Ce se poate face de la motorul de aspirator

Atunci când cumpără un aspirator nou, o mașină veche de multe ori aruncat. Dar dacă un aspirator mai în vârstă este încă în desfășurare și este apt de muncă, el poate obține oa doua viață. Unele metode necesită cerințe tehnice, ca o tehnică de a modifica o afacere periculoasă, mai ales motoare și oameni ignoranți mai bine să nu riște sănătatea lor și de a încredința acest lucru pentru profesioniști. Cel mai sigur și mai simplu mod de a ceea ce se poate face de la motorul de aspirator sau să-l, vor fi prezentate în acest articol.  • Macinatoare
  • mașină
  • atracție
  • suflantă

Macinatoare

Macinatoare de cereale, care ar face ca motorul aspiratorului trebuie să aveți unele aptitudini. Oamenii care nu înțeleg datele din dispozitiv și dispozitive similare, nu modifică propriul lor cu motor în Macinatoare de cereale.

Ce se poate face de la motorul de aspirator
Mai întâi, trebuie să luați baza unei foi de placaj pătrat și fixați motorul, care ar ax la patruzeci de milimetri a căzut jos. Placa de oțel trebuie să fie instalat pe o coadă filetată și fixați placa cu piulițe, manșoane și șaibe. Pe ambele părți ale axului, marginea din față trebuie să fie ascuțit, iar alezajul axial în sine trebuie să fie realizată exact în mijlocul plăcii.

Asta ar face de lucru Camera macinatoare pentru viitor, pentru a face corpul în formă de inel din benzi metalice. Oricare ar fi fost bine, trebuie să îndoiți marginile exterioare a inelului, ce s-ar fi format ei flanșe la zece milimetri. Prin aceste flanșe pot fi atașate la corpul de bază și le fixează, de asemenea, o sită.Ca proprietar al masinii este foarte atent și sensibil la transportul acesteia, de curățare ar trebui să fie de înaltă calitate și rapid. Oricare ar cheltui bani pe un alt aspirator pentru mașină, puteți utiliza pur și simplu un vechi aspirator de uz casnic. În cazul în care motorul aspirator este de lucru, se poate face față cu ușurință praful, firimiturile și murdăria în aparat. Acesta poate fi utilizat pentru curățarea scaunelor și covorașe de podea.

Din moment ce oamenii place să-și petreacă timpul în garaj repararea masinii sau orice altceva, camera este adesea prăfuit și murdar. În aparatul de garaj este potrivit pentru așchii de curățare, praf, nisip și alte lucruri. curat Old vid cu un motor de lucru va fi indispensabilă pentru recoltarea ca un garaj și mașină.

atracție

În cazul în care vechiul motorul aspirator încă funcționează bine, puteți folosi ca un punct de atractie pentru copii. Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a străpunge o minge de tenis cu un cod PIN, care ar PIN-ul a fost de ambele părți. Apoi, este necesar să se facă elicea de borcane de polistiren, care vor fi fixate pe partea de sus a balonului. Pentru elicei va fi suficient de benzi odă tăiate foarfece de papetărie convenționale.

Elice trebuie să străpungă mijloc și răspândirea pe o axă pini. Pentru că el ar fi tors mai rapid și mai ușor, aveți nevoie pentru a face lagărele granulelor, care trebuie să fie atașat pe ambele părți ale benzilor de elice. De asemenea, trebuie să se aplece marginea superioară a PIN-ul, astfel încât tot ce a avut prea mult axa reacție. O astfel de „minge de zbor“ poate fi rulat în aer prin intermediul funcției de suflare a aerului. De-a lungul timpului, puteți învăța pentru a da manevrabilitate mingea de curentul de aer. Dacă se dorește, mingea poate decora Sclipici sau decora orice culoare.

suflantă

Ce se poate face de la motorul de aspirator
În cazul în care vechiul motorul aspirator este încă în desfășurare, așa că este destul de potrivit pentru munca. În plus față de sarcinile lor obișnuite, aspiratorul poate fi folosit ca un ventilator. El este perfect pentru umflarea copii piscine, bile și saltele.

În plus, un aspirator vechi, cu un motor de lucru, este posibil de a conduce la țară și să-l folosească acolo. El este perfect pentru curatarea frunzelor cu ajutorul fluxului invers de aer, care este, pur și simplu le suflă în direcția aleasă.