Ce vis să se căsătorească, interpretare de vis Sona

Interpretarea vis să se căsătorească într-o carte de vis: vis Sona

Să se căsătorească într-un vis - Fii atent, dacă părinții mustra alegerea fiicei sale, apoi, în realitate, nu este necesar să se bazeze pe prieteni.


În vis a făcut o ofertă - astfel încât în ​​curând va exista o schimbare pentru stabilitatea este de așteptat mai bine în viață.
Pentru a vis de nunta ta cu cei aleși - pentru bucuria vieții, nu superstitia viciu innorat și fals.
Pentru a vis de viața ei căsătorit - la schimbările inevitabile în domeniul profesional și în sfera personală.
În vis, ai întârziat pentru o nunta - destul de posibile pierderi financiare. Se recomandă să fie atenți în materie de bani.
În vis, o fată se căsătorește - în realitate, se așteaptă iubirea reciprocă.
În vis, subconștientul poate sugera o soluție sau să răspundă la ne torturează pentru o lungă perioadă de timp problema. Destul de des vis lipsit de sens, vise ciudate, uneori, chiar atât de dificil de interpretat pe cont propriu.
Casatoreste-te cu un alt bărbat vestitori adulter.
Casatoreste-te cu un om neliber cunoștință - vei deveni o piedică, un obstacol în calea fericirii cuiva.
Casatoreste-te cu un străin - la situații neplăcute în familie, un văduv - asupra pericolului de masculul familiar.
Casatoreste-te cu un străin - pentru a extinde cercul de contacte, câștigând un nou prieten sau iubit. Poate preferați ultimul, atâta timp visat, dar a pus în afara până în ultimul moment.
Casatoreste-om foarte tineri - la pierderi monetare.
Fata, care a văzut în vis nou-născutului poate căsători în curând. Prin căsătoria este adesea visul de o pungă.
O fată care ma văzut vesolyascheysya ei la nunta, este logic să se pregătească pentru eșecurile din viață.
Pentru fetele se văd în rochia albă a miresei este, de asemenea, considerat un semn rău. Amenințarea la viață și sănătate a apărut ăn ei, sau cineva din familia ei.
Pentru o fată pentru a vedea că merge la un alt om în ajunul nunții sale - un semn bun, care spune că în viața reală ea a făcut alegerea potrivită. lumea colorată a viselor și misterios.
Dacă în visul tău vi se cere să se căsătorească, atunci acest vis poate însemna schimbări vin în viața personală, este posibil să aveți o nouă compasiune și iubire, va fi afișată.
Dacă sunteți într-un vis a făcut o propunere de căsătorie este un semn foarte bun. Un vis prevestește plăcere neașteptată, schimbări pozitive în diferite sfere ale vieții.
Dacă vi se oferă să se căsătorească - mă aștept schimbări în viața sa personală. În curând la orizont va fi un ventilator nou.
Dacă ai visat că face o ofertă pentru tine - în viața reală, puteți decide să efectueze planurile lor. Cel mai probabil, rezultatul lor va fi de succes.
Daca visezi nu poate decide dacă să accepte căsătoria, atunci înseamnă că, probabil, în viața reală să te simți om foarte logkomyslennym.
Dacă te vezi într-o rochie de mireasa, apoi să acorde o atenție la bunăstarea și sănătatea.
Dacă nu dau un răspuns lung variază - așa că, în realitate, te simti fata logkomyslennoy.


În cazul în care invitații la nunta unui vesel și plin de bucurie, nu trebuie să vă așteptați vești plăcute.
În cazul în care fata din vis a refuzat o propunere de căsătorie - în viața reală, va avea o multime de fani.
nunta lui pentru a viziona vis înseamnă că în viață trebuie să ia decizii importante, o inversare abruptă a norocului.
Dacă a văzut într-un vis pe care ea a prezentat sau vdevayut în urechi, cercei, atunci ea se va căsători în curând.
În cazul în care fata a avut un vis pe care ea se pregătește pentru nunta, atunci așa să fie.
În cazul în care fata a avut un vis pe care a cumpărat pantaloni pentru bărbați, atunci ea se va căsători în curând.
În cazul în care fata a avut un vis pe care ea a prins buchetul, apoi nunta ei doar în jurul valorii de colț.
În cazul în care fata a avut un vis pe care ea a fost prezentat cu un ceas cu o brățară, așa că în curând ea va găsi logodnicului. Prin căsătorie, uneori vise o vacă. Prin căsătoria poate visa un porc cu puiet lui.
În cazul în care fata a avut un vis care este legat de ceva si nu poate scapa, aceasta înseamnă că ea va fi în curând căsătorit.
În cazul în care fata a avut un vis pe care ea însoțește tipul ei favorit în armată, atunci ea va întâlni viitorul ei soț. Prin căsătoria de multe ori vis de aluat.
În cazul în care fata a visat că ea a văzut la silueta nunta ei în haine de doliu, căsătoria ei este în pericol de a deveni un eșec. Un alt sens al acestui vis - un avertisment că planurile călătoriei poate fi umbrit de vești proaste.
În cazul în care o femeie a visat decizia de căsătorie, acesta este un semn sigur că toate virtuțile sale ar fi apreciat.
În cazul în care căsătoria este un vis al unei fete tinere, înseamnă tristețe, căsătorit - bârfă în echipa de femei, văduva - speranțe neîmplinite.
Dacă o femeie căsătorită se vede fără un inel de logodna, ea prevestește o trădare a soțului ei. Prin căsătoria de multe ori vis de inele de logodna.
În cazul în care o femeie tânără vede în vis, cum ar fi căsătorim, ascunde aceste informații de la oricine, acesta poate fi un ajutor care planează în jurul personalității ei prea mult bârfă.
Dacă un om visează că ruda sa cea mai apropiată se cãsãtoresc, aceasta poate însemna că va rămâne un burlac pentru o lungă perioadă de timp.
Dacă în realitate va fi în curând o nunta, căsătoria într-un vis cu același bărbat este treburile casnice si agitatia, si cu o alta - simbolizate corect și cu succes alegerea partenerului de viață.
Dacă o mireasă visează că se căsătorește alese în alta, în realitate, se va epuiza în sine zel arzător.
Dacă o fată necăsătorită visat de pește, aceasta poate însemna, de asemenea, cãsãtoresc în curând.
Dacă sunteți, de asemenea, mai mult și să păstreze florile - boala poate fi grave.
Când fata din vis primește o propunere de căsătorie, în realitate, ea va fi respectată, va reuși și să câștige o reputație pozitivă în comunitate.
Când omul de mers în gol a visat că el este căsătorit, acesta este un semn rău. Cel mai adesea, după aceste vise se pot aștepta boli pe termen lung și suferință mentală.
Cel mai bun dintre toate, dacă faci doar o ofertă - prezice un succes cariera devreme, sau o afacere foarte bună.
O fată tânără, care visează la nuntă, în cazul în care se simte nefericit, poate duce decât la dezamăgire în dragoste sau de boală.
O tânără fată visează viitorul vieții de familie ei - așa că se așteaptă cariera sau o nouă poziție, în cazul în care nu funcționează, atunci progresul de învățare.
Nunta cu un actor celebru, cântăreț visează la rușine și, din nou, pierderi financiare.
Nunta, festivitati zgomotoase prezice lacrimi și neputință.
Un vis în care vă face o ofertă, astfel încât viața de mici probleme pe care nu supărat, și te face cu ei foarte ușoare, precum și faptul că acestea nu afectează planurile tale.
Pentru a vis ceremonia de nunta de propria lor - la știrile neplăcute de la oameni care sunt departe.
A se vedea, se căsătorește cu un bărbat în vârstă, prezice o ruptură în relațiile cu persoana iubită, în realitate, de dragul opiniei publice și a voinței părinților.
De multe ori vis să se căsătorească cu un urs.
de multe ori vedem într-un vis într-o rochie de mireasa a oamenilor că, atunci când s-au întâlnit, în realitate, ni sa părut bolnav, împovărați de ceva.
somnul este de multe ori un cuvânt de despărțire, cum să se comporte, ce să ne noroc. Prin urmare, este important să nu ignore semne, cum ar fi vise. La urma urmei, cu ajutorul lor, avem o șansă de a-și îmbunătăți viața.

Ce vis să se căsătorească. interpretarea de somn în alte cărți de vis

Ce eveniment major sa întâmplat după acest vis? anula răspuns

Credeți că această pagină de ajutor?

Împărtășește cu prietenii tăi!

interpretare vis on-line interactiv. Interpret de vise și visare. Aflați ce visat un vis.