Ce se întâmplă dacă nu poți adormi pentru o lungă perioadă de timp

Dacă nu poți dormi. este necesar să se acționeze de contradicție. Eu am personal am folosit în mod repetat.

Trebuie să le spui să doarmă. Pune-te sarcina pe care tipul de până numeri la 1000000, atunci nu merge la culcare. O metodă foarte eficientă.Am înțeles că în timp ce gândurile insomnie se târască în cap violent, dar ar trebui să fie utilizat. Comanda-te: Nu voi dormi până la 5 dimineața, și mă voi gândi la comportamentul sau familiei mele probleme. Fa-te pentru a pretinde că nu vei merge la culcare: apare pe perna, deschide ochii, uita-te în fereastra de timp de noapte. Comandarea nu doarme, și să aștepte răsăritul soarelui. Vei vedea că foarte curând va adormi și nu va observa cum!

Am uitat să spun că aerul din încăpere nu ar trebui să fie dificil. Înainte de a merge la culcare, este necesar să se aerisi camera.

De asemenea, este de dorit ca următoarea este sunete sforăitul nu este teribil.))

Există o sală de gimnastică „flex de corp“, aceasta include o sală de gimnastică și exerciții fizice, dar acestea nu sunt complexe și a efectuat un complex în decurs de 15 minute.Yoga, în opinia mea, cele mai bune gimnastica, ci mai degrabă cel mai bun mod de viață. Frunze și insomnie și inflamat.

Am, de asemenea, foarte mult de suferit de insomnie, a fost în căutarea pentru o mulțime de opțiuni, dar nimic nu a ajutat. Am auzit despre sala de sport „Corp Flex“, a cumpărat o carte și începe să se angajeze într-o săptămână, am început să adorm mult mai rapid, și în două, tocmai la timp, aduce capul pe pernă.

Dar mi se părea că nu este de ajuns și am luat gimnastica la Frolov și m-am oprit visez la toate. Visul a devenit profund, fără emoție. Cu această sală de sport, am început să dorm câteva ore înainte și vărsat.

După o lună de cursuri de yoga am început să merg la culcare la 22 00 și trezesc la 5 00. Am o zi lungă prelungit. Și cel mai important, într-un moment când este recuperarea sistemului nervos 22 00-24 00, eu dorm, și de aceea am dorm suficient. Așa că recomand să găsiți o sală de sport sau o metodă, sau poate doar ar trebui să schimbe modul de viață, niciodată nu este prea târziu. Eu sincer vă doresc un somn sănătos.

Vă mulțumesc pentru atenție.

înțelege mai bine de ce vi se pare dificil de a adormi, s-ar putea glozhat orice gânduri, probleme, ceartă împovărat. Aici este necesar pentru a elimina cauza - pentru a face față problemelor, reglementarea relațiilor, apoi somn va fi restaurat. Poate, de asemenea, să încerce să facă o baie înainte de a merge la culcare, puteți cu musetel sau lavanda, pe timp de noapte pentru a bea un decoct de plante - musetel, gastei, citiți înainte de culcare ceva ușor, întrebați pe cineva de la rude pentru a face un masaj, dar puteți aranja doar o seară o plimbare în aer curat.