Computer nu vede dispozitive audio - toate de la un furnizor de încredere

Probabil, pentru majoritatea utilizatorilor să vadă computerul, configurația care este lipsită de avantajele multimedia va greu realizabil pentru a testa imaginația. Deoarece primul lucru care vine în minte - este inutil, folosind astfel de tehnici. Cu toate acestea, mulți proprietari de dispozitive moderne de calcul nu se observa cât de mare și incredibil de bogat în potențialul creativ inerent în această mașină. Cu toate acestea, este rareori o problemă „dispozitiv de sunet nu este instalat“ încă forțează utilizatorul să se gândească la faptul că, fără suport audio pentru PC - acesta este un dispozitiv foarte plictisitor.Nu vom rămâne tăcut cu privire la problema: pentru începători neașteptate „boicot“ a sistemului de multe ori devine un fel de test, din care este posibil să nu fiecare începător pentru a ieși câștigător. Dar tu, dragă cititor, noroc! În câteva minute va fi capabil de a rectifica situația. metode simple, dar eficiente de restabilire a sunetului pe computer vă va ajuta pentru a detecta și neutraliza factorii negative de nicăieri a apărut electronic „tăcut“. Cu permisiunea dvs., vom trece la materialul de studiu.

Computer nu vede dispozitive audio - toate de la un furnizor de încredere

Audio Controller - un dispozitiv în care se naște sunetul

1) A încercat să rearanja lemnul de sunet, sunetul nu a apărut.

2) Se îndepărtează clivat cu sunet și vidyuhi apoi rearanjat cu CD, încă mai secvențial actualizate.

În cele din urmă, am făcut acest lucru:

Setarea parametrilor și dispozitive - în primul rând

Dacă găsiți că sunetul de pe PC-ul este zero, aveți nevoie pentru a apela un instrument special pentru a elimina astfel de probleme. Acesta vă permite să-l scanați pentru probleme cu setările de volum standard, de conducătorul auto sau de alte departamente. Aceasta înseamnă, de asemenea, verifică funcționarea corectă a difuzoarelor, difuzoare, căști. Cel mai adesea, motivul pentru care nu există nici un sunet pe un calculator, se află aici.

Computer nu vede dispozitive audio - toate de la un furnizor de încredere

Pentru a deschide instrumentul, trebuie să intrați în meniul „Start“, găsiți lista „Control Panel“ și faceți clic pe ea cu butonul stâng al mouse-ului. În Panoul de control în bara de căutare (aflată în colțul din dreapta sus), introduceți cererea corespunzătoare pentru rezolvarea problemelor. Vom găsi secțiunea sub titlul spune „Hardware and Sound“, și sub ea - un punct care va ajuta la rezolvarea problemei cu sunetul difuzorului sau alte căști.

În primul rând aveți nevoie pentru a determina modelul de „mama“. Acest lucru va ajuta la unul dintre instrumentele de recunoaștere a PC hardware, cum ar fi liber HWiNFO32 \ 64 sau CPU-Z. În hwinfo informațiile necesare sunt afișate în «Rezumatul System» în fereastra «Plăci de bază».

Computer nu vede dispozitive audio - toate de la un furnizor de încredere


CPU-Z - pe «Mainboard» filă din «Modelul» domeniu.

Computer nu vede dispozitive audio - toate de la un furnizor de încredere

Există și alte instrumente pentru a verifica setările computerului. Dupa obtinerea datelor, du-te la producătorul proprietății web - în exemplul meu este Samsung. Folosind căutare, găsiți secțiunea de pe site-ul dedicat dispozitivului. Deschideți fila / pagina „Suport» (Asistență) -> «Descarca» (Descărcare), să ne introduceți subsectiunea „Drivers» (Drivere), selectați versiunea sistemului de operare și descărcați driverul pentru audio.

Computer nu vede dispozitive audio - toate de la un furnizor de încredere
Acum, doar rulați fișierul descărcat (neambalat în avans, în cazul în care acesta este în arhivă) și setarea unui curs să faceți clic pe «Next». La sfârșitul computerului trebuie să fie repornită. De asemenea, suntem în căutarea unui driver pentru notebook-ul în modelul său. În cazul în care a fost motivul pentru care acest lucru - sunetul ar trebui să apară.

Încărcarea necorespunzătoare a driverului de sunet

sunetul dispare uneori apar după instalarea incorectă a programelor și a actualizărilor Windows. Noi rezolva problema de a scoate managerul de dispozitiv de sunet, apoi reporniți.

Computer nu vede dispozitive audio - toate de la un furnizor de încredere

Când selectați „Delete“ sistemul va solicita „gramada sus“ și să ia în jos driver-ul dispozitivului.

Instalarea și reinstalarea driver-elor audio

În cazul în care nu este instalat dispozitivul de ieșire. localiza discul de instalare livrat împreună cu computerul, și de a efectua instalarea automată a driverelor. Dacă un astfel de disc nu a fost livrat sau l-ai pierdut, puteți încerca să actualizați driver-ul prin intermediul internetului.

; New Hardware Wizard -> Înainte
-> Next -> Finish - Start

; Start -> Settings -> Control Panel
-> Sunete și dispozitive audio - presă

; Volum - fila

2) Dacă o problemă cu codec-uri - sfătui să facă două lucruri. Primul - pentru a elimina lor codec-uri vechi din sistem complet.

Fig. 13. codec-uri Setarea

5. Bios configurate greșit

Dacă aveți o placă de sunet încorporat - verificați configurarea Bios. Dacă setarea este oprit dispozitivul audio - este puțin probabil că va fi capabil să-l facă să funcționeze în Windows. Sincer, de obicei, problema este rara, deoarece Setările implicite în BIOS - placa de sunet activat.

Principalele motive din cauza cărora calculatorul nu vede TV:

Cauzele problemelor apărute în activitatea coordonată a celor două dispozitive pot fi multe. Daca nu sunteti un expert, puteți diagnostica cu probleme externe numai de încredere asociat cu cablul.

vom rezolva problema

Cunoașterea cauzelor încălcări majore în calculator simbioză și de televiziune, orice problemă poate fi eliminată.

Rezolvarea problemelor Algoritm:

  1. în cazul în care computerul nu vede la televizor, verificați conexiunea și starea cablurilor, conectori;
  2. asigurați-vă că ați configurat corect sistemul informatic. Există o posibilitate de alegere greșită a opțiunilor din meniul de setări. Amintiți-vă, de asemenea, că unele televizoare nu includ lucrul cu HDMI și VGA conexiuni;
  3. verifica disponibilitatea și „prospețime“ a conducătorului auto;

Computer nu vede dispozitive audio - toate de la un furnizor de încredere

Foto: descărcări de drivere

Computer nu vede dispozitive audio - toate de la un furnizor de încredere

În principiu, după restaurarea erorii sistemului cu definiția de dispozitiv de ieșire de pe un computer cu Windows 7 ar trebui să dispară. După cum puteți vedea, totul este destul de simplu!