Cheie asus tastatura laptop, calculator, plus la internet

Cheie asus tastatura laptop, calculator, plus la internet
Tastele tastaturii laptop ASUS, astăzi Bakznak.ru blog. pentru utilizatorii începători.
Tastatura este un pic diferit de la o tastatură simplu că unele dintre butoanele sale adăugate


funcții care sunt tipice doar pentru calculatoare portabile.

Pe toate notebook-uri, indiferent de producător, aceste funcții sunt atribuite la rândul de sus al F1-F12. În plus există un buton suplimentar Fn, a cărei locație este în rândul de jos, de la stânga la dreapta în spatele tasta CTRL.

Această cheie este (numit) funcția și este folosit ca un timp pentru cazul nostru, adică, pentru a activa funcții suplimentare de laptop-uri.

Activarea se face prin apăsarea simultană o combinație de taste Fn + F1-F12, și cele destinate pentru a apela un alt funcțional. Apropo, dacă aveți un laptop în valoare de sistem de operare Windows 7. Nu uitați să vă reîmprospăta cunoștințele după ce a citit un articol despre posibilitatea unui viraj rapid de pe computer.

Tastele funcționale tastaturii laptop ASUS

De ce este acest laptop companie cred că înțelegi, pentru că am o „fag“ este un brand. Și, de asemenea, pentru că, după achiziționarea calculatorului companiei, am fugit pentru o lungă perioadă de timp pe Internet pentru a găsi informații despre funcționalitatea tastaturii sale.

Cardurile cu privire la funcționarea acestor laptop-ul nu dispune de nici o descriere pe acest subiect. Poate ei cred că nu este atât de important, dar am o opinie diferită, și sincer „dor“ vremurile bune, atunci când, împreună cu electronice de consum, „mers“ operațiune tolmud și identificarea celor mai frecvente eșecuri și cauzele lor.

Pentru claritate, am făcut o imagine care poate fi văzut în mod clar toate acele butoane, despre care vom vorbi.Cheie asus tastatura laptop, calculator, plus la internet

 • Fn + kompyutera F1-traducere în modul „sleep“ și a reveni la starea de funcționare.
 • Fn + F2-Activare / dezactivare adaptor de rețea de rețea fără fir Wi-Fi laptop.
 • Fn + F5-Reduce luminozitatea monitorului.
 • Fn + F6-mărește luminozitatea monitorului.
 • Fn + F7-Activați se oprește monitorul.
 • Fn + F8-Permite trecerea la un monitor extern, afișajul poate fi pornit simultan pe ambele sau doar unul.
 • Fn + F9 plug / deconectați touchpad-ul (touchpad-ului), un ecran tactil pentru un laptop fără un "mouse-ul."

Alte taste pentru a controla sunetul:

 • Fn + F10-mut.
 • Fn + F11-reduce sunetul.
 • Fn + F12-Creșterea de sunet.

De asemenea, de pe tastatură, există alte două butoane importante, ele sunt în penultimul rând, numărând din partea de jos.
Acesta este, de asemenea, o taste de funcții speciale:

 1. Fn + V-proiectat pentru a activa / dezactiva laptop-ul camerei Web încorporat.
 2. Fn + C, care controlează o altă funcție importantă, dar foarte „Tehnologia Intelligent Splendid Video“.

Această tehnologie face posibilă pentru a îmbunătăți imaginea de pe ecranul laptop-ului, în funcție de condițiile specifice
lucru.

Astfel, sunt considerate „speciale“ Caracteristici tastatură laptop ASUS.
Dar, în scopul de a câștiga toate aceste butoane, trebuie să instalați un pachet driver care este atașat la acest lucru și alte calculatoare portabile.
Pe această notă pozitivă, vreau să termin acest subiect interesant și necesar, dar încă „trebuie să vă ofere pentru a verifica“ cu privire la modul de a opri calculatorul folosind tastatura. Și cei cărora aceste informații a fost de ajutor, plecarea nu uitați să apăsați Twitter. Comanda si prietenii tai au fost capabili de a obține aceste cunoștințe. Pa ... Pa.

Oprirea computerului cu ajutorul comenzilor rapide de la tastatură

Bine den.Pomogite ... .Noutbuk asus x550c vklyuchaetsya.Ne nu .Nu ronyal..v inundate devenit recent automat perezagruzhatsya.Nazhimayu începe butonului se aprinde ecran albastru și baterie vse.Vynimayu inserați cinci minut..potom în loc, fac clic pe butonul Start luminile OSD ASUS este scris sub cercul să se rotească și eticheta cerc dispar, iar ecranul rămâne sinim.S Yuri respect în 10-15 secunde.

Yuri impresia că aveți un virus pe fag, si a zburat ferestre, încercați pentru a restaura sistemul de pe un disc bootabil.

K555l
Doar închide și tăcere. nici vreun indiciu - nici vreo reacție ...
Câteva zile în urmă pentru a face upgrade la Windows 10 ...
Cine crede asta?