Cel mai bun uscător de păr pentru a alege - 2019 comentarii, evaluări

Lupta neobosită pentru frumusete necesită îngrijire profesională și respect pentru parul tau. Toate recomandările de îmbunătățire a bucle ca unul, repetând: „Nu uscați uscătorul de păr“ Având în vedere ritmul de viață al unei fete moderne, hustling mereu și totul se face pe zbor, să aștepte până când părul se usucă în mod natural - un lux, dar fără posibilitatea de a plasa în procesul de uscare nu poate face cea mai mare parte sexului frumos.Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări

Fotografii de pe site-ul fashion-salon.ru

Strike un echilibru între îngrijire și styling permite alegerea corectă a unui uscător de păr. Astăzi vom vorbi despre modul de a alege un uscător de păr bun pentru uz casnic, pe ce caracteristici să caute atunci când cumpără astfel încât să nu-l regret, și a făcut un rating de dispozitivele cele mai convenabile și de înaltă calitate.

Ceea ce parul este mai bine pentru a alege pentru casa

Atunci când alegeți un uscător de păr pentru uz casnic, este necesar să se evalueze în mod independent, toți parametrii dispozitivului, nu concentrându-se pe poziția în clasament, după o evaluare pozitivă a unora dintre criteriile este foarte relativă. Pentru unii, compactitatea dispozitivului este mai important decât capacitatea sa, în timp ce altele sunt gata de a oferi un set de funcții suplimentare în beneficiul unui design elegant.

Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări

Fotografii de pe site-ul tutknow.ru

Asistat standuri pe foarte importanți parametri atunci când se evaluează ceea ce nu vor fi folosite caracteristici suplimentare și, prin urmare, nu este necesar să plătească pentru ele:

 • Compactitatea. Dacă aveți de gând să luați un uscător de păr într-o călătorie, să acorde o atenție la dimensiunea mică a dispozitivului sau cu un mâner pliabil. Pentru utilizarea la domiciliu acest parametru poate fi ignorat.
 • Putere. păr subțire, slăbit, precum și o reducere scurt, este mai bine să se usuce fluxul de aer de mică intensitate, și să cumpere de mare putere uscător de păr nu are nici un sens. O uscare de păr lung, dispozitive groase, consum redus de energie va lua o lungă perioadă de timp.
 • Modul de ajustare. De la dispozitive care viteza de alimentare și temperatura aerului sunt controlate de un comutator, cel mai bine este evitată, deoarece uscarea la o viteză mai mică va fi foarte lungă și la aer rece, de mare viteză, există riscul de deteriorare a părului aer excesiv de fierbinte.
 • Greutate. Masiv, grele de uscătoare de păr obosească și să le usuce parul gros poate fi destul de obositoare.
 • Un set de duze. Un număr mare de scopuri diferite atașamente face ușor pentru a efectua un stil de rutină și extraordinare, dar cu excepția cazului de uscare bucle este planificat să plătească pentru elemente inutile și să le aloce la locul de depozitare nu are nici un sens.
 • Ergonomie. Uscător ar trebui să rămână până confortabil în mână butoanele de comutare sunt disponibile pentru o singură mână, un material mâner anti-alunecare împiedică alunecarea din mâinile dispozitivului.
 • Opțiuni suplimentare. Producătorii oferă o mulțime de inovație în formă de ozonizare aer ioniza, cablu protivozaputyvayuschiysya și altele.

Opinia că mai puternic instrument, cu atât mai bine - este greșită. Pentru fiecare tip de păr are propriul său optim de putere-uscător.

Avizul neechivocă a consumatorilor cu privire la ceea ce firma este mai bine pentru a alege un uscător de păr, nu există. mărci de încredere care au primit cel mai mare număr de feedback-ul clientului pozitiv poate fi numit Bosch, Panasonic, Braun, Babyliss, Valera, Braun, Philips, Rowenta.

Ce un uscător de păr compact, este mai bine să cumpere

 1. Parlux Advance PADV;
 2. Valera Swiss Light 5400;
 3. BaByliss PRO Storm Orchid;
 4. Bosch PHD5781;
 5. Panasonic EH-NE31.

Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări

Fotografii de pe site-ul parlux.in.ua

Uscător de păr de brand italian Parlux Advance PADV a devenit un best-seller în segmentul său. Dimensiunile compacte, combinate cu un mic pentru un astfel de dispozitiv de greutate puternic - 430 de performanță remarcabilă putere - Motor de 2200 W oferă K-Advance, echipat cu funcția de protecție supraîncălzire. IonicCeramic Tehnologia ultraaktivnymi ioni protejează firele de supraîncălzire tija de încălzire în interiorul și fără a deteriora stratul exterior. Comutator Comutator moale permite reglarea ușoară a funcționării dispozitivului 2 din cadrul vitezei fluxului de aer și temperatură disponibile regimurile 4.

Cablu de Protivozaputyvayuschiysya 3 m lungime, garantează libertatea de manipulare în timpul uscării părului. Setul include un butuc duză și difuzor. Plăcut bonus vor aprecia faptul că fanii individuale este paletă largă de culori, corp care cuprinde 10 nuanțe. Aceste caracteristici Parlux Advance PADV l-au adus din titlu bine-meritata de cel mai bun uscător de păr compact.

Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări


Fotografii de pe site-ul comfortno.in.ua

Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări

Fotografii de pe site-ul x5-mdc.ru

Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări

Fotografii de pe site-ul datsunpskov.ru

Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări

Fotografii de pe site-ul www.youtube.com

Rotunjit top-5 dispozitive compacte pentru uscarea părului Panasonic EH-NE31 - bun uscator de par buget, recenzii pozitive ale clienților despre care i-au asigurat un loc în clasamentul nostru. Designul futurist de atașament inovator poartă nu numai o povară estetică. Duza împarte aerul introdus în curenți de intensitate variabilă, pentru a asigura uscarea uniformă, chiar păr gros. Producătorul a echipat modurile Panasonic EH-NE31 6 cu control independent de temperatură și putere, precum generatorul de ioni. Dezavantajul este relativ lipsa altor atașamente, chiar și hub-ul de obicei.

Care este uscătorul de păr profesional pentru a cumpăra pentru uz casnic

Evaluarea modelelor profesionale de funcționalitatea lor și ușurința de utilizare prevalează asupra dispozitivului compact și ușor. Cu toate acestea, rămân cerințe relevante de atitudine atentă a curl, fiabilitatea și durabilitatea instrumentului, scopul care - orele de lucru și performanța diferitelor tipuri de probleme de uscare și Aranjarea părului. Evaluarea noastră este conceput pentru a ajuta în a decide ce uscător de păr pentru a alege, pe baza feedback-ul clienților, caracteristicile dispozitivelor și centrele de servicii din România.

 1. Braun Satin Hair 7 SensoDryer;
 2. Bosch PHD9760 / 9769;
 3. Philips HP8270;
 4. BaByliss Pro Italia Brava BaBFB1BE;
 5. Rowenta CV 7430.

Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări

Fotografii de pe site-ul www.braun.ru

lider al clasamentului a fost vârful de lance al mărcii germane Braun - Satin Hair 7 SensoDryer. Acesta este un bun hair styling profesional, cu un preț relativ adecvat. Conform proprietăților producătorului un senzor instalat scanează temperatura aerului de până la 600 de ori pe minut, prevenind creșterea acestuia peste 70⁰. Braun Satin Hair echipat cu încălzire cu infraroșu care are grijă de păr strat cheratinos. Generator de ioni de satin hidratează părul, previne acumularea de electricitate statică și încurcării de păr. Dispersor livrează aer prin degetele în mai multe direcții, accelerează uscarea și conferind volum stivuire. Producătorul promite o viață impresionantă de Motor de 2200 W - mai mult de 10 000 de ore.

Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări

Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări

Fotografii de pe site-ul www.philips.ua

Uscător de păr Philips HP8270 a primit locul al treilea în clasament, cu un puternic (2300 W) motor și sistem de TempPrecision inovator. TempPrecision este un senzor, scanare automat încălzirea părului și reducerea temperaturii aerului de alimentare ca și șuvițele uscate. Modelul are șase moduri de operare, cu reglarea independentă a temperaturii aerului și a vitezei, precum și funcția de ionizare.

Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări

Fotografii din mimisi.ru site-ului

Marca franceza a oferit un model de BaByliss Pro Italia Brava BaBFB1BE putere și fiabilitate fără precedent, adăugând la design-ul elegant și ergonomie unic. Design cu motor MaxLife Pro 2400W putere elimină piese de uzură, care asigură 10 000 de ore de muncă un uscător de păr. supratensiunile aliniaza încorporat controler cip, care permite să nu vă faceți griji cu privire la dispozitivul de suflat. BaByliss Pro Italia Brava are o greutate de 540 g, care este destul de un pic pentru un dispozitiv de profesionist, dar, datorită rasbalansirovke chiar de lucru pe termen lung cu ei nu va fi dificil. O soluție bună a fost de a plasa butoanele de reglare de pe partea care vă permite să nu schimbe poziția mâinilor pentru a comuta. «Turbo» modul, fluxul de aer rece și generator de ioni - este de așteptat opțiune pentru această clasă de dispozitiv.

Acorde o atenție! Butoanele de control Locul de amplasare BaByliss Pro Italia Brava BaBFB1BE adaptate pentru un uscător de păr de management dreptaci și stângaci este incomod.

Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări

Fotografii de pe site-ul alex-holding.ru

Primele cinci cele mai bune Rowenta CV-7430. In ciuda impresionanta putere de 2400W, grație se usuca foarte atent «LEGĂTURĂ» sistem, care păstrează umezeala. Setul include un hub difuzor și duză. De fapt, modelul are toate atributele liderilor - ajustarea independentă, furnizarea de ionizare a aerului rece. Un alt mic plus - ecran LCD care prezintă informații cu privire la modul de operare. Outs, pentru a preveni o poziție de vârf a devenit scurt (1,5 m) Cablu și dispunerea laterală a butoanelor, cum ar fi BaByliss BaBFB1BE.

Acum, știind ce este cel mai bun uscător de păr, puteți merge în condiții de siguranță pentru cumpărături!

Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări
Instrumente și accesorii Selectați cel mai bun uscator de par profesionale: sfaturi de rating
Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări
Boala și tratamentul părului, păr Ingrijirea parului laminare profesionala la domiciliu. Rating-ul, pret, comentarii.
Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări
Aparate și accesorii Cum de a curăța fagurelui în casa de păr, praf și murdărie
Cel mai bun uscător de păr pentru a alege în 2017 - comentarii, evaluări
Boala și tratamentul de păr de tratament pentru pierderea parului la domiciliu - cele mai eficiente mijloace