Ce să alegeți

Ce să alegeți

Laptop sau netbook?

Relativ recent, o nouă clasă de dispozitive mobile - netbook-uri. Netbook-urile sunt câștigate rapid dragostea de utilizatori, datorită portabilității sale extreme și preț scăzut.Primul dispozitiv de acest fel a fost un netbook de la compania Asus - EeePC. Aparatul sa dovedit destul de mic în dimensiuni și foarte ieftine. Asus a continuat să își dezvolte propriile netbook-uri și a creat o serie separata de dispozitive numite Asus Eee PC. Dupa succesul imens al Asus pe piața de dispozitive portabile, producătorii de laptop au acordat o atenție la nivelul ridicat al vânzărilor de netbook-uri și a început să se dezvolte propriile modele. Aproape fiecare producător de notebook-uri are propria sa linie de netbook-uri.

Să vedem ce sunt diferențele esențiale între laptop-uri și netbook-uri, modul în care acestea diferă și de ce aceste dispozitive.

Dimensiunile standard netbook - de la opt la treisprezece inci pe diagonala. Netbook-ul veți găsi dispozitivul unitate optică, deoarece este nevoie de prea mult spațiu în clădire, oferind greutate suplimentară și un consum de energie suplimentară.

Există, de asemenea, subnotebooks. Acest laptop-uri cu dimensiuni mici. Aceste laptop-uri sunt scumpe, pentru că funcțiile dispozitivului nu este tăiat în jos, dar dimensiunile sunt compacte. Principalul dezavantaj al subnotebooks comparativ cu netbook-uri - durata de viață a bateriei mai mici.

Componentele de netbook-uri sunt mai ieftine decât un componente laptop. Aceasta afectează pe toată lumea, procesor low-cost, chipset, cele mai multe netbook-uri corpul este fabricat din plastic ieftin. Mai ales pentru dezvoltatorii netbook procesoare si placi de baza procesoare construite cu un consum redus de energie la un netbook ar putea rula pe baterie pentru mai mult timp. Această preocupare pentru o lungă perioadă de viață lungă a bateriei, conduce la faptul că performanța sistemului și scade cu netbook-ul nu poate face față provocărilor.

Laptop de multe ori este format din componente repetă caracteristicile unui computer desktop, cu singura diferență fiind că în interior nu înlocuiește componentele principale în mai puternice.

Laptop - alegerea perfecta pentru cei care au puțin spațiu în apartament pentru a găzdui un calculator mare sau pentru cei care călătoresc frecvent.

Nu cumpara un netbook ca un computer acasă compact de înlocuire ieftin, va fi foarte nefericit care îndeplinesc sarcini familiare, care îndeplinește perfect PC-ul acasă.

Nu luați o atenție de plată netbook numai la prețul său scăzut, este mai bine să plătească în plus și a obține un laptop cu caracteristici complete, care va fi perfect pentru a face treaba încredințată lui.

Luați în considerare argumentele pro și contra bază de netbook-uri și notebook-uri.
 • (-) de performanță slabă;
 • (-) nici o unitate pentru citirea CD-urilor (dar puteți cumpăra o unitate externă, singurul lucru nu este întotdeauna posibil să se aducă de-a lungul);
 • (-) dimensiunea ecranului mici și tastatură comprimat;
 • (+) O dimensiune convenabilă a dispozitivului;
 • (+) Durată lungă de viață a bateriei de la baterie;
 • (+) Preț scăzut;
 • (-) de mari dimensiuni
 • (-) Datorită dimensiunii mai mari, creștere în greutate
 • (-) O viață mică a bateriei
 • (-) Uneori, o încălzire mai mare
 • (+) Performance ca un calculator convențional
 • (+) O tastatură convenabilă și ecran full size
 • (+) O gamă largă de notebook-uri bazate pe performanța lor

etc sunt, de asemenea, având în vedere sarcinile care sunt în măsură să îndeplinească sarcinile unui netbook și cu care nu poate face față, și care este mai bine să cumpere un laptop.
Cope netbook:

Sarcini pentru care laptop-ul se va potrivi mai (îndeplini cu ușurință orice sarcină cu care un netbook poate manipula):Trebuie avut în vedere faptul că laptop-uri diferite sunt proiectate pentru sarcini diferite, dar netbook-urile au o mică diferență din partea instalații sanitare și toate proiectate pentru o gamă îngustă de sarcini.
Se cântărește argumentele pro și contra și selectați dispozitivul pe care vă va ajuta în sarcinile de zi cu zi.

Nu am putut alege ce anume sa cumpere: laptop sau netbook. calculator PC, și a vrut ceva mai compact. După multe ghetră deliberare agonizante și a luat laptopul. Pentru a fi sincer, nu Narada. Apropo, iar bateria nu este foarte stă în jos și de performanță este mult mai bine decât vechiul meu kompa.V generală Sunt mulțumit și îl recomand tuturor! Este mai bine o dată să plătească un pic mai mult pentru o mașină normală, decât să fie dezamăgit. Uneori ar fi de dorit nu numai în Nete stau, și apoi laptopul la îndemână. Mult noroc tuturor!

Laptop si netbook ascutita de obiective diferite, și, în consecință selectate pentru sarcini specifice. Am un laptop sunt fericit cu ea deoarece nu va purta, dar dacă lucrați flexibil, netbook-ul va fi un lucru indispensabil.

Am mai mulți ani la rând a fost un computer desktop, dar, din păcate, nimic nu durează pentru totdeauna. Calculatorul nu a putut sta creșterea puterii și a ars. O lună mai târziu, am decis să cumpăr unul nou, dar la sfatul prietenilor a mers cu privire la laptop-uri și netbook-uri, iar acum a trebuit să aleagă ce să ia? Toate nevoile și cererile mele ar putea oferi doar compania Asus laptop. Caracteristicile unui laptop și un netbook de la aceeași companie a dat seama că notebook-ul este un lucru foarte valoros și să călătorească și să lucreze.

Acum o săptămână, am avut o alegere - netbook sau laptop. Am alege un laptop și nu regret. În comparație cu un netbook are o memorie de mare, este mai sigur. Pentru a utiliza Internetul în același mod, este posibil și prin intermediul unui laptop. Din fericire, civilizația modernă a inventat modem-uri flash. În general, sensul netbook-ului a se vedea absolut. Singurul avantaj - preț scăzut. Cred că este mai bine să plătească mai mult, dar cumpăra o mașină normală.

Cred că este mai bine să alegeți un laptop. Pentru că este mai convenabil și mai ușor. Spre deosebire de netbook-uri are o unitate! Am avut o dată alegere - netbook sau laptop?
Sunt fericit de a alege un laptop și nu o picătură de ea nu este, din păcate!

Relativ recent, majoritatea producătorilor au ajuns deja la un acord care netbook-uri, ca clasa de dispozitive învechite. Pentru același preț, puteți cumpăra un laptop real sau tabletă, și pentru a reduce prețul chiar mai departe - propriul nostru pericol.
În plus, netbook-uri MeGoo au pierdut relevanța lor, noua versiune de Windows nu este suficient de capacitate. Deoarece preferabil să se plătesc suplimentar în plus 2000, și pentru a cumpăra un laptop, sau pentru același preț pentru a lua o tabletă Android sau iOS.

Eu cred că cele mai bune laptop-uri. Sunt de acord sa nemotrya compactitatea, netbook-urile de multe ori incomode pentru a lucra din cauza tastatura prea mici și un ecran mic. În plus, laptop-ul mult mai mare performanta, confort si durabilitate. Laptop-ul meu a zburat de 15 ori pe masă, și încă mai funcționează la fel de bun ca noi.

Eu însumi am un laptop și eu sunt fericit cu ea de la A la Z, este întotdeauna la îndemână, nu foarte grele, și de modul în care, lucrează pentru o lungă perioadă de timp, fără a podzaryadki.U netbook prietena și ea este, de asemenea, foarte fericit cu ei. Cel mai important, acesta este eliminat într-o geantă de mână, care este, el îl poartă peste tot cu el. De asemenea, este foarte convenabil. astfel încât fiecare cu ale lui. Și totul a început cu Dinokompov, cutii voluminoase, cu un ecran de sticlă, care a ajuns până la progresul binevoiește, va inventa în curând ceva chiar mai convenabil și ușor de manevrat).

Eu nu am făcut încă alegerea sa în favoarea netbook-uri, care este, cu toate acestea, nu este deosebit de rău. Multe imprimare, are o mulțime de viteză, și namastyrilsya în principal pe tastatură noutbukovskoy. Toate argumentele pro destul de subțire, în timp ce dezavantajele sunt reale. Ca un prieten a adus un netbook, acesta sifonat înapoi imagini pe fond, am început să se uite ... e-mea, este acolo poate fi agățată pe acest lung suferință, cauzată de o productivitate scăzută. Deci, funcționează pe cuvânt de onoare și pe o aripă, nu am nevoie. În ceea ce privește bateria - am în vara un mini-generator de este, în cazul în care lumina este tăiat în jos - pentru a reincarca nu este o problemă, există benzină la un nivel minim. Deci, nu arată bine de bine, și singurul laptop laptop.

Soțul meu a dat un netbook, cred că această opțiune este mai economic și laptop-uri mai bune. Foarte mult timp are bateria, opțiunea de compact și convenabil, cu un, pentru a obține tot ceea ce este la fel ca cea a unui laptop, singurul lucru pe care nu le poate insera. In general, cu o variantă de remarcabil. În ceea ce pentru acasă, de lucru pe computer.

În opinia mea, acest lucru este un netbook și noutbuk- două dispozitive similare, deși, dar pentru a modifica netbook-ul este încă inferior. Mobilitatea este, de asemenea, nici o diferență între cele două dispozitive. Eu folosesc doar un laptop si am fost fericit cu totul. În ceea ce privește durata bateriei pot spune că laptop-uri sunt unele modificări în nici un fel inferioare netbook-uri, și chiar să le depășească.

Vreau să cumpere copilul dumneavoastră un netbook. Încă prea devreme pentru propria lui noutom (8 ani). Iar pentru cei care lucrează pe computer este redusă la o simplă operație, nu este necesar să cheltui bani pe un laptop. Cu toate acestea, pe drum, eu încă aș fi preferat să ia netbook. Compact, convenabil și în condiții de siguranță. Și laptop-ul pe drumul de a lua zhalko- nu știi niciodată ce se poate întâmpla, lucru nu vine ieftine. Este mai bine să-l aibă, și este.

Alegerea trebuie făcută de la cerințele. Deși cineva care este și ceea ce aveți nevoie. Personal, prefer un laptop. Aceleași funcții ca un computer convențional, dar puteți lua cu tine sau de lucru să se întindă pe canapea. În ceea ce privește netbook-uri, ei vor potrivi cu cei care trebuie doar să verificați email-ul meu.

Înainte de mine nu a fost o alegere, este mai bine să ia un laptop sau netbook? După o vizită lungă, a devenit clar că netbook-ul este în primul rând necesar pentru Internet, sau în lume, astfel încât este posibil să se utilizeze la petrecere a timpului liber sau în mișcare. Și funcțiile de laptop mai bine, asa ca m-am luat laptop Samsung cu un procesor AI5 nu vă faceți griji, de fapt, avionul ...