Cine este comisarul de urgență într-un apel și taxe de accident

Cine este comisarul de urgență într-un apel și taxe de accident

Proprietarii de mașini nu știu de prima mana, care, atunci când conduceți, vă puteți confrunta cu multe riscuri și pericole. Desigur, din accidente de circulație nimeni nu este imun, de aceea este foarte important să se știe ce să facă în caz de urgență. De obicei, persoanele care au avut un accident, sunt într-o stare de șoc sau stres - de a lua orice decizie sau de a executa documentația corespunzătoare este dificilă. În acest caz, la ajutorul de accident-comisari.

Cine este comisarul de urgență într-un apel și taxe de accidentCine este avarkom

accident Avarkom sau comisar de urgență - este o persoană calificată a cărei sarcină este de a ajuta participantul accident de trafic. Se compune din următoarele sarcini:

  • evaluarea preliminară a daunelor;
  • documentarea circumstanțele accidentului;
  • identificarea motivele pentru care are loc un eveniment asigurat.

De obicei, avarkomy ei sunt adevărați profesioniști și să posede cunoștințe competente în domeniile:

  • legislația juridică;
  • activitatea de asigurare;
  • regulile de circulație (SDA);
  • psihologie.

Training pentru această poziție este deținută inspectori, avocați și alte categorii de personal instruit. Comisarul ar trebui să fie în măsură să furnizeze nu doar legală, ci și sprijin moral. Responsabilitățile sale directe vor fi discutate în continuare, și cu cursul general de acțiune în caz de accidente, puteți citi în articolul „Ce să facă în caz de accident.“

atribuțiile de comisar

Deci, ce comisarii într-un accident? Responsabilitățile acestor profesioniști include o listă de acțiuni:Certificat de urgență este un document foarte important, care include:

Cum să obțineți asigurare auto rapid și ușor

De ce este important acest raport? Problema este că el este baza pentru plățile de asigurare și este utilizat în procedurile judiciare, dacă este necesar. Și având în vedere faptul că rapoartele poliției rutiere nu sunt scrise cu privire la informațiile de daune, activitatea comisarului este pur și simplu necesar. Pe lângă avarkomy, de obicei, se comunica cu legea, protejând astfel clientul de probleme inutile. O atenție deosebită trebuie acordată faptului că profesioniștii experimentați pot recunoaște manechinului (sau frauduloase) accident care astăzi nu sunt mai puțin frecvente.

Cum de a apela comisarului

Astfel, evenimentul asigurat a avut loc, și vă decideți să utilizați serviciile avarkoma. Cum de a apela comisarului într-un accident depinde de polița de asigurare, pe care le-ați folosit:

  • CTP - fosta taxă de apel comisar este inclus în costul de asigurare de serviciu implicit, dar acum este disponibil doar în politica extinsă;
  • CASCO - aici situația sa dovedit în mod diferit: unele companii oferă acest serviciu în set, în timp ce alții cer într-o cantitate mică de cost suplimentar.

Ale cui interese sunt protejate

Se crede că accidentul-comisarii sunt angajați ai companiei de asigurări. Acesta poate fi într-adevăr adevărat, dar nu întotdeauna. Există cazuri în care asigurătorii încheie un acord cu avarkomami independent, pentru a se asigura onestitatea clienților și integritatea. Dar, fără îndoială, un astfel de acord mai puțin probabil să vină peste.

Accidente: tipuri, cauze, participanți

Mulți șoferi nu grăbesc să provoace astfel de angajați numai din considerațiile de mai sus. Dar, dacă se întâmplă să încheie un contract de asigurare cu o companie care ii pasa de reputația și prestigiul lor, cel mai probabil la locul accidentului vin expert independent și nu ai nimic să vă faceți griji. Comisarii pot reprezenta, de asemenea, interesele clientului său în instanța de judecată. Dacă sunteți interesat în problema obținerii de beneficii după eveniment asigurat, consultați articolul „Cum de a obține de asigurare, după un accident.“

Pot să fac fără ea

În orice caz, provocarea este întotdeauna problema comisar pentru discuții. Multi oameni confunda faptul că va trebui să plătească pentru serviciile sale, sau că nu va fi la fel de imparțial cum ar trebui să fie. Prin urmare, în cazul în care un accident este mică, membrii săi sunt sigure și sănătoase, sunt în stare bună și sunt în măsură să negocieze și să elaboreze un sistem de incident de la celui mai apropiat post de poliție de trafic, puteți face fără un accident, dle comisar.

În toate celelalte situații avarkoma provocare pentru a economisi timp și va salva sănătatea mintală. Cu toate acestea, amintiți-vă că această persoană trebuie să efectueze o evaluare independentă a unei posibile incidente. Prin urmare, nu se poate ascunde faptele nefavorabile clientului, iar clientul, la rândul său, este obligat să furnizeze doar informații veridice.