colector Apocalipsa ca un datorii bat

colector Apocalipsa ca un datorii bat
taxe

Oleg Bun început - nu un asistent social, nu DCE ofițer, nu vânzătorul. El nu colectează taxe, deși mult despre acest vis. Cum ar fi aceasta se numește bouncers datorii, deși nu este destul de formulare corectă. Imaginea „bouncer“ clasic cu sarcina este de a șterge datoria mod ilegal aproape nici o forță fizică, indepartezi în trecut. Acești clienți potențiali - bănci și alte organizații pentru care oamenii datorez N-sume de bani - numite colectoare negre, cât și pentru cea mai mare parte preferă să nu te pui cu ei. Oleg - colector, dacă pot spune așa, gri. El nu mai este un munte de om, ci mai degrabă „stoarse“, „a lua“ sume de bani de la debitori pubele. „Se trezește conștiința“ Dodgers, de echilibrare pe punctul de a legalității și fărădelegii: politicos, dar persistente în cererile lor; politicos, dar, de fapt, nemilos; tolerant în cuvinte inflexibil și intolerant în interior.Titlul postului, selectați persoana

Deci, acum el este 26. inteligent cu aspect tipul cu ochelari - nu Ambala și un fost aplicator (cel mai comun stereotip). A început de la zero, acum - șeful agenției de colectare cu un capital solid de bănci cu o rețea regională extinsă. A intrat în sistemul de canalizare nu este faptul că destul de accident, dar cu siguranță nu la cererea sufletului. Doar studia la Facultatea de Drept, supraviețui pe o bursa de student obosit, am vrut să câștige bani în plus. De lucru pentru arahide parajurist într-un fel nu face apel la profesia de avocat nu are suficientă experiență și relații. Acest lucru sa transformat în sus „dolzhnostishka“, ceea ce face posibilă o anumită diligență și executarea planului, în plus față de salariu și să câștige premium mai solide. Opțiunea dovedit optimă. Am fost implicat.

Abordarea de colectare a recuperării datoriilor trebuie să se facă distincție între alte modalități de a rezolva problema datoriei: juridice, economice, ilegale. În acest rezervor abordare (din limba engleză colecta -. Adunați, colecta, colecta) poate fi definită ca transportorul, adică maximul formalizate și sofisticat, colectarea unui volum mare de același tip, de preferință, incontestabil, datoria ...

In den „captatori“

Exact pentru ochi, și chiar și în ochii colecționarilor le numesc „secții“. A treia zi am percep subtilitățile de calificare în biroul lui Oleg. Absolut nici o dorință de a-l nici înger, nici un fel de moderne Robin Guda face, ia bani de la debitori necinstit și să le întoarcă, deși viclean, dar care respectă legea bancherii, nici monstru inuman, chinuindu-debitori săraci indus în eroare „rechinii de capitalism“ - vrei doar să uita-te la, profesia care merge o mulțime de zvonuri, din interior. Cel mai rezonabil - pentru a spune câteva povești, și ei pot judeca pentru tine, care este mai bine, cine este mai rău. Fiecare fapt are propriul adevăr, și fiecare lipi cele două capete.

Impozitul pe sârmă, sau Newsreel „Vreau să fuzioneze toate!“

În acest context, merită menționat faptul că în urmă cu șase luni a fost anunțat vestea senzațională a agențiilor „anterioare“ acord de colectare asociații din cadrul Serviciului Fiscal Federal privind admiterea comercianților privați de a colecta taxe de la persoane juridice și a întreprinzătorilor individuali. Principala sumă - în trezoreria statului, în prezent - 5-10%. De atunci, acordul a rămas provizoriu, pur și simplu contravine legislației în vigoare, în conformitate cu care se ocupă de colectare a taxelor numai gossruktury, astfel încât colectorii „înhămat la jugul taxei“ pe bază de voluntariat. Gratuit, adică nimic. Nu din răutate pură, desigur, dar pentru a împinge mai greu pe debitori ai băncilor: nu plătesc - taxa este de aproximativ știi, că nu va găsi. Cu toate acestea, Oleg sigur că ideea de a colectoarelor de admitere pentru a încasa plăți fiscale restante se va coace mai devreme sau mai târziu. Între timp, există un voluntar „scurgere Confidențial“ în IRS că Oleg nu a considerat rușinos: „De exemplu, vecinul meu a trecut de locuințe excesiv de zgomotoase locatarii, ei mă deranjează. Îndemnuri nu ajuta, nu plătește taxe. Deci, de ce nu mă plâng? Același lucru cu persoane juridice. "

Răscumpărarea datoriilor, la un preț mai mic cu 10-50% din dimensiunea reală a datoriei. În acest caz, între creditor și agenția de colectare este un contract de cesiune a creanțelor (contract de cesiune). Conform acestui acord noul creditor devine o agenție de colectare cu dreptul de a cere de la debitor volumul total al datoriei.

Asistenta în colectarea datoriilor pentru o taxă bazată pe un procent din suma colectată. În acest caz, între părți este un contract de contract de mandat sau a unei agenții. Esența acestei forme de cooperare este aceea că colectorul este reprezentant al unui creditor cu îndeplinirea drept de acțiuni semnificative din punct de vedere în numele acestora. competențe multiple de avocat întocmit.

O altă metodă de a intra în sfera fiscală: în țara noastră până în prezent cei mai mulți oameni primi salariu gri, iar în cazul în care colectorii știu că salariul debitorului oficial de 10 mii de ruble, iar împrumutul, el plătește aproximativ 15 de mii pe lună, ei vă pot spune despre această inspecție fiscală. Astfel, debitorul umple nu numai ei înșiși, ci, de asemenea, șeful companiei. Această metodă, desigur, este pe punctul de a moralității, dar nimic ilegal și criminal, potrivit lui Oleg, nu e.

Tale - o minciună, așa că indiciu.

Poate că a venit timpul pentru poveștile promise amuzant și nu prea mult.

„Greseala“ a fost publicat

Dame, care subordonează alocația Oleg 3 luni, a trimis în cele din urmă o chitanță pentru transferul de fonduri. Miracol? Departe de ea. Bani de la ea a fost primit. Sa dovedit doar o oră după ce femeia a fugit de plată la bancă și a raportat că din greșeală a transferat banii nu este acolo, și ia cerut să anuleze plata. Ca o excepție, ea a mers să-l întâlnească. Aceasta este nepretențioasă viclean de sex feminin.

În datoria ca și în mătăsuri

Pariați pe copilărie

Nu au datorii nu poate justifica restricții sau limitări ale drepturilor, dar ignorarea drepturilor lor de către debitor de foarte multe ori duce la ea. Înainte de a începe orice negocieri cu colectorii solicita documente care confirmă puterile lor. Verificați dacă colector dreptul de a negocia cu tine. Acordul de împrumut trebuie să fie indicat în mod clar dreptul băncii de a transfera datoria către terțe părți. În caz contrar, ar fi o încălcare a secretului bancar. În această situație, negocierile cu debitorul poate conduce doar angajat al băncii. În cazul în care un astfel de drept în temeiul contractului de acolo, cere o copie legalizată a contractului dintre bancă și colector bancar sau puterea inițială de avocat pentru a reprezenta interesele multiple ale băncii. Profitați de tehnologia acțiunii de comunicare. Colectorul trebuie să obțină profilul psihologic, care nu se potrivește cu realitatea. Acest lucru poate determina să facă o greșeală sau greșit să se aplice metodele de lucru.Toate documentele furnizate dvs. de crap la fiecare punct. Colectorii lucreze pe punctul de a încălca legea să intervină în viața privată. Uneori, o pauza pe amenințarea la adresa vieții, sănătății sau a proprietății. Uneori, încerca să influențeze copiii. Puteți să-l scoată din el însuși, pentru a provoca o amenințare și înregistrarea apelului scrie o declarație la poliție. Fie de cel puțin emoții. Pe scurt, colectorii cu uneltele de lucru pot fi întoarse împotriva lor.

Apelați același Ivan în școală, profesorul cap, o voce Stern: „Vă rugăm să mama Petit Elistratova contactați imediat banca într-un astfel de“ profesor cap cheamă părinții săraci Petru și începe să-i certe pentru „nepăsarea de credit“ lor, din cauza care problema nu este numai ei, dar, de asemenea, în școală. În conversație Ivan Nu este un cuvânt menționat cu privire la datoria, nu ar exista nici o astfel de confidențiale nu este dezvăluită, dar. psihologie notoriu. Profesorul cap gândit la ceva să se gândească. Cariera de formare Petit viciate bine.

Mărfii - bani - marfă

Fine tânăr a venit la „Eldorado“, a luat bunuri pe credit, și să solicite bancherii de a rambursa datoria, fără a clipi din ochi, a declarat că împrumutul nu i-au dat, și magazin. „Aceasta este cultura juridică!“ - Oleg râde.

Cumpăra bunuri pe credit doi prieteni au decis. Unul a luat un aspirator, un televizor cu plasmă și o mașină de spălat. Altele - 5 identice „plasmă“. Prima întârziere, dar produsul este utilizat în viața de zi cu zi. Al doilea este, de asemenea, restante, dar a dispărut televizoare. Concluzie: cumpara sau pentru o organizație care este ilegal, sau de vânzare cu amănuntul.

Un om cu un salariu de 20 de mii de ruble pe lună a luat un împrumut de 50 de mii de televiziune și, în funcție de asigurări sale, a dat un alt televizor scump, dar datoria nu este în măsură să dea. În cazul în care este cu un astfel de salariu!

plângerea debitorului: „El a dat o cantitate mare de datorii la un prieten, și el nu face acest lucru, și numai așa că nu te pot plăti. Posodeystvuyut „“ Presiune pe de altă parte nu are dreptul, dar putem vorbi! „- dă undă verde Oleg. Vorbind cu un prieten pentru a avea efect - am promis că totul va reveni.

Caucaz - o chestiune delicată

Curtea de Arbitraj din Moscova a respins cererea de „Centrul de kollektorstva“ Rospotrebnadzor la protecția reputației de afaceri și recuperarea despăgubirilor în 1 rublă. Reclamantul consideră că discreditarea declarațiile sale reputația șefului Rospotrebnadzor Gennady Onishchenko cu privire la activitățile agențiilor de colectare din România, a declarat directorul general al SRL „Centrul pentru Dezvoltare kollektorstva“ Dmitri Zhdanuhin.

Incredibil (Cotațiile)

Pentru a completa imaginea, ar fi recomandabil să se aducă o serie de citate din conversații cu Oleg si colegii sai - a fost încercarea de a le ajunge să fie sincer. Concluziile le sugerează ele însele contradictorii, ci mai degrabă orientativ. De exemplu, toate iubesc munca lor și. Ei o urăsc; gata să lucreze exclusiv în domeniul juridic, dar bine conștienți de faptul că în România, în ceea ce privește activitățile de colectare, cum ar fi domeniu ar fi ceva care nu poate, prin definiție; este sentimentul străin de milă pentru debitor, dar chiar și mai mult - dispreț. Debitorii teama si ura din inima de colecție, colecționari. frică de debitori, dar insistă asupra faptului că ura chiar și la cele mai rău intenționate dintre ele nu. În general, toate conversațiile au fost o încercare de a înțelege Necunoscutului - aproape în fiecare frază a venit printr-un fel de viclean. Deci

„Ei spun că colectorii sunt cei care în viața lor personală, care nu sa întâmplat ceva. nonsens complet. Distracție la locul de muncă nu primesc, dar kollektorstvo dependență. Există o pasiune, la fel ca în orice, fel, locul de muncă, se concentreze pe rezultate. Dar rezultatul nu este de a aduce pe cineva în necaz, și de a rambursa datoria. Cu toate acestea, suspină și insulte - o situație standard de. Și-a pierdut slujba, nimic pentru a hrăni copiii, și apoi ești tu. Noi înțelegem, simpatizează cu, dispusă să acorde o prelungire de un anumit fel, dar numai pentru a asigura plata echitabilă pentru cuvântul, pe care le scrie din nou în jos pe bandă. De fapt, acest lucru este nici o garanție, desigur, dar faptul că o astfel de conversație poate fi dovedită în instanță. " (Ivan, 32 de ani, nu sa căsătorit)

Ilia încearcă să spulbera mitul apelurilor telefonice de noapte și a amenințărilor, ca măsuri de influență asupra debitorilor: „În zilele noastre de lucru agenție de 9-00 la 21-00. După aceea am înaintat acasă și complet uitați despre locul de muncă - pentru mine în timpul zilei suficient. Faptul că unii colecționari „ciocni“ de pe debitori prea departe, am auzit, dar de la o astfel de personal agenție încearcă să scape de. "

Vrei Oleg astfel de nuanță: nu contrazice articolul 23 rudele KonstitutsiiRumyniyazvonki ale debitorului nu sunt părți la relațiile de credit? La urma urmei, acestea pot fi considerate ca intervenție ilicită neîntemeiată cu viața privată. Da, și în conformitate cu legea privind datele cu caracter personal într-un fel, nu într-adevăr - deoarece informațiile despre rudele și colegii găsit undeva într-un mod sens giratoriu. Eu cer ca, probabil, totul va cădea în loc odată cu intrarea în vigoare pentru recuperarea arieratelor legii, adică despre activitatea de colectare, și, prin urmare, ar trebui să fie luate cât mai curând posibil? Am obține un răspuns cuprinzător: „Suntem de lucru în cadrul legii. Noi acționează pe baza acordului de împrumut. În cazul în care este rupt, de ce banca ar trebui să rămână tăcut? Atunci când se ocupă cu terțe părți, nu spune nimic rău, nu dezvăluie secretul bancar. O lege specială. La urma urmei, există o lege specială privind secretariatul sau, de exemplu, despre dizaynerstve. Atunci de ce ar trebui să Legea cu privire la sistemul de canalizare? Doar pentru că e mai neplăcut profesie? „Hmm.

Vreau să termin strigătul sufletului lui Oleg:

Ce procent de adevăr în aceste cuvinte, și ce răutate (cu privire la lipsa de familiarizare cu contractul și integritatea potențialului de bancheri) - este cititori. Și nu-i lasa sa ajung la mizeria de credit creator și să îndeplinească cel puțin aceeași Oleg. Zâmbind, el zâmbind, și să nu fie nepoliticos este nepoliticos, și tot ce, dar clătină nervii. Cu toate acestea, cu încredere în propria lor dreapta, și un avocat bun poate merge întotdeauna în instanță. colectorii Sue oh ca nu le place.

Encyclopedia practice Contabil

Eu cred că datoria de a da un lucru sacru este necesar, iar echipa ar trebui să fie conectat să-și asume o întârziere de 50 tr raderzhki sau să facă o plată timp de 12 luni. Și apoi se colectează și colectează documente cu debitorul în instanța de judecată. Curtea a face o decizie cu privire la plata salariilor poate forța de ceea ce că%, dar supravegheați de ofițeri de poliție în cazul în care nemozhet muncă forțată N-ore în favoarea cine va plăti acum (de stat, municipalități, voluntari) „gunoi om de serviciu sartirovschik, etc nu va funcționa“ muncă datoria, și din nou ofițeri. Echipa ar trebui să colecteze numai documente, împreună cu debitorul și pentru a determina locul de lucru în afara datoriei (care, în cel mai rău caz), în ce condiții și pe ce bază sunt sunt de acord cu banca ambele au interese, atunci totul va fi bine! datorii Banca înapoi, echipa a câștigat%, debitorul de la „robie“ pentru a scăpa de cetățeni - pe măturătoare, municipale și așa raportate.

Eu cred că datoria de a da un lucru sacru este necesar, iar echipa ar trebui să fie conectat să-și asume o întârziere de 50 tr raderzhki sau să facă o plată timp de 12 luni. Și apoi se colectează și colectează documente cu debitorul în instanța de judecată. Curtea a face o decizie cu privire la plata salariilor poate forța de ceea ce că%, dar supravegheați de ofițeri de poliție în cazul în care nemozhet muncă forțată N-ore în favoarea cine va plăti acum (de stat, municipalități, voluntari) „gunoi om de serviciu sartirovschik, etc nu va funcționa“ muncă datoria, și din nou ofițeri. Echipa ar trebui să colecteze numai documente, împreună cu debitorul și pentru a determina locul de lucru în afara datoriei (care, în cel mai rău caz), în ce condiții și pe ce bază sunt sunt de acord cu banca ambele au interese, atunci totul va fi bine! datorii Banca înapoi, echipa a câștigat%, debitorul de la „robie“ pentru a scăpa de cetățeni - pe măturătoare, municipale și așa raportate.

Și cred că banii de la bancă și trebuie să fie luate pentru a nu să se întoarcă.

Și cred că banii de la bancă și trebuie să fie luate pentru a nu să se întoarcă.

Da. și mai mult!
Mai mult și lohorazvodilnye MFOshki omise. Mai puternic.

Da. și mai mult! Mai mult și lohorazvodilnye MFOshki omise. Mai puternic.

Suntem aici, de exemplu, aceste colectoare se pălmuit astfel încât acestea să nu pop în fața mulțimii să nu calce în picioare

Suntem aici, de exemplu, aceste colectoare se pălmuit astfel încât acestea să nu pop în fața mulțimii să nu calce în picioare

În plus: Pentru a lucra într-o organizație care este angajată în activități kolletorskoy pot merge orice persoană educată minim. Expresia „o persoană normală“ din păcate, irelevantă. Fiecare dintre noi se simte persoana complet normală. În acest articol, Oleg, voi orășenii a dat experiența nelimitată a învățat de-a lungul carierei sale. Sunt sigur că Oleg se simte „la usurinta“, iar în cazul în care se dovedește mai bine decât celelalte - este cu siguranță +. Pentru a afla anumite abilități (după universitate / instituție), te duci la muncă în specialitatea lor, și într-un fel sau altul atinge succesul sau vei fi dezamăgit.

În plus: Pentru a lucra într-o organizație care este angajată în activități kolletorskoy pot merge orice persoană educată minim. Expresia „o persoană normală“ din păcate, irelevantă. Fiecare dintre noi se simte persoana complet normală. În acest articol, Oleg, voi orășenii a dat experiența nelimitată a învățat de-a lungul carierei sale. Sunt sigur că Oleg se simte „la usurinta“, iar în cazul în care se dovedește mai bine decât celelalte - este cu siguranță +. Pentru a afla anumite abilități (după universitate / instituție), te duci la muncă în specialitatea lor, și într-un fel sau altul atinge succesul sau vei fi dezamăgit.