Ce vis să se căsătorească într-o femeie de vis pentru un străin, soțul ei - carte de vis

Că promisiunea vis de a se căsători?

într-un vis om neiubit să se căsătorească cu el a spus că femeia este prea fals și ipocrit în relațiile sale cu sexul opus. Ea a fost sentiment necunoscut de dragoste adevărată, autentică. Noi bărbați de datare care avea nevoie pentru a compensa vidul spiritual.Daca visezi o femeie face o ofertă, și dă un răspuns afirmativ, aceasta poate prevesti dorința de execuție prețuite iminent sau gol.

Pentru a elimina legate de varsta in fata si ridurile, cititorii noștri au confirmat că folosesc cu succes sfaturi Elena Malysheva. După ce a analizat cu atenție această metodă, am decis să-i ofere atenția.

În cazul în care o femeie a părăsit iubitul ei și sa căsătorit cu un alt bărbat, ea promite să ia decizii importante în viață. Alegerea făcută în cele din urmă ar fi.

Ce un vis care nu este prima dată de gând să se căsătorească cu fostul soț? Aceste vise nocturne indică faptul că soția lui încă mai au sentimente calde față de soțul ei, ea dorește pentru el, și vrea să se reunească familia. Subconștientul dictează că o persoană are nevoie să se întoarcă acolo unde era mai bine.

Ce vis să se căsătorească într-o femeie de vis pentru un străin, soțul ei - carte de vis

Dacă visezi căsătorești un străin care intră într-o căsătorie cu soțul tău, și să luați cumva parte la pregătirea pentru nunta, aceasta prevestește o dungă luminoasă în viața unei persoane, soluția de multe probleme de lungă durată, succesul în muncă și viața personală , bogăție și prosperitate.

În cazul în care o femeie a visat că ea se mărită în ciuda cineva sau de a provoca gelozie, apoi, în realitate, este foarte singur, retras, deprimat. Era supărat pe viața ei personală. carte de vis sugerează că este timpul să ia decizii drastice în viața lor.

Casatoreste-te cu un țigan într-un vis înseamnă că, în realitate, femeia nu este pe deplin încrezător în alegerea sa. Ea nu are nici un sens de amant încredere completă. Ea crede vânt, frivolă și capabil de a comite adulter. Aceasta protejează, de asemenea, o femeie.

Dacă acest vis visat singur sexul frumos, ea promite o cunoștință rapidă cu vesel și optimist, dar ar fi o persoană serioasă.

Potrivit cărții de vis ezoteric, se căsătorească cu tipul greșit, pentru care aș dori să, poate însemna surprize neplăcute accident vascular cerebral de soarta. Dacă în această perioadă fata pregătește pentru nunta, visul este ambiguă. În cazul încredere deplină în sentimentele sale, ea nu a griji pentru nimic. Se poate continua în condiții de siguranță pentru a face propriile lor griji de pre-nunta. În cazul în care nu se îndoia o dată decizia sa, este necesară încă o dată să cântărească argumentele pro și contra.

În cazul în care o femeie a avut un vis pe care ea sa căsătorit fără mire, ea promite ceva mai înșelăciune.

El a visat că o femeie a fost de gând să se căsătorească cu un frate sau un tată? Un astfel de vis indică o legătură emoțională foarte puternică, cu un frate sau tată. Vise despre incest nu ar trebui să fie privit ca un anumit semn al unei grave. Este mai bine să nu acorde nici o atenție la el.

Ce femeie poate visa nunta cu un străin sau propriul tău soț?

De ce vis de ploaie

interpretare generală

În visul meu să se căsătorească cu o femeie căsătorită pentru soțul ei este un plus devreme pentru familie. De asemenea, un astfel de vis ar putea însemna adoptarea unei decizii complexe într-un caz important, care va afecta întreaga viață a femeii. Aceasta poate include probleme de muncă sau de familie.

De asemenea, ca un vis interpretat ca loialitatea față de soți unul de altul, fericit și puternic căsătorie, o relație emoțională puternică.

Acesta este un semn că în inimile soților încă trăiesc amintiri vii din ziua nuntii lor, sentimentele lor sunt încă fierbinte și ofertă. Nu există lupte de viață pentru ei incomod.

Ce vis să se căsătorească într-o femeie de vis pentru un străin, soțul ei - carte de vis

Ce altceva este în conformitate Sonnikov căsătorie? Dacă ați avut un vis, după o ceartă cu soțul ei, interpretarea acestor vise noaptea va fi un pic diferit. Acesta promite o reconciliere cu soțul ei, după un argument recent. Somn sugerează că ar trebui să se gândească la atitudinea lui față de soțul ei cu privire la acțiunile și comportamentul acestora, precum și asupra cauzelor care stau la baza certurilor în cadrul familiei.

Re-căsătorie cu partenerul său în viață sugerează că soții sentimentele devin mai rece, iar dacă nu iau nici o măsură, este posibil să-și piardă un suflet pereche. Pentru a remedia situația, trebuie să aducă ceva nou la relația.

Dacă o femeie vede în mod clar inelul de logodna, care dă soțul ei, făcând o ofertă, apoi se căsătorească cu soțul ei - un semn favorabil, care în curând toată durerea și confuzia în familie va fi uitat și pacea mult așteptată în familie.

Dacă visezi recăsători soțul ei, acesta poate avertiza asupra pericolelor în cazul în care o femeie la acel moment, este în contradicție cu cineva de prieteni sau dușmani. Este foarte vulnerabil și poate cădea sub impactul energetic negativ al detractori.

Ce un vis să se căsătorească cu fostul soț într-un vis? Se vorbește despre nostalgie, tristețe și amintiri dureroase ale soției sale. Ea încă îl iubește, chiar și în adâncul sufletului și nu se poate uita.

Potrivit cărții de vis, se căsătorească cu un iubit-o spune că ea crede foarte mult despre el și este reciprocă. În cele mai multe cazuri, provoacă acest gen de vise sunt doar vise de o fată despre care doresc căsătorie. Cu toate acestea, există posibilitatea ca prietenul ei va fi în curând a decis să facă un pas responsabil și să ceară mâna și inima ei.

Ce vis să se căsătorească într-o femeie de vis pentru un străin, soțul ei - carte de vis

Casatoreste-o tânără fată străină - un semn bun că prevestește căsătoria iminentă sau o cunoștință nouă. În orice caz, viața personală a fetei schimbat pentru o mai bună direcție. vis reinterpretat promite apariția de noi hobby interesant, care va aduce o mulțime de minute frumoase și interesante din viața mea.

Ce un vis să se căsătorească cu un străin pentru o femeie căsătorită? Aceste vise nocturne sunt semn nefavorabil care prefigurează un posibil scandal cu partenerul sau trădare conjugal.

O interpretare diferită a unui astfel de vis - probleme serioase pentru cineva de la rude sau prieteni.

Ce detaliile nunții?

IMPORTANT! Dacă sunteți de planificare o sarcină!

Am observat că mulți dintre cititorii noștri regulate, se plâng de probleme cu alunite si negi, dupa sarcina. Negii - un semn de paraziți în corpul tău!Dacă aveți de gând de a avea un copil sanatos, este imperativ să profite de sfaturi simple Elena Malysheva. astfel încât să nu sufere de veruci după sarcină sau a infecta copilul ei cu HPV, atunci va fi prea târziu.

Pentru a înțelege corect sensul ascuns al visul de căsătorie, este necesar să se ia în considerare toate cele mai mici detalii care privesc celebrarea nunții.

Am visat o procesiune de nunta? O fată nemăritată se prefigurează schimbări fundamentale în viață. În cazul în care mireasa a fost foarte fericit, schimbările vor fi pozitive numai. În cazul în care viitoarea soție a plâns mult în timpul celebrării, acesta este un semn nefavorabil care avertizează împotriva luarea unor decizii importante în viitorul apropiat.

Ce vis să se căsătorească într-o femeie de vis pentru un străin, soțul ei - carte de vis

În cazul în care nunta a fost anulat în vise de noapte, este un semn rău, care promite o serie de probleme în familie, precum și profesional. Vino la nunta cu o întârziere - de așteptare în fața deșeurilor materiale, daune, pierderi, posibil încetarea raporturilor de muncă.

Acordați atenție la aspectul miresei:

 • În cazul în care mireasa a fost parul luxuriant, trebuie să vă așteptați profiturile neașteptate în viitorul apropiat.
 • Fii atent la somn pe pantofii cuiva - o nouă relație romantică, care se va termina nunta.
 • Stilul direct și translucide rochie precum și prezența murdăriei pe ea promite boala miresei.
 • Găteli spune ca femeile insecuritate, precum și prezența unor sisteme interne.
 • rochie îngustă spune că femeia este foarte pretentios cu privire la bărbați.

De mare importanță este culoarea rochiei de mireasa:

 • Ce vis să se căsătorească într-o rochie albă? Se prefigurează o viață lungă și fericită împreună cu partenerul său de viață.
 • Potrivit cărții de vis, du-te re-căsătorit într-o rochie alba de mireasa promisiunile unei boli sau a unora dintre prietenii ei apropiați.
 • Casatoreste-te într-o rochie neagră - invidie cuiva poate distruge o relație cu un om iubit.
 • rochie de mireasa Red prevesteste recăsătorirea în viitor.
 • Conform unei cărți de vis recent, se căsătorească în rochie albastru sau albastru - prevesteste răceala și alienare în relația cu a doua jumătate.
 • Fii prezent la ceremonia de căsătorie într-o rochie de mireasa roz - femei și senzație de leșin cu vânt.
 • Dacă o femeie este pe cale să se căsătorească într-o rochie crem - se spune despre caracterul său independent, ea nu este folosit să se supună soțului ei.

De o mare importanță pentru tratarea corectă a somnului este materialul din care este confecționat inelul de logodna. Aur - la bogăție materială și prosperitate, argint - vesteste o noua iubire, un simplu material - un cadou de la un iubit. semn rău este un inel de logodna de montare într-un vis. Acest vis prevestește scandal sau cearta majora cu cineva de la oameni sau de la mustrare superiorii săi la locul de muncă.

Ce vis să se căsătorească într-o femeie de vis pentru un străin, soțul ei - carte de vis

De ce vis de o sărbătoare

Locul și ora ceremoniei

O parte foarte importantă în visele căsătoriei este un loc unde celebrarea:

 • În cazul în care o ceremonie de nunta non-tradiționale are loc în natură - pentru un mare scandal devreme și discordie în familie. Este, să se comporte mai discret, și să urmeze cuvintele și acțiunile.
 • Propunerea făcută în căsătorie apartament avertizează că femeia este sub supravegherea atentă a multor dușmani și limbute care au răspândit zvonuri neadevărate despre ea. Ar trebui să fie atent în relațiile cu mediul imediat.
 • În cazul în care locul de angajament este foarte original și frumos, ea promite succes și prosperitate în viața copiilor soților.
 • Ia un inel de la soțul ei într-o mașină - pentru o boala timpurie sau de probleme la locul de muncă.
 • În cazul în care locul în care femeia a auzit cuvântul cel mai prețuite în viața ei - malul râului, acesta promite o viață liniștită și măsurate.
 • În cazul în care mirele a decis să se explice pe acoperiș, se prefigurează un lung și puternice cupluri de dragoste, care va dura timp de mulți ani.

Foarte important, a existat o celebrare nunta intr-un moment al anului:

Ce vis să se căsătorească într-o femeie de vis pentru un străin, soțul ei - carte de vis

Psiholog Miller vis Interpretarea

Interpretul mai completă și exactă a viselor a fost creat Gustavom Millerom. Potrivit lui:

 • Să se căsătorească în vis și realitate este de a ieși din anumite situații dificile, arătând astfel voință considerabilă. Acest vis arată că visătorul este capabil să depășească orice obstacole.
 • Adunați pentru o nunta este iminentă vizita la ceremonia de nunta ca martor sau un oaspete de onoare. O altă interpretare a acestui vis este posibil neînțelegere și anularea nunta de prieteni apropiați visător.
 • Ce un vis pentru a satisface prietenul său pentru un om care nu mai este în viață, să se căsătorească? Acesta este un semn foarte nefavorabil. Este necesar să fie extrem de atent, pentru că visătorul atârnă asupra riscului de boală sau rănire gravă în cazul unui accident sau a unui accident. Pe de altă parte, spiritul defunctului poate apărea ca un protector al femeilor, care o pot proteja de pericolele la momentul potrivit.
 • A visa ca sora căsătorit soțul înseamnă o separare rapidă de la ea pentru o lungă perioadă de timp sau deteriorarea relațiilor.
 • Casatoreste-te fără dorința explicită de a promite o adoptare rapidă a deciziilor responsabile în viață. În acest caz, va fi necesar pentru a asculta propria intuitie.
 • vise noaptea în care visătorul a decis să nu să se căsătorească înseamnă că, în realitate, ea va fi în măsură să evite un act erupții cutanate, și pentru a evita astfel pericolul.
 • Casatoreste-te într-un vis pentru o femeie casatorita pentru a doua oară - în realitate, de relația ei cu partenerul de viață va câștiga un al doilea vânt, ca și cum ar fi pur și simplu îndeplinite. Acest lucru va ajuta la salvarea unei familii dintr-o posibilă ruptură.
 • Un vis în care o femeie se căsătorește într-o poziție indică faptul că este prea cererile excesive pe a doua jumătate a acestuia.
 • Pentru a se căsători frate - la schimbări radicale în viață.
 • Dacă visat ceremonia de căsătorie fără un mire, atunci sugereaza stima de sine ridicata visător. Este dificil de a găsi un soț care ar fi demn de ea.
 • Pentru a vis, cineva se căsătorește, și invidie - la pierderea libertății personale.
 • Potrivit cărții de vis, merge pentru un preot să se căsătorească înseamnă că, în realitate, perechea va trebui să lupte pentru fericirea lor.
 • Casatoreste-te cu un văduv - o pierdere si boala.

Ce vis să se căsătorească într-o femeie de vis pentru un străin, soțul ei - carte de vis

Cum să interpreteze căsătoria într-un vis ceilalți profeți mari?

visele de noapte ale omului au fost întotdeauna un mare mister, care încearcă să dezlege psihologilor multe, psihanaliștii, ghicitorii:

Freud a fost o carte de vis bazat pe analiza agresiunii umane și manifestări sexuale:

 • El susține că astfel de vise spune despre dorința ascunsă de auto-gratificare visător.
 • Dacă o fată tânără se căsătorește într-un vis, nu este foarte multumit de viata lor sexuala. Ea nu vrea să vorbească sincer cu iubitul ei, dar preferă să-l trădeze și să schimbe.
 • Uită-te la tine într-o rochie de mireasa de lux - apropierea de visătorului cu un om nu atât de plăcut, ca o lecție în sine satisfacție.
 • Devino soția unui bărbat cu care relația este deja de peste, ea vesteste o trădare a partenerului actual.
 • Văzut într-un vis, ca și soțul se căsătorește cu o altă femeie necunoscută, aceasta înseamnă că visătorul este predispus la trădare și înșelăciune.

Potrivit vis Interpretare Tsvetkov:

 • Dacă o femeie este liber, iar ea a avut un străin, cu care ea a fost de gând să se căsătorească, este o cunoștință cu un bărbat interesant. Cu toate acestea, în realitate, nu este în curând ea duce în jos pe culoar.
 • Casatoreste-te cu un om promisiuni neapreciate împlinire la locul de muncă neinteresante de lucru care visătorul se va efectua, dar fără tragere de inimă.
 • Casatoreste-te cu o femeie măritată cu un alt bărbat promite un mare scandal și scena gelozie în viitorul apropiat.
 • Casatoreste-te cu o rudă care a murit - la producerea rapidă de mică moștenire.
 • Dacă o fată tânără visat că ea se căsătorește cu o persoană cu handicap - soțul ei nu ar fi în măsură să devină un cap plin de uz casnic.
 • Pentru a legitima relația cu un om bogat - să trăiască într-o căsătorie fără dragoste.

Ce femeie poate visa nunta cu un străin sau propriul tău soț?

De ce vis de căsătorie, în conformitate cu Hasse vis Interpretare?

 • Conform interpretării viselor Hasse, se căsătorească cu un străin înseamnă schimbări serioase în viața personală pentru mai bine.
 • Căsătorit într-un vis, atunci când, în realitate, visătorul este liber, promite pierderea libertății.
 • În cazul în care propunerea este făcută mort, trebuie să fim extrem de precauți în toate sferele vieții.
 • Forțată să se căsătorească - în curând vor exista schimbari in viata ta pentru mai bine, care nu depinde de visătorului.
 • legaliza oficial relația cu armata - la schimbarea rapidă de viață a satelitului de lucru, precum și posibilitatea de a trece la o nouă reședință.
 • În cazul în care visele doamnă a soțului ei și cel mai bun prieten, care este căsătorit, dar ea devine soția soția visătorului - acesta este omul la momentul potrivit pentru a ajuta la salvarea căsătoriei.

Ascultați interpretările carte de vis sau nu - aceasta este o chestiune privată. Cu toate acestea, indiferent de ceea ce înseamnă visul tău de căsătorie, lucrul cel mai important în viață, care ajuta la mentinerea confortului familial - această înțelegere, iubire sinceră și sprijin din a doua jumătate.