cistita acuta cu primul ajutor în sânge ca un tratament, dieta

cistita acuta de sange - rare, de severitatea bolii, tratamentul, care este posibilă numai în cazul în care spitalizarea de urgență și sub rezerva multe reguli și restricții în paralel cu tratamentul medical intensiv. Odată ce ați vedea sânge în urină, o nevoie urgentă de a vedea un medic. Dacă furnizați în prezent prim-ajutor simptomele devin mai puțin pronunțată, adică nici un motiv să continue să se auto-medicatie, ceea ce poate duce la consecințe grave.Simptome și semne

Simptomele generale de cistita acută cu sânge nu este cu mult diferită de manifestările tradiționale, cu excepția faptului că apariția sângelui în urină, o indicație este forma hemoragică acută. dar fiecare caracteristică apare luminoasă și este însoțită de durere severă.

În această formă, există nevoia bruscă și frecventa de a urina, care este aproape imposibil de a tolera. Acest lucru se datorează numărului mare de ulcere la nivelul mucoasei vezicii urinare - de aici și acolo de sânge în urină. Imediat trebuie să spun că, în sine, apariția sângelui nu este o caracteristică critică, nu vă va spune despre prezența cheagurilor.

Dificultate urinat sau întârziere poate indica de asemenea un blocaj al cheagurilor de sânge (trombi) uretrei - este o ocazie pentru o intervenție chirurgicală de urgență.

Diagnostic si tratament

Boala diagnosticată prin analiza urinei (prezența cheagurilor de sânge sau de colorat în roz suficient de informativ) si cu ultrasunete. Baza pentru scopul analizelor și a procedurilor de cercetare este tratamentul pacienților simptomelor primare.

Tratamentul se efectuează numai în complex, iar la etapa inițială (acest lucru este un minim) medicina tradițională nu are loc.

Necesită hemostatice recepție și analgezice pentru ameliorarea simptomelor de durere, precum si pentru tratamentul primar au nevoie de antibiotice, medicamente anti-inflamatorii și antivirale (în funcție de etiologia bolii).O mulțime de atenție în timpul tratamentului trebuie să se acorde unor factori care nu sunt medicale în sensul cel mai deplin:

  • Igiena (intima) - trebuie să fie utilizat numai de formulări specializate, non-iritant și nu are efecte secundare. Atunci când astfel de simptome este cel mai fiabil de a folosi tampoane cu un strat antibacterian (nota tampoanele cu mușețel);
  • dieta si reaprovizionarea constantă a echilibrului de apă al organismului. Din cauza călătoriilor constante la baie se poate produce o ușoară deshidratare (nu este teribil, dar pentru normalizarea vezicii urinare și a rinichilor - este necesar).

Primul ajutor pentru cistita cu sânge

Dacă apar semne evidente de urină cistita acuta devine roz necaracteristic sau de culoare roșie, înseamnă că sângele este prezent în ea. Intensitatea culorii depinde de gradul de deteriorare vas de sange. Dacă o sângerare puternică atunci când este afectat vasele de sânge majore și urină bogat de sânge este luminos de culoare cărămizie, primul ajutor de urgență este după cum urmează:

  • pune pacientul la culcare;
  • pune o rece (pachet de gheata), în partea inferioară a abdomenului;
  • apelați brigada de urgență.

Atunci când cantități mici de sânge în acțiuni de prim ajutor la domiciliu nu poate fi la fel de dramatică. Acestea au ca scop reducerea inflamatiei existente la domiciliu mijloace. Acesta poate fi:

  • antispasmodice - No-Spa. Spazmolgon;
  • înseamnă o acțiune integrată - Trinefron, Kanefron H;
  • ceaiuri de plante sau extracte cu actiune de vindecare;
  • antibiotice (prescrise de medic).

În plus față de interzicerea tradiționale de gras, prăjit, afumat, sarat si picant ar trebui să fie complet excluse din produsele dietetice care accelerează procesul de formare a sângelui. Aceasta sfecla, marar, patrunjel, boia, precum și unele specii de pești (macrou, păstrăv, somon, somon Chum, Coho și păstrăv rocă), datorită concentrației ridicate de calciu și fosfor - baze de os trabecular.

În plus, există recomandări pentru a limita utilizarea de dulce:

Dar a permis utilizarea unui cacao slab și lapte degresat.

Baza dietei în timpul acute cistita cu sânge pe principiul protecției maxime a mesei, care nu a avut consecinte asupra vezicii urinare.

Pentru a crește eficacitatea tratamentului și pentru a menține starea generală a organismului la un nivel acceptabil, este necesar să se utilizeze mai mult lichid (ceea ce înseamnă că bea) - băuturi din fructe naturale din fructe de mlaștină. apă minerală necarbogazoase sărată sau apă fiartă.