Cirque du Soleil cele mai bune camere (video)

Arată Alegria - una dintre cele mai renumite vederi Cirque du Soleil, care a colindat cu succes timp de 19 ani. La Kiev, Alegria arată un nou spectacol, care a implicat o trupă internațională de 55 de executanți, acrobați și muzicieni din 15 tari. Aceasta extravaganta de costume colorate, muzica originala, si acrobatii incredibile.În ajunul de reprezentări tochka.net amintește cele mai bune numere Cirque du Soleil:

Unul dintre numerele cele mai periculoase și complexe din Cirque du Soleil - „Wheel of Death“. sportivi Astounding trucuri fascinează, este pur și simplu dincolo de capacitățile umane.Într-un spectacol al Cirque du Soleil „O“ este numărul în cazul în care persoana care stă pe un scaun și citind un ziar. Treptat, acesta este complet iluminat - scaun, ziare, pantofi, pălărie. Se arde aproximativ cinci minute! O serie de alți artiști efectua cascadorii cu foc.

Viva Elvis Show - este un tribut adus regelui de rock 'n' roll Elvis Presley. Una dintre cele mai frumoase sălile de spectacol - aerialists efectua trucuri pe o chitară imens pentru piesa „O noapte cu tine“, care este executat într-un acompaniament de pian live.

The Beatles dragoste la Mirage

Artisti Cirque du Soleil aduce un omagiu la patrimoniul muzical al legendarului The Beatles, în felul lor ekraniziruya muzica lor.

Acest spectacol comercial Cirque du Soleil, motive urbane inspirate, ia spectatorii în orașul lor basm fabulos.