Ce vis copii

Aboneaza-te la canalul de vis!

Copiii din vis

Mulți copii visează - la alarmă și probleme. Pentru a vedea că copilul a căzut, aceasta înseamnă că în curând veți avea o mulțime de obstacole în afacerile tale. Plansul copii într-un vis - un semn de înșelăciune și probleme de prieteni falși. A se vedea copii la joacă - pentru o veste bună, pacea de familie și bucurie. Un vis în care vezi că copilul este mersul pe jos, fără supravegherea unui adult, înseamnă că puteți regreta că sfatul străini neglijate.Însuși să se joace cu ei - pentru a atinge obiectivul dorit. Copil însoțit de bone pentru a vis - prevesteste o distracție plăcută și relaxantă. Cele mai multe copii dădaca într-un vis - o indicație a faptului că prietenii sau partenerii, pentru ajutor sau sprijin care vă așteptați, vă va trăda într-un moment dificil. Dragi copii să viseze și să fie mutat - la vestea bună, sau o cunoștință nouă și plăcută. Childless văzut într-un vis pe care ei au copii - un semn că sunt în așteptare pentru o viață fericită și prosperă. Vedeți-vă într-un vis tatăl său (pentru cineva care nu are copii), mai mulți copii mici, care rulează în jurul valorii de cameră și de joc - un semn că el nu va avea copii, iar viața lui va fi plină de necazuri și durere. A se vedea copilul dormind pe mâini sau pe umerii unui om vestind nașterea unui băiat, și, dacă este în mâinile femeilor, familia unei fete.

Cu toate acestea, acest vis poate fi interpretat ca numai cei care sunt într-adevăr așteaptă nașterea copilului. Alții un vis prevestește probleme și griji cu privire la afaceri. Arunca copilul într-un vis - un semn al eșecului planurilor. Părinții acestui vis prezice boala copilului lor. Lovirea unui copil într-un vis înseamnă că vei reuși. Pedepsirea copilului într-un vis - un semn că trebuie să se pocăiască de greșelile lor. Fără ea nu va reuși. copii murdari și nespălate într-un vis - de a mari probleme, litigii, care dintr-o dată va cădea pe capul tău. Pentru a vis de rău copilului dumneavoastră - o bătaie de cap și certurile interne. Dacă visezi că copilul dumneavoastră are o temperatură ridicată sau febră, atunci sunt mari stres emoțional sau depresie. Pentru a vis de copilul foarte bolnav sau mort - un semn al pericolului agățat peste familia ta și bunăstarea. De multe ori un astfel de vis prezice prăbușirea de speranțe și planuri.

Copiii pentru a vedea modul în care acestea lucrează sau merg la școală - un semn de bună speranță pentru împlinirea unei dorințe. copii nelegitimi într-un vis - un semn de acuzații pe care le dușurile din jur. Uneori, visul indică faptul că aveți o mulțime de invidie, doar de așteptare pentru moment de a face cu tine.

copii handicapați mintal în somn prezice o nouă durere din cauza eșecurilor în afaceri.

Ascultați vorbesc copiii (dacă nu te irita) - la pace și prosperitate în casă. Daca visati nedoela trepidațiile copiilor, în viața reală, cineva te va obosi promisiuni false și incompetența lui. Copilul tot mai mare pentru a vedea modul în care el este mai frumos și schimbarea în fața ochilor noștri - un semn al unei foarte bune, bunăstare boding și consolidarea dispozițiilor. Pram vezi gol - din păcate, din cauza propriei lor nesiguranță și singurătate, cu copilul - un semn de ajutorul unui prieten loial. Copiii mici într-un vis înseamnă, de obicei probleme. Dar, pentru a vis de adolescenți portends ajutor și speranță.

Dacă ați avut un adolescent nefamiliare, atunci acest vis prevestește prosperitate și succes a planului dumneavoastră. Dacă visezi tu știi că un copil vine la tine o rudă, apoi așteptați pentru moștenirea sau profit neașteptat. Foster copil au într-un vis înseamnă că vei primi sprijin în afaceri sau cineva vă va cere să participe într-un caz favorabil dumneavoastră. Daca visezi nu a putut adopta (adopta) a unui copil, concurenții va preceda. Uneori, un vis prevestește un eșec în realizarea un fel de afacere.

Dacă visezi că ați adoptat bogat, atunci vei primi sprijinul și patronajul persoanelor influente, pe care le va asigura succesul planurilor tale. A se vedea interpretarea: copilul. copil.

Interpretarea de somn pentru copii

Dacă visul de a juca copii, înseamnă că veți găsi fericire și prosperitate în afacerile amoroase. Tot ce vrei sa, să fie realizat; tot ce vrei, va veni cu siguranță. Prinde momentul noroc, până când soarta vă oferă astfel o mare oportunitate!Ceea ce este într-un vis prevestește pentru copii

Pentru a vedea în visul copilului înseamnă că veți cheltui mai mulți bani decât era planificat. Dacă sunteți de îngrijire medicală un copil în timpul somnului, starea de veghe plus așteptați familiei sau sosirea un oaspete neașteptat. De asemenea, acest vis portends succes în afaceri, dar calea spre succes va fi dificil. Femeia visează că ea a fost mama mulți copii, se vor întâlni cu prieteni vechi, ceea ce va implica o mulțime de probleme. Hraneste copilul in timpul somnului este munca grea, care „spihnet“ pe cap, dar îndeplinirea sarcinilor profesionale vă aduce o mare recompensa monetare.

A se vedea în copilul silențios sau mai mulți copii de somn inseamna ca vei deveni o victimă a bârfă. Dacă vă aflați într-un vis întrebat despre ceva copil mut, vei afla în curând despre moartea cuiva.

Copilul căruia te visezi ajută să scapi de cioburi, vă promit realitatea, multe probleme legate de locul de muncă, și veți evita probleme majore.

Pentru a vedea în pacient visul copilului - a unei probleme neașteptate, care încalcă modul obișnuit de casa ta. Dacă visezi că copilul dumneavoastră (sau o altă persoană aproape de tine), în durere, atunci ar trebui să fie precaut în realitate, nu pentru a face o greșeală fatală. Un vis în care te vezi a dat naștere unui copil bolnav, înseamnă că ar trebui să schimbe caracterul tău și a opri emoțiile vii. Aceasta complică doar viața ta. Trăiește în prezent și nu povara sufletului său în temeri zadarnice. În caz contrar, se va confrunta cu boala.

Dacă vizitați copilul în spital, așteptați vești proaste. Dacă visezi că ești bolnav și sunt spitalizați, vă promite o dificultăți iminente.

Dacă visezi vezi un copil cu o rană uriașă, să fie pregătită pentru faptul că greșeala jenant sau circumstanțe nefericite perturba planurile tale. De asemenea, ai grija pentru sanatatea copiilor lor: ele pot fi la boli infecțioase de risc.

Dacă vedeți într-un copil vis plânge, acest lucru înseamnă că sănătatea dumneavoastră se va deteriora. somn promite, de asemenea, eforturi zadarnice și vise imposibile. Pentru a vis de râs și copil mulțumit înseamnă că o nouă dragoste în viața ta nu se va schimba.

Văzând un copil de mers pe jos singur - un semn de independență și atitudine non-judeca la viață. Nurse în vis trezi copil prevestește înșelăciune din partea celui care în mod necondiționat de încredere. În cazul în care copilul este un străin, nu face pace cu omul care te-a trădat.

Dacă visezi țipi la copil, apoi, în realitate, veți experimenta disconfort mentală și fizică; Va trebui să facă lucrarea pentru care nimeni altcineva nu vrea să-și asume.

Ce înseamnă să visezi copii

Daca visezi ca te joci cu copiii, ceea ce înseamnă că în dragoste sunteți în așteptare pentru fericire și succes. copii sănătoși prevesti noroc, o căsnicie fericită și familie puternică.

Interpretarea de somn pentru copii

A se vedea, într-un vis prevestește fericire și bunăstarea copiilor lor, în cazul în care acestea arata sănătos, frumos și ornat. Dacă ei zachuhannoy, murdar și bolnav - deci, în viața reală, ele vor fi întotdeauna în stare bună de sănătate. A se vedea copilul - afacerea ta va primi mai bine, le legănat - treaz pentru a asculta promisiunile și să le creadă.

Joaca intr-un vis cu copii - în realitate, pentru a face un act necugetat. Kissing copii - in casa ta va domni pacea și bucuria. Carry copiii pe mâinile sale - a eforturilor mici ale familiei. Pune-le pe umeri - ai un băiat, dacă este primul copil, iar fata, în cazul în care al doilea.

A se vedea copiii care se joacă vesteste plăcerea și distractiv. A se vedea-le la gradinita - vor petrece singuri și joc favorit ore fericite. În cazul în care copiii sunt într-un vis spune ceva sau cântă - în realitate, ați creat o cunoștință plăcută. Plansul copii, în realitate, va aduce o mulțime de anxietate.

Sa visezi ca copilul a căzut și sa lovit - obstacolele în eforturile dumneavoastră. A se vedea copiii implicați în lecții și să vă ajute în jurul casei, ea prevestește pace și prosperitate. Pentru a vedea copilul său grav bolnav spune că, în realitate, este amenințată, și ar trebui să acorde o atenție la această atenție foarte gravă. În cazul în care un copil este bolnav cu angină, nu vă faceți griji - este un vis pozitiv, toate temerile vor fi în zadar.

Pentru a vis de copil mort prevestește anxietate și frustrare în viitorul apropiat. Bate într-un vis de copii - la problemele de familie din cauza propriei lor denivelări și iritabilitate.

Daca visezi pedepsesc copiii lor - aceasta înseamnă că în inima mea vă pune la îndoială corectitudinea metodelor educaționale selectate în care nu există nici un respect pentru copii. Scuze, plângându ceva copii - un semn de probleme iminente din cauza tradarii de oameni care pretind a fi prietenul tau.

Pentru a se angaja cu copiii lor ceva de lucru interesant - așa că, în realitate, sunt în așteptare pentru achiziții interesante sau cadouri.

Citește cărți pentru copii și a vedea modul în care acestea le citesc, se spune că puteți găsi limbaj comun cu ei și ei vor fi mulțumiți de tine atunci cand cresc, succesul lor. A se vedea copii zbenguială în râu, fantana, etc - .. Este un vis fericit, prevestește noroc. Pentru o mamă pentru a auzi vocea visului său copil - un semn că ar trebui să fie gata la evenimente triste.

Pentru a vis de copii slabe la minte înseamnă dezamăgire și schimbări de viață nefericită. Dacă visezi vă protejați copiii de la câine rău sau de animale sălbatice periculoase - astfel încât amenință dușmanii vei reuși, dacă ai ceda la trucuri lor și să scape de datoria.

În cazul în care, în timp ce într-o vizită cu copiii tăi, te simți rușine pentru comportamentul lor rușinoasă - în realitate, vă prevestește speranțe neîmplinite pentru viitor.

Care prezice vis pentru copii

Frumoase copii, sănătoși într-un vis prevestesc prosperitate extraordinară, fericire și prosperitate. Pentru o mamă să viseze bolnav lor copil cu ușurință înseamnă că el va fi întotdeauna în stare bună de sănătate, dar va perturba alte probleme minore asociate cu ea.