Ce un vis să se căsătorească cu 1

Probabil că nu în lumea unei fete care nu s-ar fi visat de dragoste reciprocă, nunta de lux, o familie puternica. Iar dacă visezi un vis romantic - sigur vor exista schimbări în viața amoroasă. De obicei, visul căsătoriei are o interpretare pozitivă.Ce se întâmplă dacă visezi să se căsătorească?

Căsătoria într-un vis, prevestește reciprocitatea fata de dragoste, bună și căsnicie fericită.

Potrivit vis Interpretarea Tsvetkov, în cazul în care căsătoria este deja visează o femeie căsătorită, atunci în curând se va pune în poziția precară, care va trebui să iasă din tine.

Visul unei fete tinere despre ei înșiși pe propria lor nunta, in rochia de mireasa - un semn de probleme de sănătate.

Dicționar explicativ al Viselor tot spune că, dacă într-o fată de vis se căsătorește în toamna - în realitate va fi un soț decent și un tânăr bogat.

Dacă o fată tânără într-un vis se căsătorească cu un străin, realitatea va începe să aibă grijă de un nou admirator și viața personală este stabilit. Acesta este un vis foarte pozitiv.

Deci, ce visează să se căsătorească: fetele vis despre faptul că ea a ieșit din favoare - prefigurează un șoc foarte puternic. În caz contrar, valoarea acestui vis - îngrijirea și experiența nunta destinație. Și când visul a fost, de asemenea, în ajunul nunții, tânăra este în valoare în considerare dacă acest om, ea vrea să fie tot restul vieții sale. În cazul în care nunta nu este planificat, visătorul în viața ta va fi o surpriză foarte plăcută sau un cadou.

Dacă o fată necăsătorită va visa la viața ei căsătorit, apoi vin schimbări plăcute în viața ei. Aceste modificări vor fi în zona iubirii vieții, și în lucrarea. Poate chiar crește, se deplasează în sus pe scara carierei. Studentul este un vis promite un succes examenele de trecere, poate chiar un stipendiu crescut.

Atunci când o femeie tânără este văzut că ea a fost căsătorită cu un iubit-o - în curând el va anunța intenția de a se căsători.

carte de vis ucraineană spune că o căsătorie într-un vis semn foarte rău. Cel care a văzut visul, prevestesc moartea sau mari probleme.Fiu al căsătoriei unei femei căsătorite cu soțul ei prezent - un semn bun al familiei lor. Visul reflectă relațiile dintre soți, promite viață adevărată și fericită împreună. În cazul în care nunta a avut loc cu cealaltă, atunci acest vis prevestește adulter.

Pentru o văduvă să se căsătorească într-un vis - să fie singur, astfel încât ea nu a aranja o viață personală.

În visul meu să se căsătorească cu un bărbat-tigan - iubitul nu pare a fi de încredere, adânc în jos, o femeie frică să se asocieze cu acea persoană viața. Atunci când o femeie necăsătorită, în curând ea va întâlni om interesant și distractiv, dar cu vânt tineri care au întors capul. Unul trebuie să fie atent în această privință - se poate face de râs o femeie.

În cazul în care nunta a avut loc, dar fara mirele, visătorul de așteptare pentru cheating așteptări și dezamăgire. O altă interpretare - pentru a se oferi o promisiune foarte gravă, sau de a face o muncă importantă (proiect).

Ce prevesteste?

Și dacă în timpul ceremoniei de nunta cu iubitul ei obține o derogare de la el - aceasta înseamnă o alocare greșită a resurselor și a eforturilor, astfel încât face toate planurile noastre nu vor funcționa.

Un vis în care o femeie este încununat cu propriul său tată sau frate înseamnă că este puternic legată de rudele lor. În principiu, acest lucru nu este un vis prevesteste nimic, ci doar stabilește faptul.

Potrivit cărții visul lui Miller, o femeie într-un vis să se căsătorească vechi și ramolit om - boala probleme. Și dacă în timpul nunta va trece logodnicul ei, uite mustrător la ea - prietenii ei să-și schimbe atitudinea față de ea.

Un vis în cazul în care o femeie căsătorită din nou pentru fostul ei soț - arată lipsa de încredere în prezent partener, nostalgie pentru apuse. Acest vis avertizează că nu este necesar să se amintească comanda, si uita-te la prezent, astfel încât să nu pierdeți fericirea.

Căsătoria cu decedat într-un vis - un avertisment cu privire la pericolul pentru viața visătorului, cu probleme de sănătate mintală. Ai nevoie să sape în mine, pentru a rezolva contradicțiile interne și problemele.

Atunci când o nunta de vis cu un văduv, engleza carte de vis explică acest lucru - o femeie ar trebui să fie atent, pentru că era în pericol de om, și ea este bine cunoscută.

Familie carte de vis spune că, dacă o femeie visează, așa cum ea apare într-un vis să se căsătorească cu un străin - va fi probleme în familie. Ar trebui să fie gata pentru orice și nu au încredere în oameni necunoscuți.

Potrivit cărții Visul Veles este mic, să ia o femeie căsătorită într-un vis - prevesteste anxietate si pierderea de somn.

Prin dragoste Horoscop, dacă visează să se căsătorească în secret - debandadă în jurul valorii de bârfă dormit, încercând să strice numele bun în discrediteze.

Psihanalitice prevede interpretare vis pe care să se căsătorească într-un vis sau altceva, ca pregătire pentru o nouă perioadă în viața mea, cu toate acestea, această perioadă va fi responsabilă, și foarte grave.