Ceea ce este învățat basme pentru copii și ceea ce este mai bine pentru a citi basme pentru copii

Cu toții crescut pe basme. Aceste povești minunate în care magia împletesc cu intrigi, bune întotdeauna triumfă asupra răului, eroii de așteptare pentru mai multe aventuri și pericole teribile, emoționat imaginația noastră și visele noastre sunt mai colorate și interesante. Ca un copil, am citit părinții sau bunicii, iar acum mulți dintre noi au citit povești copiilor lor.Povești pentru copii - nu este doar un moment bun sau o modalitate de a adormi copiilor, este foarte eficient și în același timp metoda non-intruziv de predare. Citiți beneficiile cunoscute tuturor, și nu se referă doar unele materiale didactice, dar, de asemenea, cele mai simple povești inventate. Povestea de zi cu zi înainte de culcare a unui copil poate lucra minuni din partea dezvoltării sale. Acesta va deveni mai atent și harnic, pentru ca să audă restul poveștii până la sfârșitul aveți nevoie de o mulțime de răbdare. Vocabular reface o mare varietate de cuvinte noi și se transformă din fraza. El va învăța să reflecte și să se gândească la consecințele acțiunilor lor și ai altor oameni. Ca să nu mai vorbim de modul în care să se dezvolte imaginația basme, relaxați-vă și chiar motiva. Copiii care învață să iubească basme ca un copil, fără îndoială, va purta această iubire de cărți la maturitate.

Ceea ce este învățat basme pentru copii și ceea ce este mai bine pentru a citi basme pentru copii

Ce este învățat basme?

Basmele da un copil prima impresie despre lume și relațiile umane. Da, este un contrived și a inventat, worlds oameni, dar situația în care se găsesc eroii de povești pentru copii transporta întotdeauna un fel de moralitate sau un exemplu viu pentru tânăra generație. Că bine triumfă întotdeauna asupra răului - este posibil clișeu cel mai teribil pentru adulti, dar pentru copii - aceasta este singura opțiune corectă. Ei de multe ori se identifică cu personajele nu numai cărți, dar de benzi desenate, care de salvare neobosit oameni și luptă împotriva răului. Multe dintre idealurile noastre și valorile morale provin din basme, care cu anii tineri ne-au învățat ce este bine și ce este rău:  • Amabilitatea, dreptatea, generozitatea, dedicarea - calități ale unui adevărat erou. Copiii care doresc să fie ca eroul lui favorit, va depune eforturi pentru a dezvolta calități bune
  • Nedrepți va avea, mai devreme sau mai târziu să răspundă pentru acțiunile lor. În basme, răufăcătorii sunt întotdeauna false, lașă și oameni cruzi. Și întotdeauna, fără excepție, ticăloșia lor vine la capăt. Pur și simplu pune, ele arată copiilor cum să se comporte și să nu fie că acțiunile rele sunt rezultatul unei lovituri.
  • Pentru eroii prea, nu totul vine ușor, și după ce au depășit dificultățile în calea lor. Faptul că, chiar și vitejii și prințese trebuie să lucreze și să facă o mulțime de efort de dragul victoriei îi învață pe copii că în viață nimic nu vine ușor, astfel că munca grea este necesar, chiar și cei care prin natura talentului și puternic
  • Un erou poate fi oricine. De multe ori în basme eroul devine un tip blajin și simplu la minte, peste care toți râdeau de la început. Oamenii care sunt adesea subestimate, de asemenea, pot prevala, cel mai important, nu acorde atenție la ridicol și nu permite altora să se și abilitățile lor mai mici.
  • Forța - acest lucru nu este tot. Desigur, toată lumea iubește povești despre eroi pe care o parte poate dezrădăcina de stejar vechi de un secol, și un alt hack la moarte dragon. Dar superioritatea fizică nu ajută întotdeauna să rezolve situația. Este important să fie inteligent și inteligent, pentru a putea păcăli pe vrăjmașii voștri.
  • Cope singur nu este întotdeauna posibil. Abilitatea de a face prieteni, ajuta reciproc și să lucreze ca o echipa - una dintre cele mai importante cunoștințe pentru membrii mai tineri ai societății. Îți place sau nu, o persoană care să aibă în mod constant pe cineva pentru a vorbi cu cineva pentru a lucra și de a lua de-a lungul, astfel încât povești pun adesea accentul pe munca în echipă, dând copilul să înțeleagă că, indiferent cât de puternic nu a fost un personaj principal, el, de asemenea, nevoie de ajutor și sprijinul prietenilor.

Dupa 3 ani, puteți face deja oamenii în imagine, modul în care acestea interacționează cu animalele, reciproc. În acest caz, povestea este încă simplă și directă, cu final fericit previzibil. Cu 4 ani, puteți avea unele povești distractive. Asigurați-vă un pic de magie și minuni, arată copilul o nouă lume în care totul este diferit. Și de la 5 pentru a trece la poveste mai sofisticate și de aventură interesantă, eroi, vrăjitori și alte basm.

Dacă epuizați cărți sau colecții, puteți găsi întotdeauna noi povești pentru copii de pe Internet. Sau încercați să vină cu o poveste.

Amintiți-vă că un basm - este o mare oportunitate de a petrece timp cu copiii lor. Nu le respinge, în cazul în care li se cere să citească o poveste, ia timp și este probabil că va avea la fel de distractiv ca și copiii tăi.