Cine și de ce se va lucra în biroul fiscal

Cine va lucra biroul fiscal care atrage în aceste activități în sine controlere și cum să le folosească pentru a deveni?

Putere și mită

Scape din criză

„Am absolvit majoring Economic Institute din“ Banking „și a plecat să lucreze în biroul fiscal în mijlocul unei crize - cu ani în urmă și jumătate. Alegerea nu am avut, iar în inspecție a promis creșterea carierei, salariu bun, bonusuri. Atras și că clădirea Federal Serviciul Fiscal este situat în apropiere de casa. Am repartizat la departamentul care se ocupă cu contra-controale. Nu a fost așa, așa cum am promis, și ar trebui să fie păzită chiar și atunci când am Naham destul de nedrept în departamentul de personal pentru un loc de muncă. Dar am decis că acest lucru nu este în valoare de un aspect, și apoi a început.În primul rând, ziua de lucru nu se termină niciodată în nevoie de ora șase - am fost de multe ori amânată până la șapte sau opt, pentru că lucrarea a fost foarte mult; uneori, a trebuit să merg afară în zilele de sâmbătă, ieșirea oficială. În al doilea rând, premiul promis nu depinde de cantitatea de muncă, care se realizează, și bunăvoința autorităților și starea de spirit. În cele din urmă, ca cel mai tânăr din departament, am lucrarea cea mai de rutină a primit. Nu am participat la o petrecere de ceai, pentru că ceva care nu este nimic nu a avut timp, și conversații peste ceai au fost, nu am fost atras (cea mai mare parte a discutat ceea ce un impozit bun și unii oameni de afaceri proaste, bine, bârfe, desigur, nu sa oprit). Nu sunt sigur că toate inspecțiile atât de acceptat, dar ne-am dezvoltat „scârțâit“ - a fost imposibil să spun nimic mai mult despre ea imediat a recunoscut autoritățile. Bănuiesc că unii angajați și prime plătite pe această bază. Apropo, am instalat o perioadă de probă de trei luni, dar în cele din urmă a fost amânată timp de șase luni. Apoi, el a vorbit despre creșterea, dar, de asemenea, a rămas la nivelul de conversație. Unii erau experți în prima categorie - o poziție de pornire - cinci ani sau mai mult! Acum două luni, am renuntat si nu regreta. De altfel, în ceea ce privește salariile, pe de testare de șase luni, ea a fost de doar 12 000, iar apoi a devenit la fel de mult de 17.000, dar în opinia mea, este foarte mic pentru un astfel de volum de muncă, având în vedere că salariile pot rămâne neschimbate de ani de zile. Dar acest lucru nu este atât de rău, pentru că în departamentele vecine, unii experți salariu a fost de aproximativ zece mii de ruble. "

Pas în cariera ta

Există o altă părere despre activitatea Inspectoratului. Acesta poate fi un bun început pentru cariera viitoare. Natalia Tyumeneva. inspectorul unul al Serviciului Fiscal Federal al orașului Moscova:

„Nu înțeleg cu adevărat de ce oamenii care doresc să câștige o mulțime și doar du-te la locul de muncă în structura de stat; este clar că este posibil să se conta pe un salariu solid numai după câțiva ani - și că, la o anumită încăpățânare. Biroul de impozitare are posibilitatea de cariera de creștere și stabilitate. În plus, această activitate poate fi o piatră de bună pas cu pas în cariera ta ca un întreg, chiar dacă nu sunt de gând să rămână acolo. Am absolvit facultatea de drept și a venit aici pentru a lucra în departamentul juridic, trudesc până la trei ani. Știu că experiența câștig în dreptul fiscal și cu bunele practici în fundal, pot obține un loc de muncă bun în proces, de exemplu. Acum, salariul meu este de 25 de mii de ruble. Și promit, nu toate mită Ia impozit! Prin urmare, judeca fără discriminare pe care noi toți „au o mulțime de“ în plus față de salariul oficial - este imposibil. În ceea ce privește premiile, li sa promis o bază lunară, dar, practic, da la fiecare trei luni, acesta din urmă a fost în valoare de 20 de mii de ruble. Cel mai mare premiu este Ajunul Anului Nou - 120000, care a fost foarte mulțumit și a avut la îndemână. Cei care lucrează pentru mai mult de trei ani, iar primele sunt mult mai mari, cel puțin în țara noastră. Eu cred că fiecare are propriile motive pentru a merge la muncă taxa. Categoric spun că aici este rău, nu poți. I se potrivesc program de lucru, apropierea de acasă, stabilitate, avem o echipă bună, și cel mai important - Știu, pentru ce trudă. Prietenul meu a lucrat timp de trei ani, în taxa, iar apoi a mers la contabilii, iar acum este - un mare expert în domeniul lor, știe totul despre taxele din interior, unele subtilități și nuanțe în activitatea de inspecție, care sunt, de obicei, un contabil și niciodată visat! Din ceea ce am auzit, este un mare ajutor în munca și valoarea sa. "

Se pare că un mare contabil poate obține de la fostul inspector, și vice-versa - unii contabili lucrează în biroul fiscal, cu toate că astfel de cazuri sunt mult mai mici.zâmbet cunoscător

Tinerii profesioniști care vin să lucreze în taxa, atunci visul de a ocupa o poziție înaltă și de a primi salariul corespunzător. Și mulți oameni cred despre inspecție site-ul, crezând că era acolo, dacă nu este un salariu mai mare, apoi recompensa sistematic de oameni de afaceri cu condiția precis! Este adevărat?

Irina Abrosimov. inspectorul fiscal la fața locului de inspecție în Nijni Novgorod, a vorbit despre poziția sa cu privire la această chestiune:

„Când spun că am de lucru de inspecție la fața locului a taxei, apoi imediat am vedea pe fețele interlocutori știind zâmbet, și puțini oameni reușesc să le ascundă. Se pare că inspecțiile la fața locului sunt universal sinonime cu mită. Se crede că sunt favorizate de oameni de afaceri, suntem hrăniți, se toarnă vinul, și apoi o altă escortă, predarea solemn plicuri. Toate un pic greșit. În primul rând, munca este foarte greu mental. Atunci când este necesar inspecții la fața locului? În acest caz, în cazul în care rapoartele prezentate de către antreprenori există o eroare, și ar trebui să verificați de două ori. Prin urmare, suntem întâmpinați cu ura - nimeni nu este fericit pentru oaspeții de taxa. Și chiar dacă încercați să se comporte ca și cum nimic nu sa întâmplat, este încă acolo. Crede-mă, observând că în fiecare zi este foarte frustrant! Când am venit aici să lucrez, am fost avertizat că este necesar să existe un anumit tip de caracter, și eu sunt încă supărat.

De ce am continua să lucreze? Poate părea banal, dar eu nu știu nimic altceva. Adică, aș dori să încerc ceva nou - Știu că după taxa de persoane sunt deținute în conturi bancare și, dar nu știi niciodată în cazul în care un pic, dar eu sunt prea mult timp în urmă aici. Mai întâi m-am așezat pe cec contra timp de aproape șase ani, apoi în off-site-ul timp de doi ani, apoi transferat la echipa vizitatoare. Aici am un salariu stabil, plus bonusuri aproape în fiecare lună - ghid ne-a nu jigni. Deci, în total se pare bine. Echipa Îmi place, de asemenea. Mai mult de o dată am auzit zvonuri că aproape toate inspecțiile fiscale „bel“ muncitori dezvoltate bârfe. Poate doar am avut noroc, dar nu avem nici o astfel. Dar, mai degrabă, totul e exagerat, pentru că atmosfera din echipa nu depinde de o anumită organizație, precum și de la oamenii care au adunat acolo. Când am fost un nou venit, am explicat cu răbdare toate de multe ori, niciodată țipetele auzit și grosolănia de la colegi. Pe plătitorilor prea rău nu este perturbat, deși, uneori, doresc să o facă - asta e partea lor grosolanie este suficienta. Ce pot sa spun, pe baza experienței lor? Acesta funcționează mai bine pentru a merge la taxa interraionale pe contribuabili mari, mai degrabă decât districtul, deoarece salariile sunt mai mari acolo. Eu cred că oricine poate găsi un loc ca în biroul fiscal, dacă vrea să lucreze direct în domeniu. Se plâng despre cei care doar așteaptă banii mari, poziții înalte, oportunități de a comanda și de a decide. Mulți sincer nu doresc să lucreze, ci pur și simplu incuba timpul alocat, considerându-l sub demnitatea lui să o facă pentru bani, care oferă primii specialiști în grad. Mai ales pentru tineri nefericit, care vrea imediat totul - și un salariu mare, și prime în fiecare lună în prima zi de lucru. O primă este, de asemenea, să fie câștigat. Prin urmare, de altfel, principalele plângeri cu privire la activitatea taxei. În ceea ce privește mită, cazul este periculos. Aceasta este doar o aparență, că inspectorii nu sunt puse în spatele lor - a pus, și cum! Mai ales în ultimii 2-3 ani, pentru aceasta este strict efectuată. Nu vreau șapte ani să meargă la închisoare, așa plicuri, și alte oferte încearcă să evite. "

stabilitate

Poate că nici o altă lucrare nu provoacă atât de multe controverse și opinii contradictorii, cât de mult activitățile de inspecție fiscală! Deci, în primul rând, există stabilitatea acelei structuri de stat poate oferi. Ca un exemplu - numărul celor care doresc să lucreze a crescut în timpul crizei. Salariile în mijloc, deși nu mare, dar sunt plătite la timp; cu excepția faptului că are o primă, prime pentru serviciul public, care poate ajunge la 120 la sută, precum și diverse stimulente financiare, denumite și „SMS“. Toate salariile, desigur, „alb“, concediu plătit, concediu medical, „fiat“. pozițiile deschise există întotdeauna - majoritatea inspecțiilor fiscale se confruntă cu un deficit de personal, și cel puțin 30 la sută. Nu toți cei care merg acolo la muncă, initial au studii superioare, dar se poate obține cu ușurință: IRS trimite angajații promițătoare pentru a studia în institute, academii și chiar în școală absolvent. Sosire în același timp, poate fi pe bază preferențială - există o voință, iar la locul de muncă, la rândul său, să furnizeze concediu de studiu necesar cu plata. Cineva vine pentru cariera viitoare, la urma urmei, într-o anumită diligență la biroul fiscal poate urca pe scara ierarhică și de a obține un rezultat demn de răsplată și respect. Unii apoi du-te la avocații, contabilii, pentru a lucra într-o bancă, și cred că experiența taxei a jucat în formarea rolului lor de neprețuit.

Dar există, de asemenea, nemulțumiți, cei care nu pot, ei au avut experiență în IRS, pentru a găsi un loc de muncă pe undeva. Și el a negat pe motiv că munca lor are o evidență a activităților biroul fiscal! Unii ca un program stabil și posibilitatea în fiecare zi pentru a merge la muncă la ora șase seara, având două zile libere legale. Și cineva trebuie să rămână până târziu și termina în zilele de sâmbătă. Unii dintre specialiștii de ieri, mai degrabă a promovat rapid la locul de muncă, iar unii Linger de ani de zile „în rang și fișierul.“ Unul inspecții fiscale experiență de muncă obligatorie necesare, alții privi cu dispreț colegul său, care a lucrat timp de 1-2 ani, în această structură, iar pentru un motiv sau altul au plecat să ceară aducă o recomandare de la locul anterior.

Se pare că activitatea într-un fel de impozit loterie. Totul depinde de cât de norocos o anumită organizație, un colectiv de scopuri umane, care se întoarce la locul de muncă. Ca și în cazul tuturor organizațiilor, există, de asemenea, nemulțumiți, iar cei care au găsit ceea ce căutau. Partea pozitivă a lucra în taxa de multe ori este dificil de estimat, pentru că după ce a lucrat acolo timp de mai mulți ani, orice contabil va avea o experiență unică și cunoaștere a activității de inspecție în interior.

Svetlana Kuzina, expert în revista "Calcul"

Encyclopedia practice Contabil

vina în fața unui copil în creștere în sus, ca o buruiană.

Asta e, asa ca am renuntat. Copilul a crescut, poate fi interesant pentru a recupera) Booker nu este de vânătoare, ambalate în saci.

vina în fața unui copil în creștere în sus, ca o buruiană. Asta e, asa ca am renuntat. Copilul a crescut, poate fi interesant pentru a recupera) Booker nu este de vânătoare, ambalate în saci.