Ce se poate face de la un aspirator vechi cu mâinile

Mulți proprietari ai aparatelor nu cred prea multe despre ce se poate face de la un aspirator vechi. Destul de des cumpără un aspirator nou, în timp ce vechi este încă în stare de funcționare. Aruncați dispozitivul învechit este un păcat. În același timp, ea are un loc bine definit în apartament. Un astfel de dispozitiv, care a devenit brusc inutil în casă, poate servi în continuare ca gazde. Cu toate acestea, un complet diferit de calitate. În lume există atât de multe modele de aspiratoare, dar toate funcționează pe același principiu. Funcționarea unui motor suficient de puternic, cu un număr mare de spire este cheia pentru rotirea rotorului. Suflă printr-un volum substanțial de aer. La intrarea unui dispozitiv de vid, care permite să sugă praf în receptor. La creat jetul de aer evacuat, purificate în filtre de praf. Acesta poate fi folosit cu succes in mai multe scopuri.suflantă

De exemplu, puteți utiliza un aspirator pentru a umfla piscine pentru copii, saltele pentru înot. Multe modele de aspiratoare moderne au, în plus față de intrare, și chiar priza. Este suficient să conectați un furtun la acesta, pentru a obține o sursă destul de puternic de aer. Desigur, înainte de a utiliza dispozitivul ca atare, trebuie să fie bine recipient curat pentru primirea de praf. Într-adevăr, în timpul funcționării sale au acumulat o mulțime de resturi. O astfel de curățare ar fi util pentru motorul, deoarece murdăria este capabil să pătrundă în ea.

Astfel obținuți aerotermele case de proprietari utile țară.

Dispozitivul poate fi utilizat cu succes pentru a curăța orice resturi de piese. Pentru a face acest lucru, la capătul unui furtun duză set cu o deschidere îngustă. Din aceste muștele de duze cu jet de aer la viteză mare, care poate șterge de pe suprafața de praf, murdărie, frunze.

Proprietarii de aspiratoare vechi, a caror casa are un atelier propriu, poate găsi mai multe aplicații. agregate învechite poate sufla praful de pe suprafețele pregătite pentru vopsire. În mod alternativ, funcția ca suflante așchie de colectare a prafului de lemn sau metal.

atracții pentru copii voioase lui

În prezent, este dificil să surprindă copii orice jucării. In magazinele de specialitate, puteți alege oricare dintre lucrurile pentru divertisment. Cu toate acestea, copiii ar putea atrage distracție cu o minge de zbor. De asemenea, aspiratorul vechi, cu un furtun atașat la priza nevoie de astfel de elemente:  1. Mai multe mingi de tenis de masă de joc.
  2. borcane prespălate din polistiren, care anterior au fost produse, de exemplu, brânză pentru copii.
  3. pini subțire.
  4. margele mici, rotunde.

În primul rând, trebuie să străpunge cu atenție peretele bec pe ambele părți. Apoi se taie elicea pentru securizarea suplimentară din partea de sus a mingea. Pentru a face acest lucru prin tăiere staționară foarfeca dintr-o bandă mică borcan a cărui lungime va fi de aproximativ 5-7 cm, iar lățimea -. 1 cm După aceea elicei trebuie sa străpungă mijloc și montați-l pe un ac. Pentru a asigura rotația sa, este necesar la benzile de sus și de jos de perle de polistiren posta. Vârful superior al bolțului trebuie să se aplece.

Rămâne doar pentru a porni aspiratorul pe minge și trimite un flux de mai jos. Sub influența sa elicei începe să se rotească, provocând mingea va pluti în aer. Cu toate acestea, el nu este doar capabil să stea în spațiu, dar, de asemenea, să se miște. mingea poate fi colorat cu modele luminoase, dacă se dorește.

Ce se poate face de la un aspirator vechi cu mâinile

masina de tuns iarba

În cazul în care vechiul motorul aspirator funcționează fără probleme, se va potrivi perfect pentru orice alt scop. De exemplu, pentru a funcționa ca un dispozitiv, este necesar în țară. Pentru secerători suficientă putere de 500 wați. Un detaliu important, fără de care mașina de tuns iarbă nu va fi în măsură să își îndeplinească funcția sa, este un cutit. oțel solid de înaltă calitate este necesară pentru fabricarea acestuia.

Apoi, aveți nevoie pentru a ridica un stilou pentru noul dispozitiv. Opțiunea ideală ar fi de a folosi piese PRAM vechi. Există utilizarea nu numai mânerul de cărucior, dar, de asemenea, cadru, roți. Cablul de alimentare al unui aspirator adecvat.

Cadrul pentru motorul se face după cum urmează. Luați foaia de metal de cel puțin 3 mm grosime de tăiat pătrat din acestea. În centrul său este o gaură sub motor. Apoi, aveți nevoie pentru a face carcasa care protejează motorul de reziduuri de moloz și iarbă. Cel mai simplu este de carcasa unei cutii. El a pus pe arborele motorului.

Ce se poate face de la un aspirator vechi cu mâinile

După aceea, cuțitul este fixat și roțile. Pe rama de momentul în care trebuie să fie sudate pe colțuri cu găuri. Trebuie amintit faptul că cuțitul ar trebui să fie poziționat la o înălțime de 5-7 cm de la suprafața pământului. Lungimea optimă a mânerului este de 90 cm. Rămâne să se conecteze cablul de alimentare și fixați plasa proiectate pentru a fi protejat de zboară în toate direcțiile bucăți de iarbă. Pentru o persoană cu abilități tehnice face mașina de tuns iarbă cu mâinile nu va fi dificil.

Astfel, aspiratorul vechi, care au fost mult timp utilizate în scopul propus, este posibil să se găsească neașteptate aparent cerere,. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să se grăbească să o parte cu ea. Mai ales, în cazul în care motorul este încă în stare de funcționare. În acest caz, puteți încerca să „injecteze“ în dispozitivul de viață complet diferit. Puteți încerca, de asemenea, să stabilească aspiratorul manual.