Cea mai fericită dată în care lună este cel mai bine să se căsătorească

O nunta este, fără îndoială, una dintre cele mai fericite momente și cutremur în viața oricărei fete. Cu toate acestea, în același timp cu organizarea acestui eveniment se datorează mai multe experiențe și preocupări: cum de a alege locația, găsiți rochia de dreapta, face o coafura bună și cel mai important - pentru a stabili o dată. La o zi de nunta a fost perfectă și a fost începutul unei vieți căsătorit lung fericit, nu uitați să luați în considerare toate recomandările și abordarea responsabilă pentru alegerea datei.

Cea mai fericită dată în care lună este cel mai bine să se căsătoreascăproverb

Cu evenimente aproape toate importante în viața unei persoane: nașterea, botezul, moartea - asociat cu numeroase obiceiuri și superstiții, o nuntă în listă nu este o excepție. Luați în considerare, ce lună este mai bine să se căsătorească pe semne naționale:

canoanele și regulamentele astrologi

În plus, trebuie remarcat și anul de nunta: nu recomandăm să se căsătorească într-un an bisect, și ar trebui să reziste la o perioadă de un an de doliu după moartea unei rude apropiate. În ceea ce privește zilele săptămânii, ziua tradițională de odihnă și distracție este considerat duminică.

Astrologii izolat ca o perioadă favorabilă pentru luna în creștere căsătorie, dar într-o eclipsa este mai bine să se abțină de la sărbători. Se crede că o lună bună pentru căsătorie sunt a patra, a cincea, a șaptea și a zecea de la naștere. Pentru a calcula data pentru o anumită pereche, aveți nevoie pentru a le găsi de potrivire motivele specificate de luni.

Cea mai fericită dată în care lună este cel mai bine să se căsătorească


sfaturi practice

Viața strămoșilor noștri a fost strâns legată de pământ: în domeniile în care au lucrat în fiecare zi - de la culturi de plantare și recoltare a repetat datele majore ale vacanțe. De aceea, sa considerat că momentul cel mai favorabil pentru căsătorie este perioada de la sfârșitul verii până toamna târziu: activitatea agricolă principală a fost finalizat, iar mesele încărcate cu tot felul de bunătăți.

De asemenea, atunci când se decide ce lună este cel mai bine să se căsătorească, au avut tendința de a fertil, simbolizând prosperitate și de umplere bună a cuferele de familie.

Și în timpul nostru cupluri de dragoste din mai multe motive se opresc la acest interval de timp în selectarea nunta:

Atunci când se planifică o nunta, desigur, trebuie să ia în considerare toate detaliile și lucrurile mici, pentru a asculta sfaturile și recomandările, pentru a afla în ce lună este cel mai bine să se căsătorească cu o virgina sau Rac si ce sa se uite pentru luna plină, dar lucrul cel mai important - nu uitați să pre-nunta forfotă, care este mai important decât orice nu cum, unde și când se va întâmpla un eveniment, dar începutul a ceea ce va deveni. Bond de inimi iubitoare în căsătorie - care este adevărata semnificație și numai ceremonia de nunta gol merită.

Citește și: Cum de a face accesorii pentru nunta cu propriile lor mâini. Și ce fel de coafura nunta poate permite posesorilor de par de lungime medie - în articolul nostru.