cistita acuta de urina cu sange

Sânge în urină în cistite: cauze si tratament

Inflamarea vezicii într-o formă acută poate fi însoțită de secreții sângeroase prezente în urină. Cistita cu cistita sânge, hemoragică. formă acută și se caracterizează prin leziuni ale vaselor mici de sange care alimenteaza vezica urinara.Cauzele de cistita cu sânge în urină

Ca regulă generală, cistita la femei cu sînge apare ca rezultat al activității vitale a agenților patogeni și a virusurilor cauzatoare de boli. In plus, urina cu sange la cistita caracteristice după radioterapie și, ca urmare a unor medicamente.

Medicii aloca un anumit număr de factori care contribuie la apariția cistitei hemoragice:

 • Structura Patologia vezicii urinare și ale tractului urinar;
 • Obstacolele în fluxul normal al urinei (Patologie, concrements, tumori și cancere);
 • Proprietăți reduse imune ale unui organism;
 • Reconstrui într-o Hormonale femei legat de sarcina sau menopauza;
 • Sânge în urină pot apărea în cistite rezultat rinichi microtraumele, vezică, ale tractului urinar;
 • Nerespectarea regulilor de igienă personală;
 • activitatea sexuală nediferențiată, schimbarea frecventă a partenerilor;
 • Constipație, retenție urinară, golirea întârziată a vezicii urinare.

Ultimul punct este deosebit de important pentru a transmite la fetele, chiar și în copilărie. Pe langa intinderea peretele vezicii urinare si leziuni tisulare probabilitate ridicată de cistita, prese vezicii urinare umplute pe organele sistemului de reproducere situate în pelvis. Expunerea prelungită poate duce, în viitor, la infertilitate.

cistita acuta de urina cu sange

Principalele semne de inflamație a vezicii urinare sunt:

 • Probleme cu urinarea - înțepătură senzație, arsură, disconfort, plenitudine, sau golirea incompletă a vezicii urinare;
 • urinare frecventă;
 • Sharp nevoie, bruscă de a urina, nu este întotdeauna posibil să se ajungă la toaleta, incontinență;
 • Durere în partea de jos a abdomenului, lombare și sacrale;
 • Stare de slăbiciune, iritabilitate, lipsa de energie, poate crește temperatura corpului;
 • un număr mare de leucocite prezente în urină.

Cistita poate fi sânge în urină, dar acest simptom indicativ al bolilor acute, care necesită o acțiune imediată. Despre cistite hemoragice manifesta simptome suplimentare:

 1. Urina devine roz sau nuanță maronie;
 2. Sânge în urină în cistita dă un miros caracteristic;

Daca un cheag de sânge este eliberat, organismul pierde o mulțime de sânge, această condiție este viața în pericol și necesită spitalizare imediată.

cistita acuta de urina cu sange

Cistita cu sânge la sfârșitul urinare poate duce la complicații grave:

 1. Anemia asociata cu pierderea de sânge mare.
 2. Formarea trombilor, cheaguri de sânge pot ocluzioneze vasele de sânge, cauza daune, duce la accident vascular cerebral, infarct miocardic.
 3. Infecție care provoacă boala se raspandeste in organism, care afecteaza alte organe pelvine.

Cum de a trata sânge cistita

Tratamentul oricărei boli incepe cu ancheta pacientului, colectarea reclamațiilor, istoricul de redactare. Inflamarea vezicii urinare necesită un studiu cuprinzător:

 • Analiza generală de sânge și urină vor stabili faptul prezenței inflamației, prezența sângelui în urină;
 • Ultrasunete, cistoscopie, studii rentgenografichekie permit să localizeze zona afectată;
 • Urocultură asupra florei patogene si frotiul din uretra identifica agentul cauzal.

cistita acuta de urina cu sange

După o examinare cuprinzătoare și diagnostic, tratament urolog numește:

 1. medicamente antivirale și antibacteriene, a căror acțiune are ca scop combaterea agentului cauzal al bolii. În această etapă, eul nu este numai permisă, dar, de asemenea, plină cu agravarea situației. Antibioticele cu spectru larg, nu se obține rezultatul dorit, creșterea rezistenței bacteriene la medicament. În viitor, ridica un preparat va fi mult mai greu.
 2. Tratamentul local include administrarea de imunomodulatori care sporesc nivelul de protecție a organismului, diuretice și taxe infecție solubilizează, medicamente pentru a calma durerea și spasme;
 3. Un efect bun este dat de fizioterapie: terapie magnetică, UHF, reflexoterapie;
 4. Pacientul cu pierderea de sânge sunt prezentate suplimente de fier;
 5. Medicina modernă tratează inflamația vezicii urinare, cu un laser. Pe scurt, stația andocat pe termen livrarea problema persistă și cistita;
 6. Pacientul necesita o dieta stricta care exclude alimentele grase, sarate, condimentate, alcool, ciocolata, cacao.
 7. În plus, în perioada acută de repaus, reprezentată activitate fizică, minimă.


Cistita cu sânge

cistita acuta de urina cu sange

Uneori, pacientul cistita poate observa că urina ei este evidențiată în culoare roșie sau roz. Dacă se întâmplă acest lucru, la sfârșitul urinare, este o manifestare a cistita acuta, în cazul în care fiecare bucată de urină este de culoare roșie, este o manifestare a unei forme mai severe ale bolii - cistită hemoragică.

Cauzele de cistita cu sânge

 1. cistita hemoragica pot fi cauzate de virusuri (cel mai frecvent infecție adenovirală). Virusul intra in fluxul sanguin împreună la nivelul tractului urinar. Acest tip de boala este cel mai frecvent la copii, mai ales la băieți.
 2. Apelarea această inflamație a vezicii urinare pot forma citostaticelor de primire din care este produs acroleina în corpul uman. Acest material ca excreția urinară irita vezica urinara.
 3. Prin dezvoltarea cistita hemoragica in forma poate provoca, de asemenea, organismul daune radiații.
 4. Cistita este o sange bacteriana este mai frecventa la fete si femei. Agentul cauzal al cistitei hemoragice bacteriene actioneaza normale E. coli (Escherichia coli).

Dezvoltarea bolii contribuie la următorii factori:

 • scăderea contractilității peretelui muscular al vezicii urinare;
 • corpuri străine în uretra, mucoasa traumatică și duce la inflamarea;
 • vezică neoporozhnenie lung, ceea ce duce la o circulatie proasta in zidurile sale;
 • prezența unor obstacole anatomice în fluxul de lichid (bule luminale îngustarea, compresie tumora vezica urinara).

În această formă de cistita a mucoasei vezicii urinare este accidentat, vasele de sânge sunt expuse și dezvoltate de sângerare.

Simptomele de cistită cu sânge

cistita acuta hemoragica incepe cu o urinare dureroasa si frecventa, de urgență, care sunt practic constante, creșterea de temperatură.

Spin cistita sânge această formă nu apare dintr-o dată - durează de obicei câteva ore de la debutul bolii până la acest punct. În unele cazuri, sânge în urină este atât de mult încât formarea cheagurilor formate din ea, pur și simplu bloca uretra, ceea ce duce la retentie urinara.

Simptomele cistite hemoragice cronice este mai puțin severă, dar aceasta poate provoca o complicație, cum ar fi anemia din cauza pierderii de sânge constantă.

Ce se poate face în cistita cu sânge?

Trebuie să știi că auto-tratamentul cistitei cu sânge nu este permisă. cistita hemoragica este tratat într-un spital.

Pacienții trebuie să bea multe lichide și repaus la pat. Ca băuturi folosite pentru băuturi din fructe, apă minerală necarbogazoase, diverse băuturi din fructe, infuzii de plante cu antiflogistice, hemostatic și efecte diuretice (de exemplu, coada șoricelului, coada calului, bearberry. De frunze de afine).

In cistita hemoragica este o dieta constând din produse care nu pot provoca iritatii la peretele vezicii urinare. Din exclude dieta pacientului toate prăjit, picant, conserve, afumat, acru, sărat.

cistita acuta de urina cu sange
În cazul în care boala este de origine bacteriană, pacientul este prescris antibiotice. De asemenea, pacientul trebuie să ia medicamente care opresc sângele și întărește peretele vascular.

În cistite hemoragice nu este permisă utilizarea procedurilor de încălzire.

În cazul pacientului cheaguri de sange infundat uretra, îndepărtarea lor se realizează de instrument. Pentru a preveni acest proces, pacientul în alocarea unor cantități mari de sânge în urină este pus cateter urinar pentru a asigura fluxul normal al urinei.

Avantaje: antibiotice cu spectru larg,, rapide simptome sigure de eliminare cistita efect de acțiune îndreptate asupra agenților patogeni cistita de durată, nu produce efecte secundare, o singură aplicație pentru a realiza eff terapeutic, plăcut la gust, simptome de sevraj de boală acută, mijloace eficiente

Recent, mi sa întâmplat probleme - noaptea a început cistita. Cele mai multe femei sunt familiarizați cu inflamat. Arsură în timpul urinării, nevoia constanta la baie si dureri abdominale. Toate nimic, dar o oră mai târziu scapă la baie toate simptomele adăugate - sânge în urină. Am fost în stare de șoc. Anterior cistita bolnav, dar fără sânge în urină. Se pare înfiorător, și înfricoșător.

Până dimineață, toate agravat - durerea a devenit mai puternica si a aparut urina, altele decât formarea cheagurilor de sânge. Aici am intrat în panică complet. Încercările de a scrie urolog plătit pentru că urolog este capabil de a diagnostica si prescrie un tratament corespunzător. Dar chiar și încărcați viitorul apropiat, în care am putea lua era seara târziu. Stat la momentul chiar mai rău - nu am putut sta jos, și a fugit în jurul camerei înainte și înapoi, încercând să frâneze cele mai puternice dorințe într-o toaletă.

În general, a trebuit să se întoarcă la Internet și răsfățați-vă. Deci nu se poate face și eu cer tuturor cititorilor inainte de a bea medicament, cereti sfatul medicului!

Chose pregătire Monural.

cistita acuta de urina cu sange

Cutia conține 1 plic de pulbere. Am diluat în apă și băutură. Acest curs intreg de tratament cu acest medicament. Gustul este plăcut - citrice.

Viteza de acțiune: Băut Monural dimineata, dar până la prânz (după 3 ore) a observat că sângele în urină a fost puțin mai mică și mai puțin a început să curgă la toaletă. Până seara, și cheaguri de sânge în urină nu a fost (bine, poate o picătură pentru întregul volum). câmp urinarea Durerea a continuat. Această noapte nu a fost în stare să doarmă fără să lăstarii la toaletă. În dimineața zilei de sânge în urină nu este găsit, după care merg la toaletă burta încă un pic întinderi, dar ele nu au fost durerea sălbatică care ma deranjat prima zi. Întreaga zi a mers la toaletă în mod normal, dar cel mai des decât de obicei și, practic, nici o durere.

Chiar nu am putut imagina că există o astfel de remediu minune. Ma ajutat foarte mult!

Efecte adverse după utilizare nu este găsit. Acest medicament poate fi, de asemenea, utilizat pentru copii de la 5 ani! Antibiotici acționează exclusiv pe agenții cistita.

Vreau doar să lase o fotografie instrucțiuni:

cistita acuta de urina cu sange

cistita acuta de urina cu sange