Cine părul să crească cu mai mult de 1 cm pe lună

Bună ziua tuturor! Anterior, am avut parul lung, de lux, dar nu atât de mult timp în urmă (un pic mai puțin de o lună în urmă) am le-a tăiat foarte scurt! Cine a decis să crească. Cine sa dus la oglinda cu un conducător, și l-am dat seama pe mine. Ei au crescut cu 2 cm. Pentru a fi sincer, cap de teren uscător fierbinte în fiecare zi și mi-l la fiecare bine. Nu există vitamine nu acceptă și putem spune, în general, cu ei nu fac nimic. Ei bine, eu + mai multe începe un stil de viață sănătos. Da ei popyorli (scuzati expresia). Nu va crește doar parul, dar, de asemenea, pierde cateva kg in plus. Mult noroc!Bună ziua tuturor! Anterior, am avut parul lung, de lux, dar nu atât de mult timp în urmă (un pic mai puțin de o lună în urmă) am le-a tăiat foarte scurt! Cine a decis să crească. Cine sa dus la oglinda cu un conducător, și l-am dat seama pe mine. Ei au crescut cu 2 cm. Pentru a fi sincer, cap de teren uscător fierbinte în fiecare zi și mi-l la fiecare bine. Nu există vitamine nu acceptă și putem spune, în general, cu ei nu fac nimic. Ei bine, eu + mai multe începe un stil de viață sănătos. Da ei popyorli (scuzati expresia). Nu va crește doar parul, dar, de asemenea, pierde cateva kg in plus. Mult noroc!

Am folosit pentru a fi de lux chernye.Byli par vopsit gros, strălucitor, myagkie.I o zi mama mea mi-a spus să te las într-un soglasilas.I prost blonda vopsi Ia asa de 4 ori a fost clarificat în casa și a ars parul este foarte puternic și începutul lor să crească, ar ars părul tăiat chiar mai mult 6cm crescut de familie taie părul și un pătrat pentru jumătate de an au fost conjugate de păr și rude și sesiune foto pe Yearbook și a repictat volos.Pokrasilas uniformiza culoarea pe nas în maro, oh, cum ar MON LCA a fost. M-am așezat pe site-ul web și căutați articole despre cum să restabilești salvate vosoly Toko cumpăra un ulei de brusture și se aplică pe instrucțiunile și nu se spala parul in fiecare den.Ibo face mai rău, astfel încât spele pielea măști zhir.I nu ajuta la domiciliu și cu ou gălbenuș de uuuu..ne o îngrijire a părului și putoare groaznic atunci. Deci, ce sfat-spală părul în fiecare zi alte cel puțin, și înainte de spălarea capului pentru a face o masca de păr ulei de brusture, apoi ridica un șampon pentru modul volosam.V în timpul samponare la masaj scalpului și după miytsya le pieptene o dată și se lasă sunt atât de uscat și cel mai important terpenie.Do toate acestea, am fost plâns de faptul că am un burete pe golove.I a făcut totul. Lisch le-ar restaura și a dat seama că este necesar să se spele parul in fiecare zi alte sau 2 și brusture preminyat de petrol și totul va fi bine)) Vă doresc noroc și răbdare!da, sunt de acord cu Victoria, un stil de viață sănătos și de a îmbunătăți toate de piele, inclusiv culoarea, și uscător de păr și TDA despre care nu sunt de acord, dar daca parul este sănătos și în cazul în care, ocazional, se pot usca arunca uscător de păr, la toate! Pentru cresterea parului si a maselor Detalii ale scalpului timp de 10 minute pe zi și de păr rasschesyvat în dimineața și seara la culcare) acum, eu spun odno.tut fete scrie că, în câteva luni de creștere a părului de 18 cm, fetele bine, acest lucru nu se întâmplă. maximă de păr pentru luna poate otrosti 2 cm bine, nu ca nu 5 și nu 18.eto ginetika. O alta, bea vitamine, Jeda noroc)

Am 2 luni freca regulat în ulei de migdale de păr, care este de 3 ori pe săptămână, și du-te la culcare cu el, în dimineața următoare se spală off. înainte de această măsură, așa cum am pentru o lună vom schimbat părul dovedit doar 1 cm (pentru că sunt blondă am văzut foarte clar rădăcini regrown), și deci o lună mai târziu, rezultatul a fost aproape la fel. dar pentru a doua lună într-un fir de păr a crescut de 4 cm :) aici ma duc acum este mulțumit și toate sfaturile =))


Când părul este tăiat, acestea sunt primele 2-3 luni sa creasca mai repede si apoi incetineste din nou. Nu ai observat că părul băieți nu crește atât de încet.

Sunt utilizarea nimic special. Numai șamponul meu. Parul creste foarte repede. undeva, o jumătate de an în urmă, a fost teribil de scurt, bob și Zadie ariciul, imediat sub lamele de păr. Trebuie doar să acorde mai puțină atenție părului, mai puțin să le atingă, pieptene, face coafuri, aliniați și strângeți. Atunci totul va fi bine.

lulu, 2 cm pe saptamana, nimeni nu cresc! poate fi într-o lună ?? acest lucru este absurd! Nu înțeleg oamenii care spun că au o lună la 6-7 cm de păr crește! Acest lucru este un nonsens și minciuni.


IARTĂ PRINTSESKA întârziere cu un răspuns timp de 3 ani = # „(dar a vrut să spună prietenul meu (și el are părul negru) să crească 5 cm MESYATS.A I BLONDIN.I 1cm = #“ (astfel încât blond încet de la faptul că substanțele care colorează părul o culoare închisă APROAPE Nu am o mulțime de ei, cu părul negru și părul să crească rapid și cred că rapid, din cauza prezenței acestei substanțe într-un KOLLICHESTVAH.KO imens toată această concluzie a ajuns de SAM din experiența personală.

Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“

Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]