Cistita la femeile cu tratament de sange, cauze, ce să facă

Cistita la femeile cu tratament de sange, cauze, ce să facă

Multe femei sufera de boli, cum ar fi cistita. Aceasta boala a vezicii urinare și poate lua multe forme. Cel mai adesea la femei, ea se manifestă ca o cistita hemoragica, sânge în urină. Este o boala cronica, care este în mod constant chinuit de reprezentantele sexului feminin.Oamenii bolnavi cu cistita, practic, un nivel foarte scăzut de hemoglobină în sânge este o cantitate mică de celule roșii din sânge. În unele, observați un deficit foarte mare de oxigen. Deoarece cistita acuta, este o problemă foarte gravă, tratamentul trebuie sa fie abordate cu cea mai mare seriozitate.

În general, dacă să sângereze cistita?

Cistita la femeile cu tratament de sange, cauze, ce să facă
Mulți oameni întreba: „Este sânge Uneori cistita?“. De fapt, cistita nu este întotdeauna însoțită de sânge atunci când urinat. Uneori, separarea sângelui, poate să apară din cauza hemoragiei interne. Din această cauză, condiția fizică a femeilor ar putea înrăutăți în mod dramatic, se pare transpirații reci și participarea palpitații. În astfel de cazuri, aveți nevoie pentru a apela un medic sau de a lua pacientul la spital.

Mulți medici explica de ce există sânge în cistita. Acest lucru se datorează faptului că, în contact cu infectie a vezicii urinare, deteriorate mucoasa, care sângerează în cele din urmă.

Pentru referință! In cistita acuta, urina devine o culoare maronie, iar in hemoragic, cheaguri de sânge sunt alocate.

Conform statisticilor, cheaguri de sânge în cistită, apar numai atunci când boala devine apar complicații cronice sau grave, în timpul procesului inflamator. Acest fapt indică faptul că este posibil pentru a preveni agravarea cistita hemoragică.

Sfat! Dacă aveți cistită găsit într-un stadiu incipient, va face toate eforturile pentru a scăpa de acest inamic dureros.

Cistita la femeile cu tratament de sange, cauze, ce să facă
Prin urmare, pentru a înțelege dacă cistita să sângereze, trebuie să consultați un medic.

Cel mai adesea, cistita brăzdat cu sânge apare la femeile cu vârsta cuprinsă între 22-43 ani. Din acest simptom este foarte dificil de a scăpa de atât de multe femei sufera de spotting o viață întreagă.

Cauzele de cistita cu sânge

Unele femei nu inteleg de ce urina lor cu cheaguri, în momentul în care nu există nici o menstruație.

Important! Dacă observați sânge în mod regulat, la sfârșitul urinare, trebuie neapărat să solicite asistență medicală. La momentul primirii de ajutor de la un muncitor calificat, puteți evita complicații.

Cistita la femeile cu sânge sau a cistitei hemoragice pot apărea din cauza mai multor factori, cum ar fi:

 • Slaba igienă personală,
 • Un sistem imunitar slab,
 • Patologia vezicii urinare,
 • urolitiază,
 • boli ginecologice Grave,
 • Tumora la nivelul tractului urinar,
 • O boală cronică a glandei tiroide.

Cistita la femeile cu tratament de sange, cauze, ce să facă
Aceasta este doar o parte din cauzele de cistita la femei cu sânge, sunt mai multe, dar toate servesc o funcție - să încalce stratul protector al mucoasei vezicii urinare. Din acest motiv, orice infecție care ajunge în peretele corpului de vulnerabile, promovează și dezvoltă un proces inflamator.

E. coli, acesta este cel mai frecvent motiv pentru care cauzeaza cistita la femei, sânge în urină. Dar există încă unele agenți de inflamație a vezicii urinare sunt:

Fiecare dintre acești agenți patogeni, mâncând nu lupta cu ei, duce la complicații și cistita cronică.

simptomele bolii

Sunt principalele simptome la femeile care sufera de cistita. Printre acestea se numără: 1. urinare frecventă,
 2. Durere severă în alocarea de urină,
 3. Afișat urină cu sânge,
 4. Toate urina este vopsit în culoarea maro,
 5. Dorința falsă de a merge într-un pic.

Cistita la femeile cu tratament de sange, cauze, ce să facă
La unele femei, pot să apară febră și frisoane dramatic. In cistita faza acuta, apare febra.

În cistită hemoragică, femeile nu se pot scrie întotdeauna cu sânge, se întâmplă că urina este colorat de culoare roșu-brun, și, prin urmare, pacienții nu își dau seama întotdeauna că au o inflamație a vezicii urinare. Prin urmare, controalele periodice la medicul ginecolog pentru a scăpa de cistita, nu permițându-i să prindă rădăcini în corpul tău.

Ce să fac?

Primul lucru de făcut este să consulte un medic. El va face să treacă de control, atunci diagnosticul corect.

Nu complica situația prin faptul că veți evita ajutorul unui profesionist cu experiență. Acest lucru poate duce la complicații periculoase și problematice.

diagnosticare

Cistita la femeile cu tratament de sange, cauze, ce să facă
Promovarea examenului de către un medic, el poate diagnostica cistite hemoragice datorită faptului că lăsați sânge în urină. Dar pentru a vă asigura că el a făcut un diagnostic corect, medicul prescrie supuse unor proceduri, cum ar fi:

 • ultrasunete
 • Analiza urinei,
 • Inspecția vezicii urinare (cistoscopie)
 • Examinarea cu raze X,
 • Diagnosticul de organe pelvine cu ajutorul ultrasunetelor.

În cazul în care suspiciunea este confirmată de un medic, apoi pentru fiecare pacient selectat terapie specială. Metoda de tratament va depinde de gradul de complicații și alte boli care au la pacient.

Primul lucru pe care medicul nu poate descoperi cistită hemoragică, numește repaus la pat. Este important să beți multă apă pură, din moment ce curata vezica urinara si excreta bacteriile nedorite.

Recomandarea! Bea o multime de medicamente diuretice.

Cistita la femeile cu tratament de sange, cauze, ce să facă
Deci, ca cistita, este o boală infecțioasă, acesta trebuie să fie tratate cu antibiotice. Pentru a atribui medicația corectă, medicul se uită la ceea ce analiza urinei dumneavoastră. Cel mai adesea, cursul tratamentului prescris de un medic, care durează aproximativ două săptămâni. După aceea, trebuie să treacă din nou un test de urină și de a afla starea vezicii urinare.

În cele mai multe cazuri, medicii prescriu cistită monural cu sânge. Acesta este utilizat ca un uroantiseptik antibiotic eficient. Utilizarea sa este controlată strict de către un medic.

dieta obligatorie atribuită, care exclude:

 • Picante, prajite si alimente afumate,
 • alimente conservate
 • Produsele care conțin cantități mari de sare,
 • alimente foarte acide.

Alimentația corectă este una dintre cele mai mari pași de recuperare.

Cineva suplimentar fiind tratat la domiciliu. Deoarece cistita apare la acele femei care au sistemul imunitar slăbit, acesta trebuie să fie consolidată în mod constant prin tratamente populare. Pentru a întări și de a vindeca corpul tau, femeile folosesc astfel de prescripții improvizate de medicamente, care includ:

Pe Internet există o mulțime de rețete cu privire la modul de a trata boala cu ajutorul unor remedii populare.

profilaxie

Cistita la femeile cu tratament de sange, cauze, ce să facă
Practic, cistita la femei merge intr-o boala cronica. În acest sens, el din când în când se face simtit si pentru a evita noi exacerbari sunt sfătuiți să ia măsuri preventive.

Mai mult decât atât, este foarte important să se respecte regulile simple de igienă personală. În timp ce toate aceste sfaturi sunt foarte simple, este nevoie de efort pentru a le urmeze.

Care ar putea fi consecintele si complicatiile?

Ca orice boală, cistita acută în cazul în care nu este tratată, poate duce la complicații. Cele mai frecvente boli suplimentare este anemia, infecții ale rinichilor și a vezicii urinare tamponadei.

 1. Anemia apare din cauza deficienței de oxigen în organism. Acest lucru se datorează faptului că o persoană își pierde o mulțime de celule roșii în timpul urinării, din cauza acestei există un deficit de oxigen și apare anemia. Atunci când această boală apare mai slăbiciune și oboseală, deteriorarea memoriei și pot fi prezente amețeli frecvente. Anemia afecta fara mila sistemului nervos uman.
 2. Daca este lasata netratata infectie la rinichi, in cele din urma infectia ajunge în țesutul corpului și poate declanșa dezvoltarea pielonefrita. În final, acest lucru va duce la disfuncție renală severă și insuficiență renală apar.
 3. vezică urinară tamponadă apare din faptul că formarea cheagurilor de sânge se suprapun pasaj de urina in uretra. retenție urinară lung provoacă dureri severe în zona abdominală și stimulează o creștere bruscă a temperaturii.

Cistita la femeile cu tratament de sange, cauze, ce să facă
De asemenea, atunci când blocarea cheaguri de sânge uretrei, poate fi nevoie de o intervenție chirurgicală.

În timpul operației, a eliminat problema și a pus un cateter special, care va preveni o astfel de problemă.

Aceasta contribuie la dezvoltarea cistitei?

Multe procese inflamatorii care decurg din hipotermia regulate. Prin urmare, tratamentul cu atenție la corpul tau, atunci acesta nu va slăbi. încărcare zilnică va întări sistemul imunitar, care, la rândul său, va lupta împotriva infecției a intrat în organism.

Deoarece cistita - un „popular“ boala, medicii știu cum să-l trateze. Acest lucru înseamnă că poate fi vindecat, ca urmare a recomandărilor expertului.