Ceea ce înseamnă - all inclusive - sau all inclusive, ghid de călătorie

Acasă »Interesant» Ce înseamnă «All-inclusive» sau All inclusive

Ceea ce înseamnă - all inclusive - sau all inclusive, ghid de călătorie

„All inclusive“ sau «all inclusive» Conceptul este foarte frecvente în viața noastră turistică. Hoteluri în Turcia și Egipt vying oferta de servicii cu un sistem de .Dacă produse alimentare și băuturi similare, în principal, produse la nivel local, și nu întotdeauna de bună calitate, precum și un set de servicii sunt deja incluse în preț.Micul dejun, prânzul și cina sunt servite pe un „bufet“. Aceasta înseamnă că un număr nelimitat de abordări ale tabelelor, care sunt pline de o varietate de alimente. Aici și prima și a doua și compotul. Ceaiul negru sau verde, poate chiar și pungi roșii, cafea instant, există chiar trei într-una, culorile semaforului sucuri (în principal pulbere de concentrat chimic), băuturi răcoritoare (sprite, cola, Fanta) diluat în mod substanțial, nu îmbuteliată.

Ceea ce înseamnă - all inclusive - sau all inclusive, ghid de călătorie
Totul pentru toată lumea turiști. De asemenea, în timpul zilei, care servește băuturi alcoolice și băuturi răcoritoare, plus alimente suplimentare, cum ar fi masa de prânz, care au dormit prin prima, sau a avut deja foame; după-amiază gustare, cina târziu, snacks-uri, produse de patiserie, inghetata, gratar, etc. Și servicii suplimentare: sauna, sala de fitness, animatori pentru copii, tenis, golf, darts, biliard, volei, baschet, tir, sporturi de apă, și toate în acest spirit. Totul depinde doar de stele. Firește, hotelul de clasă mai mare, cu atât mai variate vor fi furnizate de către serviciul.

Aceste hoteluri sunt populare în rândul familiilor cu copii, care intenționează să-și petreacă întreaga vacanta la hotel, fără a merge dincolo de ea. pentru că dacă te duci într-o excursie pentru intreaga zi, puteți sări peste micul dejun, prânz și cină, care au fost deja achitate deloc. Ceea ce nu este întotdeauna convenabil. Pe aceasta, sistemul este direcționat către turiști rareori părăsi hotelul, mai ales daca afara nu are unde să meargă, dar la baruri, restaurante, cafenele și taverne. Și dacă toate costurile plătite, de ce merge undeva. Se menționează faptul că, cu acest sistem, tichetele sunt cumpărate în principal, „fratele nostru.“ Acest lucru se datorează faptului că partea leului a turiștilor români Corny nu vorbește engleza, dar cu aceleași insotitorii trebuie să comunice într-un fel. Deci, ia „all inclusive“, astfel încât nimic să se gândească, ci doar să mănânce și să bea, să mănânce și să bea. Noi trebuie cumva „bate banii plătiți.“ O casă de întoarcere cu două-trei kilograme in plus.Ceea ce înseamnă - all inclusive - sau all inclusive, ghid de călătorie

Dezavantajul principal al serviciului „all inclusive“, care știind că, pentru masa de prânz sau cină „uplocheno“ va încerca să-l, și nu să meargă pe la obiectivele turistice sau să stea și să mănânce cafenele delicioase locale (testat pe oameni). 🙂

Ceea ce înseamnă - all inclusive - sau all inclusive, ghid de călătorie

Apropo, în multe țări conceptul All inclusive este semnificativ diferit unul de altul. Este mai frecvente în Turcia, Egipt, ușor inferior serviciului turcesc. Cuba și Republica Dominicană a subliniat faptul că oferă băuturi locale, dar high-end. Apoi, tu si rom si cocktail-uri de calitate exotice proaspete și sucuri. Plus o varietate de alimente și un program distractiv spectacol.

O altă caracteristică a sistemului - servicii mediocre. Personalul nu este motivat, deoarece toate costurile plătite și să le agațe nimeni nu dă. Prin urmare, nu are sens să te rog.

Ceea ce înseamnă - all inclusive - sau all inclusive, ghid de călătorie

Spre deosebire de „all inclusive“ și „pensiune completă“ în cazul în care aveți micul dejun, prânz și cină, numai în faptul că va fi liber să bea toată ziua și noaptea. Dacă sunteți sigur că aceste diferențe sunt importante pentru tine, apoi alegeți „all inclusive“, mai ales dacă vă place „vacanță sigiliu“ pe plajă și nu vor merge pe tot felul de excursii. Dar restul în Europa, cu un astfel de serviciu, cum ar fi Spania sau Franța, sau pas în afara hotelului, cel puțin ciudat.

materiale interesante