Ce un vis să se căsătorească cu 1

În cazul în care fata a visat că ea se căsătorește, este, după toate probabilitățile, un semn bun. Putem presupune că ea a fost obosit de singurătate și lipsa de înțelegere a celor dragi. Este posibil să aveți o nemulțumire sexuală. S-ar părea că toate astea bune? Dar aceasta este doar o parte a monedei.Deoarece schimbarea vine în curând. Întâlniri cu persoane interesante, dintre care unul va găsi iubirea, și viața va străluci cu culori noi. Bucurați-vă de un viitor luminos plin de iubire și de evenimente pline de bucurie, că este ceea ce visul să se căsătorească.

Când visul de o ceremonie de nuntă mare, prin urmare, sufletul și trupul sunt în armonie unele cu altele.

În cazul în care mirele - omul tău tânăr favorit, vă puteți aștepta pentru a întâlni oameni noi, care vă va scuti de unele probleme.

Să se căsătorească într-un vis pentru un prieten un om care este, de fapt deja căsătorit - un avertisment pentru a nu fi un obstacol Din fericire oamenii aproape de tine.

În cazul în care într-un vis, mirele - un străin, poți fi sigur că în curând veți avea prieteni noi și noi dragoste. afacerea ta va merge în sus, așa cum a prezenta oportunitatea fericit de a face exact ceea ce a visat mult timp.Exit într-un vis să se căsătorească cu un bărbat mai în vârstă, este o pauză timpurie în relațiile cu un partener din cauza avizului negativ de el în societate.

Văduvele care visau nunta propriu se poate aștepta o viață în singurătate. Și dacă o fată vine într-un vis să se căsătorească cu un văduv - acesta se află în așteptare pentru orice pericol.

Ai visat că, la o nunta banchet rochie stil alb-box Ori Hepburn profund colorat - atunci există o șansă ca relația ta cu cei dragi să se deterioreze sau pot să apară cearta.

Trezirea dimineața, te gândești, ce vis să se căsătorească într-o rochie albă? Știu că acest lucru nu este un semn bun. Ar trebui să fie precaut de boală pe termen lung sau de pericol.

Dacă ai visat că ați făcut o propunere de căsătorie, pentru a fi sigur, în viața reală vă așteptați respect față de ceilalți, și succesul profesional.

Când visul pe care se casatoresc un om foarte tânăr, el prevestește o boală ambulanță și pierderea a ceea ce prețuiesc cu adevărat. Vino la pictogramele de ajutor pentru a ajuta să se căsătorească.

Dacă visezi nu sunteți sigur despre căsătoria iminentă, aceasta înseamnă că prietenii cred că deciziile și acțiunile unui nechibzuit câteva dumneavoastră.

Și dacă ar trebui să se căsătorească în curând treaz, și într-un vis sa văzut la altar cu un străin sau un om ciudat, acest lucru înseamnă că, în viață ați făcut absolut alegerea potrivită.