Ce tehnologii sunt în așteptare pentru noi în viitorul apropiat, electronice utile

Ce tehnologii sunt în așteptare pentru noi în viitorul apropiat?

Oamenii uita mereu la parcare viitoare. ficțiune lectură, interesat de știri de înaltă tehnologie. Iată o scurtă listă a ceea ce ne așteaptă în viitorul apropiat, în conformitate cu Intel:Colegii de compania mass-media Intel a cerut Matador, ce tehnologii ei cred că se va schimba viața noastră în următorii 10 ani. Angajații Matador produse raport futuriste impresionante - acestea sunt doar câteva tehnologii care pot schimba viața noastră mult mai puternică decât orice evenimente politice din următorii câțiva ani.

În următoarele două decenii, multe dintre tehnologiile din această listă vor modela lumea în moduri care nu le putem înțelege pe deplin astăzi. Cele mai multe dintre aceste tehnologii există deja într-o formă; acestea sunt doar de așteptare pentru omul de știință drept sau antreprenor pentru a schimba lumea.

Grafenul de-a lungul ultimilor ani a devenit un fel de buzzword în comunitatea tehnică. În esență, aceasta - strat de atomi de carbon un atom groase, super durabil, conductoare și materiale flexibile, care are un mare viitor în diferite domenii ale biomedicale.

Recent, am pus deja o compilație similară, eu sunt acum selectat cinci tehnologii interesante, care sunt susceptibile de a ne așteaptă în viitorul apropiat. Nu tot aici este conectat cu calculatoare, o varietate de idei. Cred că realizarea acestor idei este foarte real, și nu există bariere în apariția lor în realitatea noastră, nu. Ei bine, acum să vedem ce oamenii de știință le oferim.

inginer american Darryl Oyster a dezvoltat proiectul de tren, care, pe un plan, oamenii pot drop off de la New York, la Londra, în doar o oră. Desigur, ar trebui să fie tren foarte rapid, iar această viteză se realizează prin utilizarea unui vid „căptușeală“ în interiorul tunelului. Ceva de genul un tub pneumatic, doar mult mai sofisticate. autoîncărcătoare tren reprezintă un cilindru, amplasat în interiorul țevii. Aer în interiorul conductei nu este prezent.

realitate augmentată Mănuși

Aceste mănuși ați văzut în filmul cu Tom Cruise, nu-mi amintesc cum se numește. V.

Viitorul apropiat va prezenta o mulțime de noi descoperiri uimitoare, la care avem nevoie pentru a obține utilizate pentru ziua de azi. Despre problemele umane, să se adapteze la ceva nou, chiar a scris sociologul american și Alvin Toffler în futurist celebra sa carte „Șocul viitorului“. Potrivit lui, introducerea rapidă a unui număr mare de noi tehnologii în viața de zi cu zi poate provoca multe efecte adverse. Cartea a fost publicată în 1970, și de atunci un număr mare de inovații izbucni în viața noastră. Așa că șocul viitorului am experimentat deja. Scuturați tehnologia noastră seninătatea viitorului?

Progresul tehnologic și inovare pătrunde mai adânc în viața noastră de zi cu zi, în mare măsură în schimbare și nu economisesc trecut. Nu cu mult timp în urmă, bunicile noastre au fost sosirea fericit în sat și „becuri electrice Ilici“ și radio, părinții TV vizionat arată printr-o lentilă groasă a primului negru alb-TV sovietic KVN-49, și achiziționăm 3D-TV.

Așteptăm cu nerăbdare noile descoperiri - unele statistici

Tehnologia incredibilă care ne așteaptă în viitorul apropiat

Jos gaura de iepure un ciberneticaCând privim prezentul nostru ca un indicator unde vom fi într-un an (care, trebuie să spun, este mult mai puțin de un deceniu) - este dificil să se simtă un sentiment de optimism. Ne uităm la universul și să vezi deșertul lipsit de viață fără sfârșit care înconjoară mica noastră oază de civilizație, în timp ce oamenii cărora ne întoarcem pentru orientare și informare, opiniile lor sunt similare cu cele mai multe alergatori, trebuie doar să livreze vestea proastă.

Și, deși nu putem prezice ce viitorul discursul nostru politic fără sfârșit, dar ne putem uita la cât de departe am ajuns în domeniul tehnologiei în doar un ultim deceniu, și dau seama că acum, așa cum o știm, foarte curând Acesta va rămâne doar în amintirile noastre nostalgice. Dorim sa va prezentam unele tehnologii, dintre care emergența se apropie deja.

Ce viitorul omenirii va trăi și modul în care copiii și nepoții noștri? Prognoza pentru o sută de ani in avans a dat profesorul american Michio Kaku.

Într-un interviu cu The Times Michio Kaku a spus cum va fi lumea în viitorul apropiat și îndepărtat. Trebuie subliniat faptul că proiecțiile nu au nimic în comun cu lucrările de science-fiction și se bazează pe descoperirile științifice reale.

Deci, Kaku crede că până în 2030 un nou tip de lentile de contact va fi în lume - ei vor fi capabili de a merge on-line. Pe prototipul Dispozitivul dispune deja de lucru profesorul Babak Parviz de la Universitatea din Washington. Acest dispozitiv va fi încorporat în ochi, nu numai pentru persoanele cu vedere slabă. Lor fukntsional alte: ochelari cu acces la internet va fi capabil de a „arăta“ realitatea virtuală în fața ochilor utilizatorului. Nu va fi o funcție de recunoaștere a feței rapidă și traducerea automată „on the fly“ limbi străine. Se va arata astfel: sunteți în Londra pentru a cere un străin, cum să ajungi la dreapta.

Dintre toate tipurile de jocuri mass-media legate de cea mai puternică tehnologie. Ele se pot schimba sub influența mai multor factori - moda, hobby-uri, situația actuală în lumea fenomenelor sociale și culturale - dar tehnologia le afectează mai puternice și mai clare tuturor. Și dacă știi care tehnologia ar trebui să ne așteptăm în viitorul apropiat, ne putem imagina aproximativ ceea ce va fi jocul.

Online în jurul capului

Cele mai mari (și în mod clar vizibile acum) urșii schimba online. calatorii Internet la viteza de Big Bang, canalele de comunicare se ingrasa intr-o progresie aritmetică. Cea mai evidentă consecință a acestei stări de lucruri este, desigur, creșterea rapidă a jocurilor de noroc on-line. Creșterea merge în toate direcțiile: mare hefty lume eșantion MMOG of Warcraft, iar numărul crește extinde rapid armata de utilizatori, există mai multe brauzerok și inel jocuri, axat pe Single player, încercând să strangulează puțin câte puțin peste tot - dobândesc descărcabile programe de completare (cum ar fi.

În viitorul apropiat ne așteptăm unele modificări la nivel mondial, care schimba radical lumea.

Ceea ce, atunci, ne așteaptă în viitorul apropiat, ca robotul devine lumea noastră, ce fel de tehnologie ne va ajuta în gospodărie și care sunt oamenii care fac viața noastră și mai plăcută și mai ușor?

Mab. Flying robot de curățare

Sistemul determină automat gradul de contaminare a camerei și trimite în fiecare zonă a numărului necesar de roboți.

Conceptul inovator al sistemului de curățare a casei a dezvoltat un student columbian Adrian Perez Zapata. Dispozitivul constă dintr-o platformă placa de baza sferică și conexe.

Progresele tehnologice crește mai repede în viața noastră includ neobservate case inteligente, organe artificiale, chirurgie, fara interventii chirurgicale, bioproduse, roboți, recolte și mai mult. Cum vom trăi după zece, treizeci, o sută de ani? Cum de a crește speranța de viață, și ceea ce oamenii planeta se va muta atunci când Pământul va alerga afară de resurse?

creatorii „Tehnologii viitoare“ al noului ciclu cognitiv o mulțime de întrebări pentru a răspunde. Prezentator Aleksey Suhanov, împreună cu publicul de a experimenta, de a comunica cu dezvoltatorii si plimbari pe scena. Fiecare serie include mai multe coloane, povestiri, în cazul în care puteți învăța cum să facă viața noastră mai bine, deoarece aceasta va varia de la una sau mai.

La Kiev, un popularizator bine-cunoscut de știință, profesorul Michio Kaku din SUA a dat o prelegere pe tema „Fizica viitorului“, în care a descris propria sa viziune asupra modului în care lumea se va dezvolta în următorii o sută de ani.

Valoarea predicțiile sale este că Michio Kaku este un fizician. Aceasta nu este pur și simplu descrie viitorul tehnologiei, dar, de asemenea, vorbește despre modalitățile de a le atinge. Fiecare prognoză se bazează pe realizările științifice actuale, el extrapolează de ani de zile.