Ce sms place pentru a obține bărbați ce să scrie, să-l intereseze

Această problemă este de interes pentru multe femei care doresc să se asigure că interesul celor aleși. Inițiativa sexului frumos nu mai este nimic rușinos. Cu propoziții simple pot constrânge un om de acțiune. Prin urmare, în jos cu ezitare și indecizie!Pe măsură ce interesul lui?

De multe ori, forumuri de femei cu privire la întrebări apar SMS pe care la fel ca oamenii, cum să scrie un SMS la omul care a sunat. Nu este necesar să se meargă la extreme și scrierea mesajelor obscene. Această opțiune este permisă numai în cazul în care relația de durată și de aproape. Dar dacă știi un pic diferit de a acționa.

Intrigat de tânărul plăcut poate fi un astfel de mod simplu, bug-ul imaginar în cameră. Trimite-i un mesaj, și după aceea, el va răspunde, spune pur și simplu că ai greșit numărul. Aici sunt sfaturi simple:

Dacă este - doar un prieten

Dacă sunt obligatorii numai până prietenia, multe fete sunt interesați de ce fel de om pentru a scrie SMS-uri să-l intereseze și să provoace o părtășie mai intimă. Pot exista diferite opțiuni. Dar nu se grăbesc să dezvăluie toate cărțile și l-au recunoscut în simpatia lui.

Ce să scrie favorit?

Ce sms place pentru a obține un om? Care este tipul tau preferat pentru a scrie pe scurt, dar a fost plăcut? Puteți trimite un dulce, romantic, scrisoare pasionat de interesul său. Acesta trebuie să conțină compliment, aprecierea puterii sale masculine și atractivitatea, element de flirt. Puteți scrie următoarele:„Mă faci să mă simt ca o regina / zeita. Vino la mine, regele meu! „Sau“ Tu ești ca zeul olimpic, el ma câștigat. " „Ard în interior, stinge focul.“

Și vă puteți în SMS-lor pentru a adăuga un pic de îndrăzneală și de apel: „Draga mea, ce faci? Și am fost foarte ocupat pregătește pentru întâlnirea noastră viitoare. Vino în curând, am pregătit pe deplin de așteptare pentru tine! "

Citește și: Ce se întâmplă dacă nu-mi iubesc soțul meu?

O astfel de om mesaje iubitor cu siguranță nu va lăsa fără o atenție. Expectativă, Kindle de foc încet. Nu te grăbi să răspundă, să fidgety. Odată cu încălzirea de interes pentru el dragostea ta va fi chiar mai luminos. Mai ales frumos este de a scrie la iubit, dacă sunteți deja o lungă perioadă de timp împreună și simțurile vin de rutină.

Subtilitățile de scris scrisori

Ce sms scrie pentru a fi corect? Nu trebuie să exagerăm și să descrie lucruri inexistente. Fii sincer, el va aprecia. Sublinierea calitățile pozitive ale unui iubit unul din mesajele. Puteți scrie un text concis, „Te iubesc, chiar vreau să văd și îmbrățișare!“

Și, puteți scrie: „Mi-e dor sensibilitate ta. Sper foarte curând va fi un fel. " Aceste mesaje sunt oameni foarte frumos.

Dar obiectivul tău este să-l facă o avalanșă de emoții, trimite-l ceva de genul: „Draga mea, și am o surpriza placuta pentru tine! Și ce, eu nu voi spune! „Sau, scrie despre modul în care ți-a plăcut data anterioară. Deci, l-ai ridica și face să se gândească la tine de multe ori.

sfatul psihologului

Nu arată că așteaptă răspunsul său. Barbatii iubesc simplitatea si sinceritatea. Prin urmare, nu scrie „Ce-ai făcut duminică, la o oră?“, Scrie „Cum a fost în weekend?“ Folosește umorul, ajută chiar și în situații incomode. Să fie întotdeauna le nu trebuie să acționeze în mod voit, baieti nu le place să arate off. Trimițându-i un compliment, nu inventa calitati inexistente.

Folosind fraze simple, puteți trezi cu ușurință interesul tânărului plăcut și să facă o scânteie în relațiile deja existente.