Ce vis să se căsătorească cu o carte de vis să se căsătorească în alb, într-un vis - a bolii

Ce vis să se căsătorească - aceasta este o problemă foarte controversată. Pentru acele fete și femei care în planul de viața reală de a se căsători, descifrarea acestui vis nu este relevant. Acest lucru se datorează faptului că, în astfel de cazuri vis este legat de afișaj în subconștientul evenimentul viitor. În alte cazuri, trebuie să știți ce este un vis să se căsătorească în scopul de a înțelege ce s-ar putea întâmpla în realitatea viitorul apropiat.Casatoreste-te într-un vis

Ce vis să se căsătorească cu o carte de vis să se căsătorească în alb, într-un vis - a bolii

Ce vise pe care se căsătoresc?

Când visul pe care aveți de gând să se căsătorească, este necesar să se analizeze nuanțele fine ale visului și să încerce să le asocieze intuitiv cu evenimente care au loc în realitate. Este foarte important pentru descifrarea viselor asociate cu căsătoria, emoțiile care apar din visele visătorului pe timp de noapte.

Este foarte important pentru interpretarea corectă amintesc care are un vis pentru căsătorie:
 • Dacă o fată tânără, înseamnă că se așteaptă la schimbări majore de viață.
 • În cazul în care un adult căsătorit femeie, indică un posibil conflict în familie, cauza care poate fi inselat.
 • Dacă văduva, este necesar să se aștepte mari dezamăgiri ale vieții.

rochie de mireasa si parul într-un vis

Este foarte important să se acorde o atenție la accesorii de nunta. Dacă visezi să se căsătorească în alb rochie, foarte frumos, trebuie să vă așteptați în realitate de sănătate. Dar, dacă o femeie căsătorită se vede într-o rochie roșie, ea avertizează în legătură cu o posibilă trădare a soțului ei. În cazul în care capul miresei în vis a fost o coafura înalt frumos, ea simbolizează îmbogățirea realității. În acest caz, este probabil, nu numai pentru a obține recompensa meritata, dar, de asemenea, o moștenire neașteptată.

verighete

Dacă într-un vis în care ai fost căsătorit, se concentrează pe inelul de logodna, acesta este un semn foarte bun. Acest vis indică faptul că, în realitate, în viața mea personală totul merge foarte bine. Sunt șanse ca schimbări de viață vă aduce pacea mult-așteptata.

Ce vis să se căsătorească cu o carte de vis să se căsătorească în alb, într-un vis - a bolii

De ce vis de mire?

Dacă visezi să se căsătorească, atunci decriptarea de somn este necesar să se acorde o atenție la mire:
 • Pericol în viața reală prevestește o văduvă sau decedat, care joacă rolul mirelui.
 • În cazul în care mireasa este un străin, atunci, în realitate, vă puteți aștepta la o surpriză de la un iubit.
 • Atunci când mirele este un om bătrân decrepit, este posibil să se îmbolnăvesc în curând.
 • Când aveți de gând să se căsătorească cu un străin, în punctele de trecere in apropiere de viitoare sunt programate în familie.
 • Dacă te căsătorești cu un frate în viață sunt prezentate schimbări uimitoare, participanții direcți ai evenimentelor va fi următoarea rudă.
 • Căsătoria cu persoana neiubit indică faptul că relația ta cu partenerul tau o mulțime de nesinceritate și tu cu greu se leagă iubirea adevărată.


Evenimentul de nunta - o interpretare de vis

Pentru decodarea corectă a somnului trebuie să vă amintiți ce timp de celebrare a avut loc:
 • În cazul în care căsătoria are loc în timpul iernii, aceasta este o dovadă de dragoste și afecțiune pentru tine de dragi. Dar dacă, în același timp te vezi într-o rochie de mireasa albastru sau verde, apoi se așteaptă neintelegeri cu un partener. Dacă visezi că se cãsãtoresc în iarna pentru soțul ei, ea prevestește distracție și bucurie.
 • Atunci când, în noaptea vise trebuie să se căsătorească într-o zi de primăvară frumoasă, în viața reală ar trebui să ne așteptăm surprize în sfera de afaceri. Dacă în timpul căsătoriei veți auzi tunete în vis, vă avertizează că partenerul tău nu vrea să continue relația cu tine. Când visul se concentrează pe o mulțime de verdeață, este necesar, în realitate, să se aștepte să audă de la rude.
 • Visul, din care parcela este necesar să se căsătorească în căldura verii, ceea ce indică dorința de schimbare în viața sa personală. În cazul în care evenimentul de nunta are loc pe nisip, te avertizează că cei dragi au nevoie de grija ta. Când are loc ceremonia de nunta pe un pat de flori, ar trebui să ne așteptăm realitatea să aud de la prieteni vechi.
 • Dacă vedeți în visele de noapte, te căsătorești în toamnă zi ploioasă, ar putea prevesti o căsătorie în viața reală. Dar, dacă a doua zi a fost soare și clar, indică faptul că, în viața reală visătorul de așteptare pentru dezamăgire într-un partener.

Ce vis să se căsătorească cu o carte de vis să se căsătorească în alb, într-un vis - a bolii

Nu doresc să se căsătorească într-un vis

Dacă nu doriți să se căsătorească într-un vis, acest lucru indică faptul că nu întotdeauna prioritățile stabilite corecte în viață. Dacă nu învățați cum să facă acest lucru, drumul spre obiectivul nu va avea succes. Și dacă parcela de vis încă refuză să se căsătorească, acest vis te avertizează împotriva comportamentului neglijent în viața reală. Trebuie să înțelegeți că tot ceea ce face în această durata de viata, va fi dificil să se schimbe.

Casatoreste-te gravidă

Când visezi, te căsătorești femeia gravidă, aceasta indică faptul că se așteaptă foarte mult de la viitorul căsătoriei. Acest vis avertizează că viața de familie nu este în măsură să rezolve problemele personale, se concentreaza doar asupra lor.

Oferta de căsătorie

Un vis în care obține o propunere de căsătorie, un semn foarte bun. El indică început finalizarea cu succes a afacerii. După ce a visat un vis, vin cu încredere în realizarea cu succes a obiectivelor lor.

Căsătoria fără mirele - o carte de vis

O întrebare comună este, ce vis pe care se căsătoresc fără să mire? Acest vis indică faptul că sunteți foarte pasionat de ele. Și vă împiedică să evalueze corect situația actuală în viața reală, și împinge departe de tine oameni. Acest vis vă poate avertiza că, dacă nu se schimba, va fi foarte dificil de a găsi un partener de viață.

Ce vise vis să se căsătorească?

Foarte des se pune întrebarea, ce vise vis să se căsătorească. Conform interpretărilor de vis-cărți, se consideră că toate accesoriile de nunta preumbri căsătoria iminentă în viața reală. Deoarece inelul de logodna este un simbol al căsătoriei iminente, ci doar în cazul în care să-ți prin povestea vis vă oferă mirele. În plus, în mod tradițional, căsătoria divinație visat pantofi te probezi în visele de noapte.

Dragostea vraja fără consecințe