Ceea ce astăzi lunar zi (noapte) - un calendar lunar pentru ziua de azi

4 zile lunar

4 zile lunar - o zi pasivă. Este mai bine să-și petreacă singur cu tine și gândurile tale, gândesc la probleme presante. Ziua este perfect pentru afaceri interne, comerț, se ocupă cu probleme financiare. Nu luați această perioadă de decizii pripite. De vorba cu seful tau a recomandat să se mute la un timp diferit. Locul de muncă nu ar trebui să fie schimbat. Este de dorit de a face noi prieteni, du-te într-o călătorie.Cultivarea Luna (faza 1)

Prima fază a lunii - momentul perfect pentru a face planuri pentru luna următoare și să lanseze noi proiecte. Energia suficient pentru activitatea viguroasa, dar pot exista perioade de prostrație și depresie nemotivată. Acesta este un moment bun pentru a investi bani. O perioadă adecvată pentru legarea de afaceri, prietenii si relatii de dragoste, comunicarea cu familia sa, a început să repare apartamentul. Este util să se dedice timp pentru ocupația lui preferată.

Luna in Fecioara

Luna in Fecioara - nu cel mai bun timp pentru noi începuturi. Acesta este un moment favorabil pentru îndeplinirea sarcinilor curente de rutina care necesită o atenție considerabilă. de afaceri de mari dimensiuni este mai bine să nu înceapă. Este de dorit să aibă o conversație serioasă cu șeful, și de a schimba tipul de activitate. Acesta este un moment bun pentru mici teme repetitive. Timpul optim pentru tranzacțiile financiare. timp Nefavorabil pentru orice comunicare - poate fi neplăcute din cauza mediului și josnicie de căutare de greșeli. inoportun timp pentru călătorie.Miercuri - un moment bun pentru a aborda problemele operaționale, lucrul în echipă, care caută parteneri de afaceri. Acesta este un moment potrivit pentru orice comunicare, întâlniri, divertisment. timp favorabil pentru călătorie. În această zi, trebuie să fie precauți și atenți la efectuarea unor tranzacții financiare.

Calendarul Lunar pentru ziua de azi ajută să știe în ce zi a lunii, fazele lunii, în care semn zodiacal este Luna. Acesta indică timpul de răsărit și apus de soare Luna, gradul de iluminare.

Acesta conține o caracterizare generală a zilei. Horoscopul lunar pentru ziua de azi ia în considerare influența zilei lunare, fazele lunii, poziția Lunii în raport cu constelațiile, ziua săptămânii. El vă va spune ce funcționează cel mai bine să facă în această zi, este în valoare de planificare o conversație serioasă cu șeful, pentru a sorta lucrurile cu oamenii pentru a face achiziții majore, aventurându curățarea sau repararea de case, du-te într-o călătorie.