Cine este comisarul de urgență și ceea ce este pentru

Cine este comisarul de urgență și ceea ce este pentru

În prezent, compania noastră sa poziționat pe piață ca un serviciu pentru a ajuta conducătorii auto se găsesc în situații neobișnuite pe drumurile orașului nostru

ca urmare a unui accident provocat doar pagube materiale; b) sa produs accidentul care implică două vehicule. răspunderea civilă este asigurată în conformitate cu prezenta lege federală; c) circumstanțele daune în legătură cu deteriorarea bunurilor, ca urmare a unui accident, natura și lista vehiculelor daune vizibile nu provoacă dezacorduri ale participanților unui accident. d) Mărimea plății de asigurare datorate victimei pentru repararea prejudiciului cauzat proprietății sale. nu poate depăși 25 de mii de ruble. Atunci când face un caz de asigurare pe „evroprotokol“ partea vătămată poate solicita fie compania de asigurare sau de societatea de asigurare sub vinovatul CTP politica, plata pentru corpul navei în conformitate cu documentele care nu sunt produse. Înregistrarea unui accident rutier în poliția rutieră Kemerovo are loc în conformitate cu Decizia PravitelstvaRumyniya№1090, în timp ce sub rezerva următoarelor condiții: a) Ca urmare a accidentului nu este afectată; b) conducătorii auto sunt de acord sa întâmplat în evaluarea circumstanțelor; La înregistrarea unui accident de circulație în poliția rutieră, ambele părți să ajungă la o decizie cu privire la faptul unui accident trebuie să vină la poliția rutieră, în cazul în care inspectorul după decizia vă oferă o copie a acestuia (un protocol, decizie, decizie privind refuzul) și un certificat de accidente rutiere.Ale cui interese sunt ei protectoare? - Comisarul de urgență, pentru toate groznosti numele său, nu un tip dur într-o jachetă de piele cu un revolver pe șold, care apare pe scena și execută judecata pe margine împotriva inculpatului. Acest expert-rounder în domeniul siguranței rutiere, fundamente de asigurare, evaluare auto, care va ajuta la locul accidentului, de a consilia, aranja documentele necesare pentru plata de asigurare. Serviciul comisari de urgență a apărut în țara noastră la sfârșitul anilor '90.

Cine sunt avarkomy (Comisia de inspecție) și ale căror interese le protejează

Comisarii de urgență - l profesioniști calificați pentru a asista participant la accident rutier, care este exprimată în evaluarea preliminară a daunelor, stabilirea circumstanțelor accidentului și pentru a determina cauzele evenimentului asigurat. Avarkomy atras în principal de către societățile de asigurare pentru a proteja interesele lor în comiterea unui accident. Contrar credintei populare, comisarii nu sunt întotdeauna membri ai asigurătorului. Avarkomy - sunt profesioniști cu experiență în domeniul legislației, regulilor de circulație și elementele de bază ale activității de asigurare.

Comisarii de urgență - bun sau divorț pentru bani?

Cel mai interesant lucru aici este că de asigurare auto „avarkomy“ română nu sunt reprezentanți ai companiilor de asigurare. Ei nu au dreptul la poliția rutieră. și drepturile de care au mai puțin decât cea a victimei. La locul accidentului, ei pot acționa doar ca o entitate terță parte, nu mai mult. Se pare că unele afaceri împrumutat doar numele sonore „comisari de urgență“, fiind, de fapt, escroci obișnuiți, ale căror activități nu sunt reglementate de nicio normă a legii române. În opinia noastră, scopul principal al muncii lor - de a reduce cât mai mult posibil cu ceva bani încă „călduță“ nu se depărta de stres conducătorului auto.Accidentul a avut loc sunt întotdeauna neplăcute, chiar dacă accidentul este superficială. Este ca un hassle: taxele și gramada documente, pierderea de timp prețios. Deci, ceea ce poate ajuta la comisarul de urgență. Funcția comisar de urgență este după cum urmează: Plecare la locul accidentului (chiar dacă numai un singur vehicul este implicat într-un accident). Asistență în obținerea documentelor. Elaborarea sistemului de accident. Fotografiind vehiculele victimelor accidentelor rutiere. Evaluarea accident de transfer toate documentele companiei de asigurări. Ei bine, este convenabil, nu-i așa? „Unchi bun“, ia toate problemele pe ei înșiși.

Comisarul de urgență pe site-ul gratuit de accidente

Orice accident - stres! În timp ce în această stare, este dificil să se evalueze cu luciditate situația, să facă o evaluare corectă a acțiunilor sale, în timp ce nimeni nu imun la greșeli, pentru care trebuie să plătească din buzunar. Nu sunt imune de la erorile poliției rutiere, atacurile avtomoshennikov (avtopodstavy), precum și comportamentul agresiv al altor participanți ai accidentului. polita RCA de asigurare în caz de accident pentru tine pentru ajutor nimeni nu va veni.

Cu toate acestea, ar trebui să ia în considerare în momentul în care orice participant accident se confruntă cu stres sever, care ar putea interveni pentru a percepe realitatea și dialog chiar mai constructiv. O eroare de proiectare în documentele nu ar trebui să li se permită, în caz contrar s-ar putea pierde plățile de asigurare.

Comisarul de urgență, în cel mai mic detaliu surprinde toate detaliile accidentului, suna o ambulanță și tractari auto, ajută pentru a aranja protocolul, vorbind cu martori, etc.

Din nou, aceeași imagine. 2 fotografi și comisarul de urgență -DPSnik. Apoi DPSnikov a scris (minute?), Iar alarma a fost în picioare lângă un deget în hârtie arată ceva. Deci, în viitor, în cazul în care cauza lor Stowe. Am refuzat întotdeauna să cheme de urgență în accident, când am fost oferit. Situația este acest lucru în sine nu vine de obicei avarkomy sau poate determina membrii lor în camera de serviciu sau trimite, în cazul în care inspectorul care întocmește (prin modul în care el este unul din oraș), într-un alt incident în care cu victimele sau în cazul în care prejudiciul este mult mai 25000.00 freca.

Cine este comisarul de urgență și ceea ce este pentru

Când și cine are nevoie de comisar serviciile de urgență?

Și, în unele cazuri, comisarii nu au studii superioare, deci este pur și simplu imposibil de a evalua în mod obiectiv competența lor într-o anumită problemă. Singura diferență dintre acești profesioniști din șoferii obișnuiți este conștientizarea procedurii de înregistrare a unui accident de circulație. comisarii competenți știu exact ce măsuri trebuie să ia atunci când face un accident, asigurătorul nu refuză plata.

Ce să faci când un accident? Nu pierde timpul și nervii, apelați comisarul de urgență

Aceasta este, de asemenea, ponderea altor motive care au ca rezultat fie automobilist recunoașterea nemeritat vinovat, sau să refuze să plătească despăgubirea de asigurare din cauza nerespectării formalităților necesare. Toate aceste probleme pot fi evitate dacă utilizați un astfel de serviciu, ca o provocare pentru comisarul de urgență. Când este chemat la scena pe care salva nervi, timp și bani mai târziu.

Încrederea este acum a petrecut un viraj minut pentru tine economii substanțiale de timp și bani. Avarkom - asistent în soluționarea evenimentelor de asigurare în paralel cu dezvoltarea pieței românești de automobile și descoperirea unui număr tot mai mare de dealeri, există, de asemenea, noi servicii furnizate automobiliștilor, scopurile pentru care conducătorii auto au adesea o idee destul de vagă.

Aceasta ajută să oficializeze protocolul și determină întinderea prejudiciului, care se va rambursa de asigurare.

Caracteristici profesie La cuvântul „comisar“ imaginație pictează un revoluționar înfocat într-o jachetă de piele și Mauser. Dar, de fapt, comisarul de urgență - este un exemplu de gândire și de echilibru. Fără aceste calități el nu a primit treaba. Comisarul de urgență (alias avarkom) - profesia este relativ nou, dar foarte necesar.