Ce vis de a conduce, sonmir

Pentru a conduce o mașină într-un vis un vis de a lua decizii și acțiuni ale Comisiei importante. În funcție de visare nuanțe se pot afla exact ceea ce un vis de a conduce.Ce vis de a conduce, sonmir

Du-te la culcare la volanul propriei mașini vesteste o schimbare în bine. Cel mai probabil, în realitate, va fi capabil de a depăși problemele și pentru a obține departe de o situație nedorită. Succesul este în așteptare pentru cel care conducea mașina în sus pe deal. Dacă viteza a fost destul de mare, aceasta înseamnă că salt înainte va fi foarte ascuțit. Viteză redusă - simbol de frânare.

Este important să ne amintim că altcineva în cabină. De exemplu, dacă ai condus rapid partenerul său de afaceri, atunci afacerea ta generală va fi foarte mare succes în realitate. Ei au dus iubitul ei? Relațiile tale sunt netede si chiar. Probleme pot indica conducere periculoase.

Un vis în care transportau pasageri, vesteste aparitia vietii reale dvs. noi cunoștințe. De asemenea, este posibil ca cineva va ajuta să rezolvați unele probleme. Dacă cânți în timp ce de echitatie, atunci acest lucru spune că sunteți o persoană optimistă, și du-te prin viață cu capul mare a avut loc.

Dacă te vezi la volanul unui transport public, trebuie să se ocupe, în realitate, nu este de lucru foarte bun. Cel mai probabil, sansa de promovare nu vor, profiturile vor fi neglijabile.

În cazul în care mașina nu a fost în cazul în care ai vrut, atunci există un risc semnificativ pe care le-ați pierdut controlul asupra situației. Se pare că ai făcut ceva greșit, aceasta va avea consecințe negative. Somn saraci este în cazul în care nu vezi drumul. Aceste lucruri spune că nu sunt pe deplin conștienți de ceea ce vrei.A pierdut într-un vis - un semn că încă nu au găsit locul lor în viață.

Multe obstacole promite un vis în care a fost condus pe un drum de lichidare. Dacă ați fost de conducere la volanul unei mașini furate, acest lucru indică o lipsă de libertate și independență. Vrei nimeni nu poate depinde și de a fi un maestru cu drepturi depline al vieții sale.

Mașina sa blocat în noroi. N-am vrut să clinti? În acest caz, să fie pregătită pentru faptul că procesul de rezolvare a problemei va fi amânată pe termen nedefinit.

Bad dacă ai doborât un om în somn. Acest lucru înseamnă că, în realitate, vă va dăuna cineva din familia sa, deși neintenționată. Ai un accident? Vis promite că activitățile planificate nu va fi atât de plăcut și va aduce emoții negative. Dacă autovehiculul este unul iubit dvs., atunci sunt de așteptat ceartă. Întârzierile în afacerile prevestește un vis în care mașina a derapat.

Un vis în cazul în care ai fost o mașină în frică și emoție înseamnă că aveți puțină experiență, nu sunt ferme, slab ghidat în viața lui.

Du-te în spatele volanului, masina de inchiriat, un vis să se îndoiască. Dacă în timp ce conduceți sticla aburită, vi se va confrunta cu ceva neplăcut. tulburări puternice prevesteste un vis în care fumau în spatele volanului.

Un vis în cazul în care te duci înapoi, spune că în realitate există ceva care nu vă permite să dezvolte și să avanseze. Este imperios necesar să realizăm că creează o barieră în timp pentru a rezolva problema și pentru a muta pe.

Bună seara, azi am avut un vis dacă mă duc cu mașina singur, eu nu fac mașinile proprii, și chiar nu au drepturi, dar știu cum să conduci o mașină (nu atât de mult) în viața mea
Deci visul, m-am dus prin oraș, și m-am oprit undeva, din mașină, și am sunat prietena mea și spune-i că sunt acum pentru „răpciugă TVA“ arunca fotografie la acel moment am fost uita la apus de soare, era frumos, din cauza acestei i-am spus astăzi că arunca o fotografie-ea, de asemenea, a văzut o astfel de frumusețe .... Apoi am intrat în mașină și am plecat mai departe, starea de vis a fost rece), ceea ce ar fi acest vis? multumesc anticipat)

Poate un vis spune despre unele realitate discrepanță așteptările dumneavoastră. Pot exista două extreme: în cazul în care a existat o mulțime de așteptare, va fi rezultatul anemică în sens invers la fel - a obține o surpriză plăcută.
Am condus fără licență într-un vis - pentru a se asigura că nu există nici o înțelegere clară a unor puncte, se fac multe doar pentru că. Greu pentru a explica unele lucruri, într-un cuvânt.

Natalia, punctele de vis la unele dificultăți și obstacole. Senzație de frig și zăpadă se poate vorbi despre boala, complexitatea pot fi observate atât tu cât și el.
Există zăpadă - pentru experiența, dezamăgirea în ceva.