cocktail de oxigen la domiciliu modul de a face

cocktail de oxigen la domiciliu modul de a face
Cocktail-ul de oxigen este foarte sănătos și băuturi gustoase, dar este uneori foarte dificil de a cumpăra. La urma urmei, el nu a vândut peste tot, și este destul de mult. Astăzi, site-ul nostru v-domashnih-usloviyax.ru încerca să vorbim despre cum vă puteți pregăti și pentru foarte puțini bani cocktail de oxigen la domiciliu.Ce este un cocktail de oxigen?

cocktail de oxigen - este mod foarte accesibil și convenabil de a face cu prevenirea și tratamentul diferitelor boli boli. Aceasta este băutura originală, care constă dintr-o foarte ușoară și dulce suc sau spumă phytosolutions, cea mai mare parte acest cocktail este oxigen, și este din această numele băuturii. De asemenea, această băutură oferă corpului un suport excelent de oxigen, acum nu stau neapărat ore în șir, cu o mască de oxigen. Acest cocktail intră în corpul dumneavoastră și treptat absorbit în peretele stomacului. Asigurați-cocktail de oxigen poate fi in casa, precum și analiza în continuare.

prima reteta

Pentru a pregăti băutura, veți avea nevoie de:

- 300 ml 1 pahar

- compoziția de spumare

- baza de aroma - suc, suc

- Sursa de oxigen, de exemplu, cilindru de oxigen

- pulverizare cu aer

cocktail de oxigen la domiciliu modul de a face
Procesul de preparare s-ar putea dura câteva minute, dar beneficiile acestei băuturi foarte mult. Dar pentru a fi gata, va avea nevoie de echipamente speciale, care constă dintr-un mixer de oxigen si concentrator de oxigen. În primul rând, trebuie să se toarnă un pahar de apă, oxigen, ar trebui să fie pre-răcite, este foarte important, dacă doriți să faceți corect cocktail de oxigen.

Acum, treptat, încet, se adaugă siropul de apă, este necesar să se conecteze concentrator de oxigen, debitul de oxigen stabilit la 3 L / min. conectați cu grijă mixer. Cu tuburile de plastic conectează amestecător se concentrează. Toate din această soluție, pe care le-au pregătit în prealabil, timp de măturică cinci până la zece secunde și amintiți-vă că aveți nevoie pentru a furniza în mod constant de oxigen, este, de asemenea, foarte important, dacă doriți să faceți un cocktail de oxigen la domiciliu.Consumați un cocktail interesant și util cel mai bine cu un tub de plastic, băutura nu se amestecă, de îndată ce cocktail-ul de oxigen pregătit. Potolește apetitul, așa că, dacă vă decideți să mergeți pe o dieta si se tem pentru a obține o mai bună, apoi bea băutura, și nu-ți fie frică de cifra.

2a reteta

cocktail de oxigen la domiciliu modul de a face
Ia un pahar curat și se toarnă sucul în ea, este cel mai bine să se răcească. În sucul, se adaugă astfel de ingredient ca radacina de lemn dulce, lemn dulce va ajuta să faceți în mod corect un cocktail de oxigen. După ce ați adăugat lemn dulce, acest amestec a fost agitat bine timp de douăzeci de secunde. Introduceți tubul până când se oprește agentul de spumare, aceasta trebuie să se facă într-un aerosol poate pulverizator. Capacul în cele din urmă îndepărtați, așezați aeratorul cu un pahar de lichid dumneavoastră. Apăsați ușor direct pe supapa cilindrului cu ajutorul, fă-o cu degetul mare.

Deci, puteți vedea cum bule mici încep să se formeze. Așteptați câteva secunde pentru a atâta timp cât spuma se ridică complet la margine de sticlă. Pentru a prepara un cocktail de oxigen poate fi folosit ca un pahar sau o cană de plastic. Dacă aveți o soluție, după locul de muncă, puteți salva și de a folosi pentru a prepara o băutură de oxigen mâine. Doar se toarnă soluția într-un recipient steril special, și trimite-l toate într-un loc răcoros, de exemplu, în frigider.

Dar, amintiți-vă că nu puteți stoca această soluție mai mult de o zi, datorită faptului că cocktail-uri din această soluție nu va avea proprietăți utile. În loc de suc pot fi luate, de exemplu, un decoct din diferitele plante, caz în care băutura va fi chiar mai util, puteți adăuga la orice iti place, astfel încât băutura nu este numai util, dar va aduce placere. Experiment și să încerce, ce iti place cel mai bine, fac totul pe gustul tau personal.

Nu uita despre exerciții fizice. pentru a ridica tonul corpului tau.

Astăzi, site-ul nostru v-domashnih-usloviyax.ru a vorbit despre modul în care puteți face pe cont propriu cocktail de oxigen la domiciliu. Amintiți-vă că, dacă sunteți pe o dieta, aceasta bautura este pentru tine, pentru că este foarte bogat, dar în același timp, cu puține calorii, stomacul este plin si te vei simti satietate, dar, de fapt, ești un pic înșelătoare stomac, dar la fel în timp ce continuă să piardă în greutate. De asemenea, daca bei in mod regulat aceste cocktail-uri de oxigen, vei îmbolnăvesc mai rar, deoarece aceste băuturi au un efect pozitiv asupra întregului organism. Corpul tau va saturat constant cu oxigen, si in mod constant ne lipsește în lumea noastră modernă.

De asemenea, interesant: