Ce vise reticența de a se căsători, interpretare de vis pentru femei

Este foarte important pentru interpretarea corectă amintesc care are un vis pentru căsătorie. dar surprinzător este cartea de vis musulman conține interpretare foarte complicate, când mirele este un om bătrân decrepit, este posibil să se îmbolnăvesc în curând.Interpretarea generală a visului

Ce vis să se căsătorească cu soțul ei? Un astfel de vis este un avertisment ascuțit pe care este posibil să fi fost influențate de energia altor oameni. O căsătoria cu un străin și chiar mai rău: indică posibile probleme, cum ar fi voi, și la rudele tale. În acest caz, dacă se întâmplă nunta cu prietenii, dar nu partenerul tau, este un simbol al locației pe drumul cel bun: este nevoie de a face o alegere, și ar fi ..
Atunci când, în noaptea vise trebuie să se căsătorească într-o zi de primăvară frumoasă, în viața reală ar trebui să ne așteptăm surprize în sfera de afaceri. Dacă în timpul căsătoriei veți auzi tunete în vis, vă avertizează că partenerul tău nu vrea să continue relația cu tine. Când visul se concentrează pe o mulțime de verdeață, este necesar, în realitate, să se aștepte să audă de la rude.

Ce vise reticența de a se căsători, interpretare de vis pentru femei

Ce zi am avut un vis

Când visezi, te căsătorești femeia gravidă, aceasta indică faptul că se așteaptă foarte mult de la viitorul căsătoriei. Acest vis avertizează că viața de familie nu este în măsură să rezolve problemele personale, se concentreaza doar asupra lor. ce un vis să se căsătorească.
Căsătoria cu persoana neiubit indică faptul că relația ta cu partenerul tau o mulțime de nesinceritate și tu cu greu se leagă iubirea adevărată.

Am visat că am fost de gând să se căsătorească cu fostul tânăr. Dar când am fost întrebat dacă am fost de acord să se căsătorească cu el, am refuzat. Ce vise reticența de a se căsători.
Casatoreste-te cu un străin - la probleme.

Care ar trebui să fie precaut de:

 • Dacă visezi ați acceptat oferta să se căsătorească, acest vis promite respectul oamenilor a căror opinie este foarte important pentru tine. carte de vis spune că va lua în curând o decizie serioasă care va fi adevărat.


 • Este foarte important să se acorde o atenție la accesorii de nunta. Dacă visezi să se căsătorească în alb rochie, foarte frumos, trebuie să vă așteptați în realitate de sănătate. Dar, dacă o femeie căsătorită se vede într-o rochie roșie, ea avertizează în legătură cu o posibilă trădare a soțului ei. În cazul în care capul miresei în vis a fost o coafura înalt frumos, ea simbolizează îmbogățirea realității. În acest caz, este probabil, nu numai pentru a obține recompensa meritata, dar, de asemenea, o moștenire neașteptată.
 • Casatoreste-te într-un vis.
 • Imaginați-vă că deschiderea de ieșire a devenit mult mai larg și tot poporul a plecat. Te duci pe larg drum, razelor solare.

  Vaca din poarta - indică faptul că este pe cale să se întâmple ceva bun.

  Visul Nesupunerii Interpretare să se căsătorească cu un vis, ceea ce un vis într-un vis Nesupunerii să se căsătorească? Pentru a selecta somnul de interpretare introduceți cuvântul cheie al viselor tale în formularul de căutare și faceți clic pe prima literă caracterizează imaginea de vis (dacă doriți să obțineți o interpretare de vis on-line pe o literă în ordine alfabetică gratuit.

  Casatoreste-te cu un străin într-un vis ar trebui să fie văzută ca un semn alarmant. vis indică posibilele probleme care pot apărea de la cineva din rudele sau prietenii apropiați.

  Ce vise reticența să se căsătorească cu o femeie

  Dvs. de flirt iubitor și în aer liber probabil o manifestare a adevăratelor sentimente de uscăciune. avertisment serios este un vis în care mireasa servește ca un om mort. Poate că este un simbol al bolii viitoare, un prejudiciu, un fel de pericol iminent.

  În cazul în care mireasa este un străin, atunci, în realitate, vă puteți aștepta la o surpriză de la un iubit.

  Un vis în care te-ai luat o decizie de a refuza să se căsătorească, încercând să vă avertizeze de la acțiuni nechibzuite. Amintiți-vă că tot ceea ce întreprinde în această perioadă, nu va avea un efect retroactiv.

  Ce vis să se căsătorească: nu primesc destula atentie de la oameni.

  Ce un vis, ca o soră se căsătorește vis-carte explică separarea iminentă de la ea. Vis carte admite probabilitatea ca sora mea ar fi în continuare aproape, dar relația ta nu va fi la fel de cald ca și înainte. Dragostea vraja fără consecințe.

  Nu se căsătorească întotdeauna numai vorbește despre sfera personală, este adesea un simbol al succesului în carieră și recunoaștere socială.

  Când visul ca o fată străină sau necunoscută se căsătorește și sunteți cumva implicat în acest caz, cartea de vis vă promite un viitor luminos: împlinirea dorințelor, cupa plină casa, succesul amețitor și recunoașterea altora.

  Dacă visezi vezi că un prieten se cãsãtoresc, se așteaptă în viitorul apropiat, vestea cea bună. Un eveniment care ar trebui să se întâmple, aduce o mulțime de fericire și bucurie. În general, observa mireasa altcuiva - este un semn de dorință împlinire, succes și recunoaștere. Atunci când mirele efectuează frate proprii, ar trebui să ne așteptăm experiențe uimitoare în viața mea. Poate că aceste evenimente vor fi conectate cu rudele lor. Un vis în care se căsătorește cu o fată, fiind însărcinată, este tratată ca așteptări mari de la căsătorie incorecte. Pierderi și pierderea portends ființa ta cu întârziere pentru nunta, și intrigi poartă o căsătorie secretă. Nunta fara mirele - este de a lua jurământul. Casatoreste-te cu o rudă - indică un atașament puternic. Fiind gravidă în acest moment - să aștepte prea mult de la cei aleși. Dacă iubitul la altar deja căsătorit - să trișeze.

  Cum de a interpreta visele De ce reticența de a se căsători alte Downers