Ce se întâmplă dacă tipul care te place percepe ca prieten

Fiecare dintre noi se încadrează în situația ridicolă în care tipul preferat era deja „dependent“, dar ăsteia nu sa întâmplat, iar captura a fost lăsat agățat.Ce faci daca un om te vede doar ca un prieten, și vrei ceva mai mult?

De ce se întâmplă acest lucru?

  • Multi barbati au nevoie de o femeie prieten pentru a înțelege mai bine psihologia sexului opus. Pune o întrebare, să se consulte la data sau cadou proiect de lege.
  • Un tip ca în jurul lui există o fată cu care poți vorbi, du-te la filme, dar el nu a avut casa ei, într-o cafenea sau trata pentru a da flori. Sunt de acord - este convenabil.
  • El vrea să aibă un plan de rezervă pentru această situație, în cazul în care numai el nu a găsit :).

Ce este?

Probabile prietenii pentru a prelungite J vezi filme împreună, dar el nu încearcă să te îmbrățișez. El comunică cu ușurință cu tine, cu alte fete, și, uneori, chiar și pentru a le discuta cu tine. Și, în sfârșit, n-ai văzut nici o curtare cu mâna.Felicitări. Ai devenit un prieten.

Nu văd, desigur, nimic în neregulă cu această situație, dar numai dacă te nevoie de un prieten, și nu în umărul omului, mai mult ca un favorit umăr.

Ce să fac?

În primul rând, aveți nevoie pentru a începe propria dvs. de control. Dacă doriți o relație, atunci trebuie să-l împingă la ideea că nu ești doar un prieten, și a fost o fată. Plimbare pe tocuri în timp ce mersul pe jos pentru a vă zboară ca un nebun, și mersul pe jos încet, astfel, asigurați-vă că ajunge să-l ia de braț. Explică acest comportament este faptul că ți-e frică, fără sprijin de sex masculin pentru o plimbare pe străzile sparte.

Încearcă să-i arate că cu tine, este - o puternică și independentă. Lasă-l să vadă că fata de lângă el pentru a ajuta la aducerea saci sau repara priza.

Conectați-vă un prieten sau un ventilator de lumină. Acest lucru nu este? Atunci va trebui să-l inventeze! Și din rețea, atunci când el încearcă să înceapă o conversație sub pretextul „graba de a reuniunii,“ și cu un aer misterios pentru a răspunde la apeluri, chiar dacă este mama mea.

El încearcă să discute cu tine celelalte fete? Să discute cu el băieți!

Act după cum este necesar pentru a opera femeia care dorește să obțină omul lor! Fii ferm în acțiunile sale, iar rezultatul nu va dura mult timp!