Cistita la femei cu sange cauze, simptome, tratament

Cistita - este o boala comuna de sex feminin asociată cu inflamație a vezicii urinare si este insotita de simptome extrem de dureroase.

Cauzele cistita sunt variate, dar cele mai comune - este nerespectarea normelor de igienă și a infecțiilor personale, a bolilor cu transmitere sexuală.Cistita la femei cu sange cauze, simptome, tratament

Identifica mai multe forme majore ale bolii: cistita acuta cu sânge și cistita cronică. Forma acuta a cistitei se caracterizeaza prin durere ascutita si foarte severe, pacientul urmărește aproape întotdeauna și consolidează la urinat și în timpul actului sexual. În simptomele cistitei cronice nu sunt exprimate atât de clar, dar sunt permanente. Forma cronică de cistita. de multe ori un rezultat al tratamentului necorespunzătoare sau întârziată.

Cure cistita la femei cu sânge după trecerea sa la „Cronica“ este aproape imposibil, și chiar și atunci, s-ar părea, finalizarea tratamentului simptomelor veni înapoi din nou și din nou.

Un semn evident cistita luate în considerare în urină sângerare. Acesta este un mesager direct al cistita acuta si motive de trimitere imediată la un specialist.

De ce cistita apare sânge în urină? motive

Principalele cauze ale inflamatiei la nivelul vezicii urinare următoarea:

 • diverse microorganisme Chlamydia și protozoare (acestea pot ajunge in vezica urinara ca în podmyvanii greșit și în timpul actului sexual);
 • viruși (a obține femeilor microflorei microflorei bărbaților infectate);
 • ciuperci (de multe ori cad doar din microflora partener infectat sau igiena personală precară);
 • diferite tipuri de bacterii (pot ajunge in vezica urinara si neprotejat sexual și chiar și atunci când scăldat în corpul de apă contaminată). O anumită cantitate de bacterii gasite in corpul uman este constantă, dar este dificil de a dezvolta o inflamatie reversibilă), cu o creștere a numărului acestora.

Cistita la femei cu sange cauze, simptome, tratament

Cea mai frecventă situație, care se dezvoltă ca urmare a cistita:

 • leziuni genitale și alte organe ale sistemului urogenital;
 • hipotermie regulate;
 • de infectie in timpul actului sexual neprotejat;
 • otrăvirea sângelui (și alte motive similare);
 • orice intervenție (inclusiv chirurgicale efectuate sub sterile nerespectarea normelor);
 • Golirea neregulată a vezicii urinare;
 • nerespectarea normelor de igienă personală;
 • prezența corpului străin de vezică urinară.

Cum este cistita

Procesul inflamator observat în vezica urinară, în cazul în care numărul de microorganisme în uretra crește semnificativ. Ca regulă generală, o persoană sănătoasă nu mai mult de 1/3 din uretra. Adesea, acest fenomen se observă și în cazul, în cazul în care o femeie este prea des suferă dorința de a goli vezica urinară și amână călătoria la toaletă. Ca urmare, există o „acidifierea urinei“ și a mediului în curs de dezvoltare, care este cel mai favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor. Cu toate acestea, în unele cazuri, dezvoltarea cistita nu este conectat la uretra, cavitatea vezicii urinare nu este steril.

Ce se întâmplă cu vezica urinara dezvoltarea ta cistita pi

Inflamație la nivelul vezicii urinare manifesta corp puternic umflarea, dureri constante la nivelul abdomenului inferior, hiperemie, etc.

Cauza cistitei și apariția hemoragiei nu este întotdeauna infecția. Boala poate rezulta, de asemenea, de la expunere regulată la terapia cu radiații, diferite medicamente, produse chimice și alte metode de tratament legate de patologii grave.

Sânge în urină în cistita. Forme de hematurie

Există mai multe tipuri, care sunt împărțite apariția simptom de sângerare în timpul urinării.

 1. Microhematuria - apariția sângerării în moderare. De multe ori, în acest caz, pacientul nu poate observa semne de boală, care sunt detectate doar prin analize de laborator a urinei. Acest simptom indică o „întoarcere“ a bolii la o cistita cronică sau stadiul inițial al inflamației. In unele situatii, hematurie microscopice nu indică dezvoltarea cistitei, și prezența unor leziuni minore ale sistemului urogenital.
 2. Hematuria brută - sângerare abundentă în cistita. Alocarea de cistita la femei pot fi observate cu ochiul liber (de multe ori urina cu sange in cistite schimbă complet culoarea la lumina roșie).


Cistita la femei cu sange cauze, simptome, tratament

Cum să înțeleagă că sângele în urină - un mesager al cistita?

Apariția sângelui în urină - este, în orice caz, un semn al unei boli grave, astfel încât acest simptom indică faptul că o nevoie urgentă de a merge la un specialist. Se întâmplă ca sângele în urină poate indica prezența tumorilor în sistemul urogenital, pietrele din vezica urinara si ureterelor, hemoragii interne, etc.

Chiar dacă observați cistitelor cu sânge la sfârșitul urinare - este, de asemenea, un simptom major. Și vă mai pune o vizită la un specialist, cu atât mai abundente și mai devreme va deveni o selecție.

Determina că aveți o cistita și este sânge în urină poate fi, de asemenea, pentru următoarele simptome:

 • tăierea durere în organele genitale (dar acest simptom poate fi prezent într-o serie de alte boli ale sistemului genitourinar);
 • schimba culoarea în urină la un plin de noroi;
 • urinare frecventă (în multe cazuri, merge la toaletă în același timp, nu duce la golirea vezicii urinare);
 • o creștere bruscă a temperaturii corpului;
 • o slăbire generală a organismului.

Cu toate acestea, diagnostic corect și un tratament adecvat poate alege un medic.

Diagnosticul cistitei în apariția sângelui în urină

După ce ați găsit sângele în timpul urinării, și a apelat la un specialist, va fi atribuit un număr de măsuri de diagnostic. În special, veți fi direcționat la livrarea testelor de laborator: hemoleucograma si sumar de urina; pe cistoscopie și examinarea cu ultrasunete a organelor pelvine. În unele cazuri, de exemplu, în cazul în care anchetele de utilizare a timpului nu ajuta pentru a face un diagnostic, o biopsie a tesuturilor vezicii urinare pot fi atribuite.

Cistita la femei cu sange cauze, simptome, tratament

Tratamentul cistitei cu sânge

Cistita vindecare în prezența sângelui în urină, pot să apară în mai multe moduri. Frecvent, modul de a trata cistita, aceasta depinde de forma bolii, gradul de dezvoltare, prezenta in pacient altor boli înrudite, caracteristicile fiziologice ale pacientului etc.

Cu toate acestea, în cazul în care există o sângerare vaginală, atunci putem vorbi despre începutul sau dezvoltarea procesului inflamator. Prin urmare, este important să se respecte confortul pacientului si pentru a minimiza orice activitate fizică. De multe ori, femeile cu cistita, sangele este trimis la un spital de zi, în cazul în care acestea sunt în jurul valorii de ceas, sub supravegherea specialiștilor.

Ca medicamente sunt numiți de medicamente antibacteriene care ajuta la oprirea inflamatie. medicație specifică medicul prescrie, pe baza a ceea ce a fost agentul cauzal al bolii.

Acesta este motivul pentru sine contraindicat în cistita: voi nu va fi capabil de a determina care grup de medicamente este nevoie imediat în cazul dumneavoastră. Rețineți că tratarea necorespunzătoare a oricăror boli ale sistemului urogenital, în special cistita poate duce la complicații foarte grave, pana la infertilitate.

Mai mult, incapacitatea de a face apel la cei de tranziție calificați provoacă cistita cronică, și apoi să efectueze tratamentul bolii este mult mai complicată.

In plus fata de antibiotice, în cele mai multe cazuri, sunt atribuite și alte droguri, ca cistita activă necesită terapie complexă. De exemplu, ele pot fi atribuite analgezice, fizioterapie si altele.

Cistita la femei cu sange cauze, simptome, tratament

Posibile complicatii ale cistitei cu sânge. Ce trebuie să faceți dacă găsiți sânge în urină

Există câteva dintre cele mai populare opțiuni pentru dezvoltarea situației, în cazul în care sângele anestezic tratat în mod corespunzător:

 1. De multe ori agravată de contaminare infecțioasă a transmiterii altor tipuri de infecții care complică tratamentul.
 2. În organism, crește dramatic numărul de bacterii, care ar putea afecta echilibrul general al microflorei (de multe ori acest lucru se întâmplă în cazul în care pacientul decide să aleagă antibiotice pentru tratament).
 3. Dezvoltarea uretrită și a altor boli ale sistemului urogenital, adiacent la vezica urinara.
 4. Dezvoltarea formelor cronice de cistita și exacerbarea inflamației observate.
 5. Gravă încălcare urinare: retenție urinară permanentă, incontinență, etc.

Cistita la femei cu sange cauze, simptome, tratament

Cum de a preveni dezvoltarea de cistita cu sânge

Pentru a preveni dezvoltarea oricărei forme de cistita, în special acută, trebuie respectate o serie de măsuri preventive:

 • pentru a preveni hipotermie;
 • respectați cu strictețe toate regulile de igienă personală;
 • monitorizarea funcționării intestinelor și pentru a preveni dezechilibrul microflorei;
 • trata cu atenție orice boli ale sistemului urogenital până la recuperare completă;
 • vizite regulate la ginecolog și trec testele de laborator comun.

Amintiți-vă că toate bolile „de sex feminin“ nu este vindecat în timp, în mod necesar se manifesta la varsta adulta. Cistita pot fi tratate și, în multe cazuri, este tratat rapid, dar de data aceasta, este important să solicite asistență medicală și strict urmați toate recomandările medicului dumneavoastră.

Cistita la femei cu sange cauze, simptome, tratament