani trebuie sa prinda un impact mare. De exemplu, în vara, când variabilele și vânturi puternice, muscatura nu este foarte bun. Și în primăvara sau toamna astfel de condiții aproape nici un pericol pentru pescuit de succes. Și acest lucru este legat de faptul că un pește foame nu este atât de mult sensibilă la diferite fenomene atmosferice. În flori de vară și râu vegetație sub apă o mulțime de produse alimentare. locuitorii subacvatice au ceva de mâncare - mâncarea este din belșug. Acesta este motivul pentru care peștii sunt mai capricios și pretențioasă în acest moment al anului. În toamna a hranei pentru animale devine mult mai mică, și este mult mai probabil să muște, acordând puțină atenție la presiunea lor de aer.

Creșterea temperaturii apei - este una dintre principalele condiții pentru succes. Primăvara devreme - cel mai un moment bun pentru a prinde prădători foame, iar partea principală a lumii subacvatice dispus să ia orice momeala. Apa de la acest moment al anului este foarte curat și deci trebuie să utilizați doar o linie subțire și se deghizează bine pe plajă.

Deteriorare de pește poate fi din cauza răcirii bruște, gradienți de presiune puternice și squall vântului. Pornind de la mijlocul lunii-primăvara, peștele devine mai greu de mulțumit. Prins-l bine, dacă vântul este variația diurnă slabă și mică temperatură. Efecte negative asupra peștilor are o turbiditate de râu cauzate de apă în stare topită, averse, furtuni și vânturi variabile rafale.

Dacă temperatura apei depășește 25 de grade, peștele devine foarte capricioasă, iar comportamentul său este puternic influențată de condițiile atmosferice. zile înnorate windless sunt considerate a fi vreme bună pentru pescuit. Pentru prinderea de pești răpitori de zile adecvate atunci când furtuni sunt scurte.

vară ideal pentru pescuit - dimineața devreme și seara, când temperatura este ușor mai mică decât în ​​după-amiaza. Ce presiune musca de pește din familia de crap? Cel mai bun semn - este stabil sau un cadru neted. În lunga picătură de căldură și presiunea unei mușcături de rău.

Activitatea crește odată cu scăderea temperaturii de pește, deoarece începe „grăsime nagulivanie“ pentru iarna. Pește merge foarte bună voie la momeala. Cel mai bun timp - calde zile de toamnă, în cazul în care acest lucru nu este vânt puternic.

Ce presiune musca de pește în timpul iernii? Pentru ca și în timpul verii - 750 mm Hg. Art. Valoarea optimă a presiunii nu depinde de perioada anului. musca Ideal în vreme însorită și calm. Ei bine, în cazul în care partea din față a pescuitului pentru câteva zile, a fost stabilă la temperatură sau îngheț de lumină. Iar pentru știucă nevoie de o presiune atmosferica scazuta. Rudd plătică și bine ciugulirea într-o astfel de vreme.

În cazul în care înghețurile sunt puternice, atunci este timpul pentru prinderea walleye și biban. Restul de pește sunt musca fără tragere de inimă. Pentru pescuit de iarna nu este foarte bun vânturile sudice și estice, precum și o schimbare bruscă a presiunii și căderi masive de zăpadă. Dar asta nu e frică de burbot chiar si furtuni de zapada, asa ca musca destul de bine în orice vreme.

Cât de importantă este presiunea atmosferică pentru pescuit

Acest fenomen este, desigur, o parte foarte importantă a procesului, dar nu este deloc decisiv. Presiune, într-adevăr, afectează comportamentul peștilor: la optim se simte minunat, în consecință, se reflectă în mușcătura. În cazul în care cade - musca se înrăutățește.presiune normală pentru pescuit - 750 mm Hg. Art. Ea nu provoacă dorința vieții acvatice de a reduce activitatea sa. Pește este pete mâncare bună și se simte bine. Cu toate acestea, în cazul în care se ridică presiunea atmosferică, nivelul apei este redus un pic, și în consecință, creșterile sale de densitate. Prin urmare, peștele la adâncimea devine incomod, și ea se mută de mai sus în cazul în care produsele alimentare confortabil și mai mult. După ridicarea unui timp ce musca nu există nici o presiune. De îndată ce peștele se adaptează - a reluat.

Presiunea atmosferica si muscand legate intre ele. Sub pește redus devine incomod doar la suprafață. Și, prin urmare, încearcă să meargă adânc și încetează să ciugulească. În această perioadă, este dificil de a obține produse alimentare - pește de adaptare la noile condiții. După un timp se obisnuieste. După adaptarea a fost, peștele începe să se angajeze activ în căutarea de hrană. Ciuguli în acest moment este reluată.

De ce presiunea atmosferică afectează pește

Dacă o presiune scăzută acționează foarte puternic asupra compoziției oxigenului conținut în apă. Și ultima, la rândul său, cu temperatura este un factor major în determinarea activității peștelui. Presiunea atmosferică și de scuba - două lucruri diferite. Primul este mult mai mic decât al doilea. Și pentru a egaliza presiunea din vezica urinara, peștele trebuie să meargă în jos sau merge în sus.

În cazul în care presiunea, dimpotrivă, este mare, atunci există calm complet. Straturile de apă nu sunt amestecate, iar peștele se duce la o adâncime, concentrându-se pe temperatura, care este mult mai confortabil pentru ea. Dar, din moment ce există puține oxigen, procesul de digestie este foarte lent, așa că mănâncă puțin. Din acest motiv, și rareori musca. Se întâmplă ca într-un ciuguli calm prelungit există doar două sau trei ore, iar apoi se simte ca un pește în apă nu este acolo. Din toate cele de mai sus se poate concluziona că presiunea atmosferică - pescuit factor determinant.

Deci, pentru a rezuma unele rezultate. Ce presiune musca de pește? Dacă este optimă vânt, moderată și mișcarea stabilă a maselor de apă, problemele cu captura nu. Ciuguli în acest caz va fi.

De ce succes dimineața pentru pescuit

Motivul este acela că stratul superior al apei de răcire peste noapte în jos, scade la partea de jos. Și chiar dacă la acel moment de înaltă presiune, joacă un rol mic. Deoarece acest strat este mai bogat în oxigen și peștele ajunge în apa începe hrănirea activă. Toti fanii de pescuit știe că, la orice presiune, și chiar dacă există o ploaie de capturare în dimineața merge bine. Deci, încercați să ajungă mai devreme în iaz, atunci când peștii sunt musca. Presiunea începe să afecteze captura după aproximativ 10am.

Ce să pescuiască sub presiune atmosferică ridicată

Odată cu creșterea presiunii și creșterea activității reprezentanților lumii subacvatice, care se ridica la partea de sus a hranei pentru animale. Acest lucru este, în principal plătică, babușcă, plătică, ide, sabrefish, asp și cleanul. Foarte bine la acel moment a permis tânărului bas. Dar peștele de pradă și de jos, prin contrast, reduce activitatea lor. Practic, este somnul și anghila. Presiune Sudak aproape nu reacționează.

Ce să pescuiască sub presiune redusă

La această presiune scade activitatea peste alb. Devine lent și cad mai adânc. Dar aici e răpitorii, dimpotrivă, ei se împopoțona, deoarece pentru o lungă perioadă de timp au învățat să folosească aceste fenomene naturale, în scopul de a vâna. Practic, este biban, somn, anghila, biban de mare și știucă foarte des.

Pike: presiunea atmosferică și o ciuguli

Peștele reacționează la presiune fluctuațiile sunt mult mai puternice decât oamenii. Fiecare specie preferă o presiune diferită, iar singura ei sunt aproape toate la fel - nu le place fluctuațiile sale ascuțite. Efectul presiunii asupra stiuca musca astfel încât peștele se simte cel mai confortabil, cu o presiune atmosferică scăzută și davlenii.klev

Se hrănește cu pește în fiecare zi, dar timpul schimbărilor sale de hrănire. Rata zilnică obișnuită de stiuca adult - din zece pești cântărind 250 g presiune si pofta de mancare sunt foarte interdependente. In timp ce stiuca preferă să vâneze pentru presiune scăzută, se simte bine și de mare, atâta timp cât a fost stabilă. În timp ce menținerea echilibrului de presiune de până la trei zile, știuca pofta de mancare este avânt. În acest caz, se prinde tot ce vine în ea.

Arunca chiar doi milimetri de mercur la presiunea optimă afectează ușor captura. Pește reduce doar puțin dieta ta. Dacă presiunea se schimbă brusc câteva zile, stiuca este arătat indiferență față de produsele alimentare. Dar intepatura nu este complet oprit. Pentru acest moment, trebuie doar să aleagă dreptul de a aborda de alimentare la fața locului și a timpului de pescuit. Pește hrănit în fiecare zi, și, prin urmare, să fie în continuare musca, dar nu la fel de activ ca ne-ar dori. Pentru adâncimea de presiune stiuca habitatului nu joacă un rol. Acesta poate fi oriunde.

Care este efectul presiunii asupra peștilor musca atunci când acesta devine stabil? Această perioadă se încadrează în mijlocul verii. Se spune că este un pescuit sărac, pentru că stiuca este într-o stare nedeterminată și abia dacă mănâncă. În cazul în care stabilizare a avut loc după căderea de presiune, este încă ceva timp a continuat să ciugulească peștele - pur și simplu prin inerție. Dar ai nevoie pentru a atrage în mod activ momeală ei. Efectul presiunii asupra stiuca musca

Așa cum se comportă știucă, în cazul în care crește presiunea atmosferică

În această stare, ea poate refuza complet să mănânce, și să fie foame toată ziua, cu nimeni nu atinge. În acest moment, dimpotrivă, a activat în detaliu, folosind indiferența unui prădător. Pe parcursul acestei perioade, știuca se hrănește cu insecte, pești slabi bolnavi și viermi.

Pentru un pescuit de succes pentru știucă nevoie pentru a utiliza zbura de pescuit (muște), momeală cu un Twister, plastic sau broaște naturale, pește și bucăți snuloy spinerbeytami. dimineața devreme sau după-amiaza târziu rontaie un pic mai activ.

Caracteristici vezicii urinare de pește înota și efectele presiunii

Swimbladder umplute cu gaze, care sunt comprimate atunci când presiunea crește și invers. Volumul său se schimbă în mod corespunzător, și flotabilitatea peștelui prea.

Babușcă, plătică și biban de excesul de gaz, care este într-un balon, eliminate foarte repede. Asta fac ei, atunci când presiunea scade. Dar, de recuperare Cantitatea de gaz bazându-se atunci când presiunea este mult mai lent. Efectul presiunii asupra mușcăturii peștilor

Când va fi bun mușcătura

vreme perfectă pentru pescuit - o zi windless, cald, liniștit și tulbure. Buna musca poate fi o vreme lungă și rea, sau, dimpotrivă, dacă vine vremea bună și reprezintă o lungă perioadă de timp. Este foarte activ pește direct înainte de furtună. Dacă a existat o secetă prelungită, și, după o scurtă mică de pescuit, ploile vor fi, de asemenea, de succes. Bine musca suficient în vreme însorită, iar în cazul în care bate vântul de sud, ca și în fine ploaie, burniță, care dă lumină valuri în apă. Ei bine prins niște pește, în cazul în care vântul suflă, fluxul opus.

Începătorii vor fi cu siguranță utile aceste informații. Un pescar cu experiență sunt bine familiarizați cu metodele de pescuit, în orice vreme și de a folosi vreme și presiune atmosferică în avantajul lor. Prin urmare, merge la iaz, știu doar că nu se va întoarce acasă cuști goale.